lauantai 19. tammikuuta 2008

"Aa, sä poseeraat!"

Suurin syy siihen että blogissani harvemmin on päivän asuja ja muita on se että ainoa mahdollinen kuvaaja on se mies joka asuu täällä ja jonka kanssa emme juurikaan ole aamuisin samaan aikaan edes hereillä. Toinen yhtä hyvä syy on seuraavanlaiset dialogit : "Kulta käy nyt ihmeessä pissalla ensin, ei tässä ole mitän kiirettä..." Minä: *suu auki mietin mistä se puhuu* mies huomaa hämmästykseni ja toteaa "Aaa, sä poseeraat..!". Juu että yritä siinä sitten säilyttää viimeisetkin kunnioituksen rippeet itseäsi kohtaan. Noniin pitemmittä puheitta eilisen asuun:


  • Edestä napitettava mekko H&M
  • Harmaat hiihtarit H&M
  • Kiiltonahkavyö Seppälä
  • Nilkkurit Zara
Tämän illan asu on tällainen:


  • Hopeinen hilepaita H&M
  • Jättipaituli JC
  • Uudet farkut H&M (maksoi vaan 40 e!)
  • Nilkkurit Zara
  • Laukku ullakkolöytö
Eilen alkuillasta oltiin syömäss Perhossa blinejä ja siitä mentiin muutamille Helkan Baariin. Helkan baarin tunnelma on niin mukavan leppoisa ja baari henkii suomalaista designia lattiasta kattoon. Kuva täältä




Tästä illasta en vielä tiedä mihin tie vie. Luutavasti Nollaan tai Helkan baariin.

Mulla on paljon asiaa tänään. Ensinnäkin sain Glossysta sähköpostia että tuotteita on tulossa lähiaikoina postissa. Onko joku jo saanut jotain tai myös saamassa? En yhtään tiedä mitä sieltä on tulossa mutta hauska juttu kuitenkin.


Ostin ekaa kertaa Elle mat&vin -lehden ja täytyy sanoa että se on ihan huippu. Ruokaohjeita oli tosi paljon ja viinisuositukset kaikkiin ruokiin. Olen tohinalla järjestämässä jonkunsortin fondue dinnereitä heti kun sopiva sauma tulee. Ellen kansikin on niin houkuttelevan näköinen.. Olen tullut siihen tulokseen että harvassa suomalaisessa lehdessä osataan taittaa lehti kunnolla (vrt. Kauneus ja terveys, Kotiliesi yms).


Noo eikai sitten muuta tällä kertaa. Paitsi se että Matkamessut oli yksi suuri huijaus.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi sun musta mekko on aivan ihanan näköinen. :) Ootko jo kauankin aikaa sitten ostanut sen vai voisiko olla vielä kaupassa?

-SL kirjoitti...

Hienot asut (:

Bisquits kirjoitti...

Minäkin sain Glossysta semmoisen viestin, että pääsin Lumenen testaajaryhmään. :-) Katsotaan nyt ensin, tuleeko ne tuotteet ihan oikeasti...

Lily kirjoitti...

Jessica: Kiitos :)! Se on itseasiassa muutaman vuoden jo ollut mulla mutta en, pakko myöntää,ole mahtunut siihen ennekuin nyt taas.

SL: Jei, kiitos :)!

Bisquits: Jeps ja jännityksellä odotan että mitä sieltä tulee ;)

Sanna kirjoitti...

Jep, meiliä tuli tännekin. Toivottavasti ovat edes hieman tsekanneet Glossyn profiileita, etteivät lähetä kuivaihoiselle ja kalvakalle täysin vääriä tuotteita. Menisi siinä testaamiselta pohja... :D

dolce kirjoitti...

Aivan upeita asuja, noita näkisi mielellään useamminkin! Äh, minulla sitten jäi se Glossy vain aikomuksen tasolle... Ja pitääkin katsastaa tuo Mat & Vin, pidän ruokalehdistä tosi paljon :)

Lily kirjoitti...

Sanna: Juu eiköhän, heidänkin intressi varmaan on saada hyviä arvioita tuotteista. Mutta, nähtäväksi jää :)

Dolce vita: Kiitos, ehkä alan tästä lähtien vähän tsemppaamaan asujen saralla :) Juu kannattaa katsastaa Elle, se oli täynnä ihania ja aika helppojakin ohjeita.

vippe kirjoitti...

mekko on ihana!! vaikka vielä ihanampi oli miehekkeesi kommentti :D miehet ne osaa (eikä ymmärrä)... ;)

Lily kirjoitti...

Vippe: Kiitos! Jep, huolestuttavinta tässä on se että me käydään samankaltaisia keskusteluja päivittäin:) Ja ne ei todella ymmärrä mitään.. Nyt se yrittää kiristää Nano suksia pääsiäislomareissuksi, kieltäytyy kuulema lähtemästä muuten. Siis nanosuksia?!

emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Minkä takia mä en oo löytänyt tota jc:n jättiä, vaikka oon varmaan kaikki Helsingin ja Espoon jiiceet käyny läpi >:/

Lily kirjoitti...

Pnkd: Ostin paidan joskus joulukuun alussa ja olisin ostanut toisenkin pari viikkoa sitten mutten enää löytänyt niitä. Harmi kun en osatnut silloin enemmän :)