keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Kansanvitsaukset

Nythän on niin että misseistä ei ole kukaan enää kiinnostunut ja se huolestuttaa Lolaa ja Marcoa ja Marttiinaakin vähän. On kaiken näköistä vähäpukeista tanssijaa ja pepunkeikuttajaa mukana vaikka silkkareita ei hyväksytä kuitenkaan. Taisi olla muutama pahoinpitelijäkin päässyt mittelemään suomen vähiten halutuimmasta tittelistä. Salla tätä pohtikin jo omassa blogissaan laajemmin miten pienenä missikisat on oli SE juttu. Kysyin kymmenvuotiaalta serkultani aikooko hän katsoa missikisoja tänä vuonna tai onko ylipäätään koskaan katsonut. No ei tod kuulema aijo katsoa, Euroviisuja hän seuraa. No niin minäkin! Euroviisut ovat alkaneet suomen voiton myötä nostaa arvoaan taas silmissäni. Viime keväänä olin fiilistelemässä Areenalla viisujen kenraaleja, aivan mahtava meininki ja ne oli kyllä parhaimmat lavasteet mitä ikinä on ollut.



Mielestäni missikisojen moraalinen kasvatuspyrkimys meni romukoppaan siinä vaiheessa kun tekopyhästi kiellettiin silikonit mutta missien takapuoli senkun jatkaa leviämistään. Nykyään muottia pitäisi laventaa niin suureksi kuin, no, ihmisiäkin on! No siinä menisi tietty missien idea jos ihan kaikki pääsisi mukaan. Euroviisuissa kaikki kukat saavat kukkia! Voittoa ei estä silikonit eikä liioin se että onko mies vai nainen vai kenties molempia. Erilaisuus on muotia, eikö? Kaikki muistaa Dana Internationalin ja Divan!




Cristal Snow on henkilökohtainen suosikkini tämän vuoden viisuehdokkaista. Biisiä en tosin ole kuullut vielä. Euroviisuissa pärjää persoonallisuudella jota valitettavasti viime vuonna ei suomen osalta ollut tarjolla. Cristal snow on juuri sellainen diiva mitä euoroviisuissa tarvitaankin. Rakastan suurieleisiä taiteilijoita jotka eivät pyydä anteeksi olemassaoloaan. Toinen suosikkini on Ninja, iso diiva ja persoona hänkin. Ei sinne kaipailla mitään harmaa varpusia lurittelemaan iskelmää! Vaikkakin Anne Mattilan Perutaan häät tarttuva rallatus on ;) Voi veljet mikä biisi.. "Perutaan häät, perutaan yhteinen hautapaikka, meistä ei ollutkaan tähän hommaaaaan..!" No niin eksyin vähän aiheesta taas.




Pienenä katsoimme missikisoja vihot kädessä ja leikimme tuomareita. Arvioimme missit itse ja valitsimme oman voittajan. Nyt haaveilen omasta kisastudiosta Euroviisufinaaliin! heheh joo oon vähän höyrähtänyt tähän, kyllä se siitä ajanmyötä taas helpottaa..

Kuka muu on yhtä kitchin himoinen että katsoo euroviisuja? Mites ne missikisat, anyone?

9 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minua ei ole myöskään kiinnostanut missikisat vuosikausiin. Ei ole edes hajuakaan, millaisia bimboja Miss Suomi kisassa tänä vuonna on...

Euroviisutkaan eivät nappaa, eivät edes viime vuonna. Olin matkoilla koko sen euroviisuhössötyksen aikoihin, joten en seuraillut niitäkään. Osallistuuko Ninja Sarasalo (?) niihin karsintoihin tänä vuonna?

vippe kirjoitti...

Sallalle jo kerroinkin kuinka pienenä kuvittelin olevani missi viitta harteilla. Silloin se oli SE juttu, Euroviisuja katsellessa nukahdin pisteiden annossa.

Nykyään missit saa järjestellä kohujaan ihan rauhassa, ei kiinnosta. Viisuja kuitenkin seuraan, nukahtamatta.

Kirjoitit muuten tämän todella hauskasti!

Salla kirjoitti...

Tosiaan, tuntuu siltä, että euroviisuista on tullut vähän sellainen missikisoja korvaava juttu. Hyvä niin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, taidan kuulua yksin niihin joista missikisat ovat loistavaa viihdettä. Ei siis siinä että jotenkin itse haluaisin missiksi tai muuten kadehtisin mammoja jotka haluavat laittaa itsensä muiden arvosteltaviksi.
Asian juju on juuri siinä että rakastan itse ruotia ja arvostella ehdokkaita ja se myötähäpeä joka itsellä muuttuu huumoriksi piristää kummasti.:D
Mutta euroviisuja olin myös katsomassa Helsingissä ja kiinnostavat siinä missä missitkin..:)

Anonyymi kirjoitti...

Minua ei kiinnosta Euroviisut eivätkä minkään sortin missikisat, mutta pakko tulla hehkuttamaan Cristal snowta, hän on aivan upea persoonallisuus (ainakin esiintyessään) ja todellakin toivon hänen päätyvän viisuedustajaksemme :D

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Mistään et ole jäänyt paitsi, niitä ei edes muista kun ovat niin mitään sanomattomia naamoja. Joo Ninja Sarasalo osallistuu! Se on aika taattua euroviisu kamaa myös ;)

Vippe: Ollaan samoilla linjoilla siis :) Ja kiitos, tajunnan virtani on joskus niin, noh, virtaavaa että tekstistä tulee toisinaan tahattomasti vähän hupaisa :)

Salla: Aivan :)!

Jessica: Mulle se myötähäpeä käy joskus niin suureksi että joudun vaihtamaan kanavaa. En tiedä miksi mutta niin käy tavallisten telkkariohjelmienkin kanssa joskus :) Helsingin Euroviisut oli tosi hienot kyllä.

Winda: Samma här :)! Haluaisin nähdä Cristal snown esiintyvän joskus, varmaan aikamoinen show!

-SL kirjoitti...

Missikisoihin nykyään pääsee kuka vaan, kunhan vaan laitetaan hiusten pidennykset, kaikki saman näköisiä ja samat meikit, huh.. :p turha kisa kun eihän Suomessa edes näytetä sitä Miss Universum kisaa jossa näkisi vähän muidenkin maiden missejä...

Lily kirjoitti...

Sl: Joo kato ei ne voi näyttää niitä universum kisoja kun muuten meille selviäis että muissa maissa ne on oikeasti tosi kauniita ja suomalaisten on oikeastaan aika turha lähteä sinne pyörimään ;)

merikarhu kirjoitti...

Cristal snow! Scarred on aiiiiivannn ihana biisi. Nöin cristalin taiteiden yönä helsingissä dtm:n edessä :D