torstai 31. tammikuuta 2008

Ikinä ei voi tietää

Jos teissä lukijoissani on alle 15 vuotiaita niin älkää lukeko seuraavaa tai lukekaa mutta ottakaa opiksenne. Älä juhli jos olet menossa töihin seuraavana päivänä, varsinkaan jos vuorosi alkaa 8 reikä reikä. Luulisi että näiden vuosien aikana oppineen jo mutta ei. Kaameassa kapulassa neljän tunnin yöunien jälkeen ja miehen paheksuvan katseen saattelemana lähdin töihin. Ja myöhästyin vain 10 minuuttia. Häpeä nainen. Ja nyt kaikille tiedoksi olen ihan seesteinen aikuinen ihminen jolla on mies ja kissa enkä suinkaan luule olevani yön kunigatar, ainakaan kovinkaan usein. (Odotan vain kun paras ystäväni tulee maaliskuussa takaisin Australian turneeltaan, meillä oli tapana toissa kesänä pitää passeja laukussa mukana koska ikinä ei voinut tietää milloin joku saa kunigasidean lähteä siltä istumalta Tallinnaan juhlimaan kolmeksi päiväksi..)


No se asuhan teitä kiinnostaa eikä mun moraaliset dilemmat.

  • Valkoinen jakku Zara
  • Valkoinen t-paita JC
  • Ihan alimmaisena Replayn tuubitoppi
  • Farkut Hennesiltä
  • Koru sama lafka kuin yllä
  • Kengät Zara
  • laukku kirpparilta
Eilen olin siis juhlimassa hyvän ystäväni syntymäpäiviä Meccassa sekä ihan pikkuisen A21:ssä. Taas muistin muuten miksi en tilaa Martineja koskaan. Voi luoja, en ole vielä uskaltanut kaivaa niitä kaikkia kuitteja eilisillasta esille. No anyway, Meccassa ruoka oli taas aivan loistavaa ja A21:ssä meno taattua laatua. Vitsi miten trendikkäitä ihmisiä ne saakin tungettua sen pienen baarin täyteen..

Nyt menen sohvalle lepuuttamaan uusimman Trendin ja Ellen kanssa. Voi olla että se on vaan minä mutta Trendin muotikuvat ovat menneet niin överiksi ettei vanhan silmä oikein enää erota missä on vaate ja minkä värinen se on.


Olkoon päivän "pakko saada" osio tämä Urban Outfittersin trenssi. Eikä maksa kuin 88$. Pitäis nyt vaan saada joku kortti millä tilata..

heip.

9 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hei, meillä on tismalleen samat odotukset: minäkin odotan maaliskuuta, jolloin ystäväni palaavat Austraalian reissultaan! :D

Mä olen muuten outo ihminen siitä, että mulla ei IKINÄ ole ollut krapulaa. Ei edes pahimpina teinikänni vuosina. Nykyisin en kyllä juonkin itseni useimmiten vain hiprakkaan asti, jos juon.

Anonyymi kirjoitti...

:D heheh tiedän sun olon, tuntuu kun nykyään on sen verran rauhottunut ja jos sattuu joskus harvoin ulos lähtemään on tiedossa sata varma kuolema päivä odottamassa..sitä se vanhuus tuo tullessaan...:D

Ja samaa mieltä oon uusimmasta Trendistä, siis mitä ihmettä ne yhet muotikuvat oikein, oli missä koko kuva oli samaa väriä..

dolce kirjoitti...

Minulla nuo keskiviikko- baarittelut ovat taakse jäänyttä elämää... En edes muista koska olisin viikolla viimeksi juhlinut! Vanhuus on tullut... Krapula tulee nykyään jo kahdesta viinilasillisesta, noloa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen asu :) Minullakin oli viime kesänä tapana lähteä yhden duunikaverin kanssa "yhdille" mikähän siis tarkoitti sitä että kolmen jälkkeen yöllä ryömimme moemmat omiin koteihimme ja aamulla duunissa itkettiin yhdessä pahaa oloa :)

vippe kirjoitti...

Onneksi olen välttänyt krapulatyöpäivät täysin, mutta tiedän ne festarireissut kun "nukkunut" kolme yötä ja sitten töihin...Ei herkkua!!

Ja ihan epistä, kattelin kaupassa, että missä on uusin Trendi, mutta sitäpä ei löytynyt. Oli vain vanhoja, huono kauppa :)

Lily kirjoitti...

Salla: Jei, kohtalotoveri, ihanaa tietää että kyllä ne sieltä kotiin palaa kohta :)
Voi onnellien, mulla krapulat vaan pahenee kun tulee vanhaksi.. Enkä tosiaan määrällisesti juo paljon mitään.

Jessica: Nimenomaan, en muista milloin viimeksi viikolla olisin ollut juhlimassa ja kunto oli taas sen mukainen. Viikonloppuisin sentään saa kuolla rauhassa kotona ;)
Aivan ja mallit oli niin kummallisissa asennoissa että ei saanut kyllä mitään selvää mistään..

Dolce vita: Samma här, vanhuus on tullut ja krapulat sen mukaisia :) Onneksi hyvin harvoin juon itseäni humalaan kuitenkaan koska parilasia viiniä saa aikaiseksi jo sen hiprakan :)

Winda: Kiitos:)! Heh ne on pahoja ne kaverit joiden kanssa "yhdelle" lähteminen tarkoittaa aina hyvin montaa :)

Vippe: Uh älä kokeilekaan jos ei ole ihan pakko :) Uusimman Trendin pitäis olla kaupoissa kyllä, ehkä se ei ollut sellainen "kaikista hyvin varustetuista kaupoista" -kauppa ;)

-SL kirjoitti...

Kiva asu ja alimman kuvan takki on upea!:) minullekin tuli tänään Trendi

Helena kirjoitti...

Vau, saisinkohan sinulta lisää luottoa? Käyttöä olisi! Näin kotirouvana ei luottoa paljon heru. Nauti vielä kun voit olla spontaani, näin lapsiperheessä yhtäkkinen Tallinnan reissu on mahdottomuus...joskus sitä kaipaa vapauttaan.

Lily kirjoitti...

Sl: Kiitos :)! Eikö olekin, pitäis saada vaan rahaa siihen jostain..!

Melina: Juu jonoon vaan ;). Totuus on se että mä elän aika kädestä suuhun ja pelkään asuntolainan ottamista. Niin on se kotona oleminen minullakin vielä edessä eli aikansa kutakin :)