lauantai 12. tammikuuta 2008

Tärkeimmät tavarat

Sain ratkaistua kalenterin osto-ongelman hyväksymällä kertakaikkisen tosiasian että nyt on valittava huonoista vähiten huono ja päädyin siihen (pirun) Filofaxiin. Vaaleansinisillä nahkaisilla kansilla oli vähiten paha joten valitsin sen eikä se itseasiassa ole ollenkaan niin huono sittenkään. Tässä postauksessa ajattelin esitellä tavallaan luottokamani joita ilman en tulisi toimeen.

Ipod siksi että jollei joku ole kehumassa koko ajan niin pitäähän sitä musiikkia korville jostain saada. Tänä aamuna puoli kahdeksan aikaan oli ihana kuunnella Katie Meluan rauhoittavaa ääntä joka ajoi asiaa hyvänä krapulan poistajana myös.. Kännykkä on tärkeä tietysti siksi että sillä pidetään luonnollisesti puheyhteyksiä mutta myös kamera ja netti ovat kiva lisä puhelimessani. Tälläsin samaan kuvaan vielä DKNY:n kelloni joka kulkee kädessä lähes aina (kellotaulu on kultainen eikä siinä ole mitään muuta kuin logo kello 12 kohdalla joten ei siitä aikaa oteta..). Kultainen kaulakoru sinisille akvamariinikivellä on mummini vanha ja on kaulassani myöskin melko poikkeuksetta. Koru sopii lähes kaiken kanssa ja on niin rakas etten siksikään ota sitä pois.


Filippa K:n musta merinovillapaita on vaatekaappini tärkein vaate. Se menee pieneen tilaan eli helppo kuljettaa laukussa ja on superkäytännöllinen koska se sopii kaikkien muiden vaatteiden kanssa ja on niin laadukas että kovassakaan käytössä se ei menetä muotoaan. Lancomen Aquafusion sävyttävä päivävoide on kiireaamujen pelastus. Lancomella, Rosebud salvalla ja Juicy tubella saa jo paljon aikaan vaikka bussissa. En liiku mihinkään ilman niitä.

Sitten tietysti Chanelin silmälasit ovat ehdottomasti tärkeimmät vaikka piilareita käytänkin usein mutta olen niin sokea että en kertakaikkiaan näe mitään ilman jompia kumpia.


Sitten tietysti pitää olla iso laukku jossa kaiken tämän kaman kantaa. Suosikkini on Rizzon iso ruskea nahkalaukku joka toimii sekin kuin unelma oikeastaan missä vaan. Ostin laukun muutama vuosi sitten ja hyvänä on pysynyt.


Sitten tietysti kaikkein rakkain on poikaystävä mutta sitä nyt ei varmaan lasketa tavaraksi mutta entäs tämä kisu joka majailee meillä? Daisystä löytyy tempperamenttia vaikka muille jakaa mutta silti olen aivan myyty tämän otuksen kanssa.. :)


Mitä ilman sinä et voisi elää?

Koska allekirjoittanut on taas kerran sössinyt jotain kameran kanssa niin kuvat ovat epätarkkoja ja erikokoisia mutta nyt on niin hoppu etten kerennyt tekemään asialle mitään joten toivottavasti ette häiriinny kovasti ;)

pps: Mitä mieltä olette Vendetan ajatuksesta bloggarien tapaamisesta?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli nuo kuvat kyllä niin pimeät, että hyvä kun mitään selvää sai.

äppelblom kirjoitti...

Minä en kyllä pärjäis ilman minun sitä niin ihanaa kisua! Piti muuten viime postauksessa kommentoida sitä että minulla oli samanlainen fashion now kalenteri viime vuonna!:) Mutta olin liian laiska kommentoimaan mutta nyt se ainakin tuli tehtyä.
Vendetan idea on oikein hyvä ja olishan se hauska tavat!Mutta aika paljon organisaatiota hanke tarvitsisi! Ja sitten miten koko homma pistettäis pystyyn sillä niitä ideoita on valtava määrä!

dolce kirjoitti...

Minun pitäisi myös harkita lasien ostoa, nuo olisivat aivan upeat! Ja ihana kissa :)

Lily kirjoitti...

Anonyymi: No voi harmi, omalla koneellani ne näkyivät ihan ok. Pitää vähän harjoitella lisää :)

Äppelblom: Kissat on aika kiehtovia eläimiä kyllä ja niin erilaisia luonteita :) Eikö ollut ihania kuvia siinä kalenterissa? Niin hommaahan sellaisessa tapaamisessa olisi aika tavalla mutta ehkä jonain päivänä :)

Dolce vita: Kiitos :) Tykkään laseistani tosi paljon ja metsästin aika kauan kivoja ympäri helsinkiä. Ja Daisy kiittää :)

vippe kirjoitti...

Ihnan kissa, vähän niinkuin meidän toinen kisu :)

Vendetan ajatus on ihan mielenkiintoinen :)

Lily kirjoitti...

Vippe: Kiitos, Daisy on persi kehuille ;)
Niin on, oli oikeastaan ajankysymys kuka ottaa asian esille. Saa nähdä onnistuuko sellanen organisointi millä aikataululla :)

läura kirjoitti...

Minullakin on kissa! Rakastan kissaani. Kissani on todella seuranhaluinen. Ja on niin surullista jättää se yksin jos olen lähdössä johonkin kun se jää vaan katsomaan pyöreillä silmillään minua.:(( Minulta lopetettiin yksi kissa vähänaikaa sitten toivottavasti toinen kissani ei kuole suruun.:'( Koska he olivat siskoksia. Kummatkin olivat pentuja kummatkin syntyivät hyvin, mutta toinen kissani lopetettiin kun hänellä oli jokin sydänvika.:,((

Lily kirjoitti...

Nalle: Kissat ovat joskus todella seurankipeitä :) Voi harmi, ikävä kuulla toisesta kissastasi :( toivottavasti toinen piristyy vielä :) tsemppiä!