tiistai 1. tammikuuta 2008

2008

Taas on yksi vuosi jätetty taakse ja uusi edessä. Vuonna 2007 tapahtui paljon mutta ei mitään niin kovin erikoista. Poikaystävän kanssa muutto yhteiseen kotiin oli varmasti yksi parhaista asioista sekä yhteinen kesäloma. Ainut asia mikä askarruttaa on se etten oikein saanut mitään hyödyllistä tehtyä itsni suhteen. Koko vuosi meni lupaillessa että nyt alan urheilemaan ja säästämään rahaa, luen pääsykokeisiin ja syön terveellisesti. No joo, ei kaikkea voi kerralla muuttaa mutta se muutos ei jahkailemalla tule myöskään. Joten kaikkien yksittäisten lupausten sijaan lupaan olla jahkailematta. Asiassa kuin asiassa.

Eilinen vietetiin poikaystäväni kanssa kahdestaan kotona. Tilasin isot satsit sushia meille ystäväni puljusta Sushi Togosta ja skumppaa tuli juotua aika kovan päänsäryn verran näköjään.. Tässä vähän eilisen tunnelmia. Ennen ja jälkeen..

Uutta vuotta 2008 otin vastaan Espritin kietaisumekossa ja näisä ihanissa Nine Westin korkkareissa. Kengät ovat Hong Kongin tuliaiset toissa kesältä. Amatööri meni kauppaan ostamaan kenkiä kunnon kävelylenkin jälkeen jalat turvoksissa ja lopputulos on numeroa liian suuret kengät joissa on nyt hienot liukuesteet päkiöissä..

Aika perusasu ja kengätkin lensi nurkkaan heti syömisen jälkeen (yritän totutella tähän sisäkenkäjuttuun.. ;))

Haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille äärimmäisen hauskaa uutta vuotta 2008!!!

Kiitos kaikille lukijoille, tilaajille ja kommentoijille. Onnistuin karkoittamaan muutamassa päivässä tilaajia jonkin verran joten kertokaa toki missä mättää (jos siis tänne vielä eksytte)! Yritän parhaani mukaan kehittää lily´siä enemmän itseni näköiseksi. Se olkoon toinen lupaukseni uudelle vuodelle :)

Miten teidän uuden vuoden juhlinta meni? Paukkuiko raketit vai olitteko pihejä kuin me ja katsoitte kun muiden rahat räjähteli taivaalle?

8 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Uudenvuodenaattona oli tarkoitus mennä kavereiden kanssa ensin drinkeille ja sitten dinner partyille. Käytännössä olin kotona ja oksensin, tulin siis sairaaksi ja olen sitä edelleen. :-( No, pikku hiljaa olen toipumassa...

dolce kirjoitti...

Mökillähän se uusi vuosi vaihtui, ja muutaman raketin ammuimme revontulien loisteessa :) Aaton ruokana oli muuten itse tehtyä sushia!

-SL kirjoitti...

Katselin vain muiden lähettämiä raketteja :p koska en tykkää siitä paukkeesta ja rikin hajusta...


Ihanat kengät!

Milja kirjoitti...

Hyvät uudet vuodet! :) Itse palelin kaupungilla, ja meininki oli aika heikkoa. Onneksi pääsi sitten illemmalla käpertymään poikaystävän viereen lämpöiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mukavasti kulki aatto ja rakettejakin pääsin näkemään :)

Lily kirjoitti...

Bisquits: Voi räkä, tosi ikävä juttu! Toivottavasti olo alkaa olla parempi :)!

Dolce vita: Revontulien! vaude, oli varmaan aika paljon hienommat kuin ne ilotulitteet. Mietin kanssa olisiko pitänyt itse tehdä sushit mutta laiskuus voitti :)

sl: Mä olen kanssa vähän herkkä sille paukkeelle, säikyn niin helposti kaikkea :) Ja kiitos!

Vendeta: Kiitos, kuin myös :). Juu sää oli aika kehno, pääasia että ilta päättyi lämpimään :)

Karrie: Kiva kuulla :)!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun söpöset korkkarit <3 tykkään printtikuvioisista kengistä muutenkin, tai siis juuri avokas/ballerina -malleissa. Suomessa vaan harmittavan vähän tarjolla :/

Lily kirjoitti...

Nelliina: Kiitti :). Honkkareissa oli kyllä niin paljon ihania kenkäkauppoja ja vähintäänkin miljoona eri vaihtoehtoa. Suomessa ei tosiaankaan saa juuri mitään erikoisia kenkiä tai ainakaan mitenkään edullisesti.