torstai 3. tammikuuta 2008

Jee matka tiedossa!

Jei, Amsterdam here i come! Lähdemme siis poikaystäväni kanssa helmikuun alussa Hollantiin moikkaamaan poikaystäväni siskon perhettä. Onneksi saadaan asua heidän luonaan ettei mene rahaa hotelliin. En ole koskaan käynyt kyseisessä maassa aiemmin joten kaikki vinkit ovat tervetulleita! Odotan innolla Amsterdamia ja hei, mitään coffee shop vinkkejä on turha jaella koska ainoa päihdyttävä aine jota käytän on viina(no viini oikeastaan ja shamppanja jos olisin rikas..noniin sivuraiteilla ollaan..). Helmikuussa on myös se Cirque du Soleil -esitys Turussa joten sieltä pitäisi vielä varata hotellihuone. Mutta hei kuka antaa hotellille nimeksi Hamburger Börs.. (joo tiedän ettei sitä ole ihan äskettäin keksitty mutta silti..).


No asiasta kukkaruukkuihin. Seuraavaksi oiva linkkivinkki mm. Gossip Girlin uskollisille faneille (juujuu kuten minulle,olen ihan koukussa ja Serena on paras..) nimittäin ehtaa kuvaa ja juorua Manhattanin todellisista sosiaaleista: Park Avenue Peerage

Lyhyt postaus tänään. Alan nyt katsomaan GG:n viimeiset jaksot ja mietin sitten epätoivoisia suunitelmia lopettaa käsikirjoittajalakko.. Ugly Bettytkin on loppu!! Ne hullut assarit on niin parhaat..

kuva täältä

ps. Sähköpostiosoitteeni löytyy sivupalkista nykyään, jos vaikka tulee jotain kauhia tärkiää mitä ei muut saa nähdä :)

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Amsterdam on ihana kaupunki :) Shoppailumahdollisuudet erittäin hyvät ja muutenkin erittäin viihtyisä paikka!

Elin kirjoitti...

Eikös vielä tule 1 jakso? :o mielestäni se oli 13 jaksoa ekassa tuotantokaudessa ja eikö eilinen jakso ollut 12? :) Ihania kuvia tuolla sivulla jonka linkitit ;) "real life glamour".. P.S.Blair on paras :D no en kyllä osaa sanoa..

dolce kirjoitti...

Tarkoitatko muuten GG:lla Gossip Girlia? Itse puhun Gilmore Girlseista GG-nimikkeellä, niin joskus se hämmentää hieman :) Hankalaa, kun on kaksi samalla lailla lyhennettyä sarjaa... Ja ihanaa, itsekkin haluaisin käydä Amsterdamissa joskus :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei pakko tarkistaa, kun olen monesti muualtakin kuullut hehkutuksia Gossip Girlistä, että kyseessä on siis sarja joka tulee Mtv:ltä ja sitä voi ostaa tuontantokausina? Mutta mistään muualta sarjaa ei voi nähdä? Meillä kun ei ole kaapelitv:tä niin en pääse nauttimaan tästä ;(

Lily kirjoitti...

Salla: Jess, aika ei siis käy pitkäksi :)

Elin: Juu näin on, olin vain vähän edellä aikaani :) Sivu on aika inspiroiva tavallaan, sain linkin itseasiassa yhdeltä kaveriltani joka on vakaasti päättänyt löytää vaimon sivuilta itselleen ;) (hölmö ei tajua ettei ne pimatsut tarvtse mitään suomalaispoikaa jonka tulot ei päätä huimaa..)

Dolce vita: Tässä tarkoitin joo mutta pitää keksiä uusi lyhennys koska Gilmoret oli ensin :) Tykkään siitäkin sarjasta tosi paljon.

Igu: Se tulee jenkeissä sellaselta kanavalta kuin CWTV ja on alkanut vasta nyt eli varmaan dvd:llä sitä ei vielä saa. Pikku rikollinen sisälläni ei anna moraalin tulla tielle eli lataan netistä jaksoja sitä mukaan kun niitä tulee. Vaikka sarja sinänsä onkin todella koukuttava niin puvustus on parasta :)