lauantai 26. tammikuuta 2008

I´m in love

Joskus vaatteeseen tai asusteeseen voi rakastua niin syvästi että onnen tunne vastaa vähintäänkin lottovoittoa. Kaupassa siihen iskee silmänsä heti ja jos sitä ei osta, se alkaa kummittelemaan unissa asti tai pahimmillaan näet ensin siitä unta ja sitten lähdet etsimään sitä kaupoista.

Ensimmäinen rakastuminen kävi jo kauan sitten. Alunperin rakastuin tietty niihin alkuperäisiin Pradan popoihin mutta joka tytön ystävä Zara muuntaa huippumuodin myös meidän saataville ja tadaa tässä ne ovat!



Parastahan tässä oli se että kengät maksoivat vain 16,95 euroa. Kengät taisivat eilen olla ainoat jäljellä olevat ja juuri minun kokoani. Alunperin en raaskinut ostaa niitä koska lähemmäs 60 euron hinta Zaran kangaskengistä on liikaa. Tepastelin eilen koko illan uusissa kengissäni samalla kun kokkailin sushia ja toisella kädellä kiskoin Yalumbaa, hyvä sushi viini muuten.

Toinen rakkauslöytöni oli Vilan neuletakki joka sekin jäi kauppaan viime syksynä korkean hintansa vuoksi. Neuleen alkuperäinen hinta oli 50 euroa ja nyt 17 euroa ja pari senttiä päälle. En ole ihan vielä vakuuttunut Vilan laadusta joten normaalihinnoilla tulee ostettua harvemmin sieltä mitään. Olenko ihan väärässä?


Asiasta kahdeksanteen kukkaruukkuun. Se kampaajalla käyminen on taas hyvistä suunitelmista huolimatta jäänyt. Lähinnä johtuen rahasta, ihan ei oo 110 euroa joka palkasta irrotettavissa. Kävi kuitenkin niin että islantilaisten nousikausi alkaa olla ohitse joten päätin hakea rahani pois rahastosta jota hoitaa islantilainen pankki. Rahoista voisi vähän käyttää kampaajaan tai sitten säästää Amsterdamin matkaa varten. Blondin pää sai uuden pähkinän purtavaksi, kerron sitten miten kävi jahka pääsen johonkin lopputulokseen ;).

12 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Säästä Amsterdamin matkaa varten, ehdottomasti. :-) Hollanti on tosi kiva paikka keväällä, I promise!

Elin kirjoitti...

Kengät on täydelliset! JA vielä tuohon hintaan voi luoja! :o

Itse en koskaan törmää tuollaisiin helmiin noin halpaan hintaan, eteeni hyppää vaan niitä rikkinäisiä, pölyisiä rättejä jotka ovat alehumassa pyörineet pitkin lattioita. :(

Minäkin säästäisin Amsterdamin matkaan, itse leikkaan ja värjään aina omat hiukseni. :)

dolce kirjoitti...

Ihanat kengät :) Neuletakki on myös ihanan värinen ja mallinen. Mielestäni Vilan vaatteet ovat Vero Moda- tasoa, eli osa ok, osa ei...

Minä myös harrastam kotivärjäystä (ja leikkausta). Viimeksi olen käynyt kampaajalla 1,5 vuotta sitten!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että nuo kengät on upeat! ja hinta.. mitenkähän kateellinen sitä voi toisen löydöistä ollakaan.. x)

Lily kirjoitti...

Bisquits: Niin taidankin tehdä. Onks mitään vinkkejä mihin kannattaa ehdottomasti mennä tai nähdä? Pinkdiamondin Jessican asuista päätelleen Hollannissa on jo aika lämmintä, jossain päin ainakin :)

Elin: Kiitos!Kipikipi sinne Zaraan siellä on vielä vaikka mitä, kävelin tänään just ohi siitä ja ale kyltti oli ainakin ikkunassa vielä.
Mä värjään usein itse mutta en ole koskaan leikannut. Paitsi otsatukan.. Onks sulla ihan kunnon sakset vai pisteletkö fiskarsseilla menemään?

Dolce vita: Kiitos kovasti! Neuletakin väri on erityisesti mun mieleen :) Niin kaipa sen silmällä näkee suurinpiirtein kestääkä tuote vai ei. Tuossa neuleessakin on vähän akryyliä mukana mutta myös cashmeria :)
Leikkaat siis itse myös? Sama kysymys siis kuin Elinille että millä ja miten?

Lily kirjoitti...

Nelliina: Kiitos :)! Mä olen aika useinkin ostoskateellinen mutta kyllä se siitä helpottaa kun löytää itse jotain vielä hienompaa ;)

-SL kirjoitti...

Ihanat kengät!:)
ja kyllä matkaan kannattaa säästää..

Itse en koskaan löydä Zarasta halvalla kenkiä, siellä luki että ballerinat alkean 6€ ja kengissä oli hinnat yli 16€ :o huijausta?

Styledrop kirjoitti...

Onpas ihanat kengät ja voisin ilmoittautua euroviisufaniksi tai ei faniksi, mutta pakko katsoa ne. Olen tehnyt niin pienestä pitäen veljeni kanssa! Hieman petyin tämän vuoden ehdokkaisiin taikka että niin paljon suomenkielisiä biisejä ja esim. Kari Tapio (ei millään pahalla, mutta nyt kyseessä Euroviisut!) Ja cristal snow oma suosikkini myöskin, mutta katsotaan nyt muutkin!

Lily kirjoitti...

Sl: Kiitos :)! Niinpä, Amsterdamiin ne rahat kyllä jäävät mutta poikaystävä juuri ilmoitti että "me eletään muuten sun rahoillas nyt vähän aikaa.." No Damissa eletään sitten sen Visalla..heheh
Zarassa kengät on lähtökohtaisesti liian kalliita usein mutta toisinaan sitä tekee löytöjä:)

Styledrop: Kiitos ja jes, en ole ainoa siis :) Juu ei munkaan mielestä sinne kannata lähettää Karia tai Movetronia(mä en oo vielä 90-luvusta yli..)

Anonyymi kirjoitti...

kengät on täydelliset:o epistääää!

Lily kirjoitti...

Runway: Tänks :)!!

Anonyymi kirjoitti...

heii, ajattelin kirjoittaa sinulle jo tätä kautta nopeammin..:) Asun Maastrichtissa joka on noin 250 kilsan päästä Damista, itse tunnen paremmin lähiseutua täällä, Saksan kaupunkeja ja Brysseliä kun kaikki nuo ovat vain tunnin matkan päässä. Amsterdam on siis jäänyt enemmän pimentoon, mutta itse viime reissulla kävin Anne Frankin talossa(sijaitsee hyvin keskustassa) nopeasti kieretty joten ainakin sinne kannattaisi suunnata.

Pitkä katu joka alkaa melkeinpä asemalta ja jatkuu monta kilometriä eteenpäin, on täynnä kauppoja, River Island, on huippu ja Zaran home osastolla kannattaa käydä oli ylimmässä kerroksessa.
Kivaa matkaa, täällä on jo paljon keväisempää kuin Suomessa!!!