maanantai 14. tammikuuta 2008

Voihan räkä

Omalla kohdallani alennusmyynnit näyttäisivät menevän ihan sivusuun koska nyt kun olisi rahaa niin olen kotona kuumeessa, taas. En siis pääse ainakana pariin päivään mihinkään ja silloin on jo luutavasti liian myöhäistä. Tarvitsisin oikeastaan vain uudet farkut, takin ja laukun.

Etsin niin kireitä farkkuja ja mahdollisimman lyhyillä lahkeilla kuin mahdollista. Kireitä siksi että housut venyvät yleensä muutamassa päivässä huonosti istuviksi varsinkin vyötäröltä, muutoin en halua näyttää siltä että en tiedä kokoani. Ostan aina ne farkut jotka tuntuu mukavilta heti päällä vaikka myyjät aina väittääkin, oikeassa ovatkin, että farkut pitää ostaa niin tiukkoina että henki kulkee juuri ja juuri. Lahkeen pituus on hyvinkin ratkaisevaa esimerkiksi uusien nilkkurieni kohdalla koska haluan että ne varret näkyy edes jotenkuten.


Minulla on jo kylmille ilmoille epäseksikäs Peakin untuvatakki, musta lyhyt villakangastakki kahdella nappirivillä ja valkoinen pidempi villakangastakki juhlia varten. Omistamissani takeissa ei ole mitään erikoista ja usein tuntuukin siltä että miksi talvella tuntuu pukeutuvansa huonommin kuin kesällä vaikka alla olisikin jotain superhienoa.

Takissa saa olla jotain erikoista kuten väri tai isot hihat kuten näissä takeissa. Tuo vyöllä sidottu vyötärö on myöskin minusta kiva idea edelleen.


Parka olisi kiva myös mutta en ole törmännyt sellaisiin juuri missään. Stockalla oli, en muista merkkiä, mutta se oli harmi vaan aivan liian suuri vaikka parka löysä saakin olla. Nahkatakki ei kuulu nyt varsinaisesti tähän taven takkimetsästykseen mutta ikuisesti se haaveissa siintää. Toivon että keväämmällä saan hankittua sellaisen jostain. Kuvassa oleva lyhyt hihainen, todella istuva nahkatakki olisi unelma. Itseasiassa kuvan takki ei maksa Asosilla 124 puntaa. No okei on se aika kallis edelleen.



Kaikki kuvat Asos.fi

Laukusta ei ole vielä ihan selvää toivetta mutta jotain suuren ja pienen väliamaastoa, jos ymmärätte :). Omistan paljon tosi suuria laukkuja mihin mahtuu vaikka mitä ja paljon pieniä iltalaukkuja mutta en oikeastaan yhtään siitä välistä olevaa.

No, menen nyt sairastamaan uusimman ruotsalaisen Ellen, vihreän teen ja paketillisen nenäliinoja kanssa. Heijsan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekkin ihastuin tuohon nahkatakkiin. :)

dolce kirjoitti...

Oi sulla on sama KoKo- muki kuin minullakin :) Eli jäänsininen. Ja itsekkin ostan aina farkut mahdollisimman tiukkoina, kosk kyllä ne aina hieman venyvät (pahimpina Vero Modan farkut!). Ihme kyllä Hm:n farkut pysyvät muodossaan pesusta toiseen!

Tuo takki vyöllä olisi myös aivan ihana, tosi kivat hihat.

Ja pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Et ole ainoa. Itsekin olen missannut alennusmyynnit täysin. Noh, tuskinpa sieltä mitään erikoista olisi löytynytkään.

Lily kirjoitti...

Jessica: Eikö oo ihana, just sellanen Kate Moss -henkinen :)

Dolce vita: Joo mulla on melekin koko KoKo -sarja :) Väreinä sininen,ruskea ja valkoinen.

Joo mikä niitä Vero modan farkkuja vaivaa, niistä huomaa heti että ne on ihan löpöä. Totta, Hennesin farkut on mullakin säilynyt tosi hyvin.

Ja kiitos, on jo parempi olo onneksi :)

Miu: Niinpä, säästyipähän rahaa ainakin :)

kid kirjoitti...

Inhoan talvitakkien ostoa ! Ne on yleensä niin kalliita ettei yhdeksi talveksi viitsi montaa ostaa, mutta yhteen ja samaan kyllästyy niin nopeasti, eikä auta asusteiden vaihto kun tuntuu että vaatteet on aina samat kun kävelee kadulla :D muttamutta, toi nahkatakki kelpais mulle koska vaan !