tiistai 8. tammikuuta 2008

Kalenterkriisi ja tukkapulmia

Olen niitä ihmisiä jotka tarvitsevat tietyt tavarat ympärilleen jotta arki toimii. Yksi näistä on kalenteri. En vain tule toimeen ilman sellaista koska tapanani on kerätä koko elämäni kalenterin kansien sisään, pankkitunnuksista resepteihin ja työvuoroihin. Nyt olen ilman almanakkaa koska en jostain käsittämättömästä syystä sellaista hankkinut ENNEN vuodenvaihtumista.. Tokihan Akateemisesta saa Filofaxeja ja muita nahkakantisia pöytäkalenterita mutta minusta kalenterin pitää olla kivannäköinen, sehän edustaa elämääni!

Ongelma tässä on juuri nyt se että missään ei ole jäljellä enää kalentereita eikä niitä tilata lisää koska suurin menekki on ENNEN vuodenvaihdetta.. Suurin syy siihen että kalenterin ostaminen unohtui on se että äitini on aina ennen ostanut kalenterin joululahjaksi. Edellinen kalenterini Taschen Diaryn Fashion Now palveli uskollisesti koko vuoden 2007 ja joutuu jatkamaan palveluksiaan post it-lappujen voimin.

Kalenteri on ostettu Kiasma kaupasta viime vuonna mutta tänä vuonna niitä ei enää ollut, no ainakaan jäljellä enää. Eli jos joku tietää mistä saa vielä kivoja kalentereita niin ilmoittadu heti, kriisini syvenee entisestään joka hetki.. Niissä Filofaxeissa ei ole muuta vikaa kuin hinta ja se että ensi vuonna haluan taas uuden, en pelkästään vaihtaa sisällystä. Olisihan se tietty järkevä ostos..

Toinen askarruttava asia liittyy hiuksiini. Olen virallisesti lopenkyllästynyt tähän pitkään valkoiseen reuhkaan jolle en jaksa tehdä mitään ikinä. Olen kokeillut jo lähes kaikkea elämäni varrella (kiitos ihanalle Maffille jonka vakkarimallina toimin teininä). Tukkani on ollut polkka, pitkä ja kaikkea siltä väliltä. Väreistä kirkuvan punainen, luumu, platinablondi, tummanruskea on käyty läpi. Ruskeasta tukasta haaveilenkin mutta totuus on se että mikään ei ole niin hirveän näköistä kuin vaalea juurikasvu tummassa tukassa. Taidanpa vain tyytyä leikkaamaan lyhyeksi ja tummentamaan muutaman asteen. Jotain tällaista olen ajatellut:







Kaikki kuvat Hairfinder.com

Jennifer Lopezin tukka on pituudeltaan lähinnä se mitä olin ajatellut. Haluaisin kuitenkin että tukan saa edes pienelle nysäponnarille vaikka treenatessa (höhöhö milloinkohan sellanen tilanne tulee eteen..). Ehkä seuraavasta palkasta pitää uhrata kampaajakäyntiin. Tili huutaa jo valmiiksi apua, helsingissä kampaajat ovat aivan järkkyhintaisia. Että jos joku tietää jonkun edukkaan paikan niin saa kertoa :)

edit ja täysin edellisiin asioihin viittaamaton: Jos tämä uutinen ei ole epäreilu niin ei sitten mikään!

8 kommenttia:

Elin kirjoitti...

"jos joku tietää edukkaan paikan.." :D En ole kyllä ennen kuullut sanaa edukas :D Aivan mahtava, rupean kyllä käyttämään tuota adjektiiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin tuollainen tukka kuin Alballa on! Aivan ihana. Minäkin muuten tunnustauden kalenteri-riippuvaiseksi, en todellakaan tiedä miten tulisin toimeen ilman kyseistä kapistusta. Tämän vuoden ihailen Stokkalta ostettua pikku prinssi-kalenteria, joka on miltein täydellinen. Ainoan miinuksensa se saa siitä, ettei siitä löydy nimipäiviä.

-SL kirjoitti...

Kaikki nuo ihan hienoja hiustyylejä, mutta nätein noista ehkä Richien.

Lily kirjoitti...

Elin: hehe suurin syy kaikkiin älyttömiin sanoihin mitä suustani tulee on se että ajatus juoksee puhetta nopeampaa. En ole ihan varma mistä tämä edukas tulee mutta vakiintunut sana siitä on tullut :)

Winda: Mulla oli toissa vuonna sellanen Pikku Prinssi kalenteri! Se on ihana. Nyt Stockalla ei tosiaan ollut mitään enää.

sl: Minäkin olen vähän kallistunut siihen Nicolen ja Siennan välimaastoon:)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Päädyin puolivahingossa blogiisi ja hyvä niin, tämä päätyi heti suosikkeihini. :)

Minulla on myös vielä kalenteri haussa, miksi oi miksi ei tajunnut ostaa sitä pari kuukautta sitten kun kaupat pursuivat kalentereita ja nyt on jäljellä jotain Yliopiston almanakkaa ja possu-seinäkalentereita..!?

Tuo Lopezin hiustenmalli vaikuttaa todella hyvältä, jotain tuollaista olen itsellekin havitellut ko jonkun aikaa, kunhan ehtisi sinne kampaajallekin asti...

Styledrop kirjoitti...

Jenniferillä on aivan upean värinen tukka, se olisi aika valinta. Leikkauksista taidan pitää eniten Nicole Richien, so cute:)
Ja en ole kalenteri-ihmisiä, aina unohtuu viikon jälkeen ja oikeastaan opiskelut pakottivat hankkimaan kalenterin, mutta en vieläkään "osaa" käyttää sitä. Se vaan jää enkä ole myöskään omistanut kelloa ala/yläasteen jälkeen...No enpähän ole ikinä kiireinen:D

Helena kirjoitti...

Jenniferin hiukset ovat upean väriset, tuollaiset keski vaaleat. Kokeile ihmeessä...

Lily kirjoitti...

Nouvelle Vague: Voi kiitos kiitos kovasti, ihana kuulla :) Joo mietin sitä kanssa että kovin huvittavaa olisi jossain luennolla ottaa kassista joku possuseinäkalenteri ja alkaa tehdä siihen muistiinpanoja mutta ei meinannut olla vaihtoehtoja! Olen nyt ratkaissut kalenteripulman tai no ainakin päädyin kompromissiin. Postaan siitä seuraavaksi :)

Styledrop: Nicolella on ehkä paras malli noista kaikista. Haluaisin sen tumman mutta olen vaan niiin laiska sen värjäämisen kanssa että se taitaa jäädä.
Mä en osaa kelloa käyttää myöskään mutta kalenterista en voi luopua, en varmaan löhtisi himasta ikinä jos ei olisi menot ylhäällä jossain :)

Melina: teksi mieli mutta oma tukkani on melekin vehnänvalkoinen että juurikasvu tummassa olisi aika kaljun näköinen :)