sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Minne mennä

Kaapelilla on menossa mielenkiintoinen valokuvanäyttely joka liittyy valokuvataiteen museon teemavuoteen 2008. Lehtikuvan saaliit ja saalistajat -näyttely käsittelee lehtikuvaamisen rajoja eli mm. paparazzeja. Onko joku käynyt katsomassa? Itselläni ei oikein ole sopivaa seuraa kun ketään ysävistäni ei tunnu kiinnostavan mutta voihan sinne yksinkin mennä.

www.kaapelitehdas.fi

Designmuseossa taas olisi menossa Sauma-näyttely. Saumassa esitellään suomalaista innovatiivistä muotoilua mikä kuulostaa näkemisen arvoiselta.

www.designmuseum.fi

Nämä molemmat voisi lisätä siihen turistina helsingissä juttuun josta kirjoitin aiemmin. Niinjoo, siihen pitää vielä lisätä Hietalahdenrannassa sijaitseva ravintola Salve. Taattua suomalaista meininkiä, siis ihan kirjaimellisesti ;).

Onko joku käynyt jommassa kumassa näyttelyssä? Mitä mieltä olit? Aikooko joku mennä katsomaan kenties?


4 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Voi täältä saisit ehdottomasti seuraa tuonne valokuva-näyttelyyn, jos olisin siellä päin :)

Lily kirjoitti...

No voi höh, ilmothan jos olet tulossa tänne päin :)!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaapelille olisi tarkoitus mennä. Juuri tuollaiset toden katkuiset näyttelyt on mannaa. Itse pyörin taidenäyttelyissä yksin. Outo vertaus mutta shoppaillu ja näyttelyt putoavat samaan jumitus/porhallus-kategoriaan. Kaverit hermostuu alta aika yksikön poukkouluuni eikä taiteesta saa kunnollista kuvaa kun täytyy kunnioittaa toisen haluja.

Lily kirjoitti...

Virta: Totta, tirkistelyn halu on varmaan ihmisen yksi perusominaisuuksista :)
Mulla toi jumitus/porhallus menee aika 50-50 eli riippuu ihan päivästä milloin haluan olla totaalisen yksin ihan sama mitä teen tai sitten kaipaan seuraa niin paljon etten mene jollei sitä ole.