tiistai 15. tammikuuta 2008

Suomen oma unelmavävy

Johan suomessa oli jo melkein kaikki tosi-tv ohjelmat sijoitettuna suomalaiseen menoon mutta ihan suoraansanoen luulin että Maajussille morsian olisi suomalaisten vastaus jenkkien Unelmien poikamiehelle. Mutta väärässä olin. Nyt se on täälläkin se unelma miehen metsästys. Ilmeisesti ainoa poikkeus on se että miesehdokas ei ole mikään Sulho von Perijä.

Muuten en ole kiinnostunut muiden seuranhausta mutta tätä ohjelmaa ajattelin ainakin yrittää katsoa. Iltalehti julkisti tänään kuvan tästä "tummasta komistukesta" kuten häntä kuvaillaan artikkelissa. Hehhehe tämä Antti pyysi minua treffeille muutamia vuosia sitten keskellä katua.


Semmosta...

Juu lupaan että keksin huomiseksi jotain parempaa.

15 kommenttia:

dolce kirjoitti...

No sähän olet sitten vähän sukua julkkikselle ;)Olen kyllä myös oikea tosi tv- nörtti... varsinkin Unelmien poikamies yms. ovat hauskaa viihdettä.

Lily kirjoitti...

Hehheeh joo jos yhdet deitit lasketaan :) Nimenomaan, tosi tv on hauskaa viihdettä.

vippe kirjoitti...

Unelmien poikamies on niin ihana sarja :) Siis se jenkkiläinen, hieman varauksella jään Suomen versiota odottamaan...Nyt sä voit tehä kaikkia jymypaljastuksia tuosta miekkosesta ;)

-SL kirjoitti...

heh et sitten lähtenyt treffeille vai?:D

Lily kirjoitti...

Vippe: Katsoin niitä ekoja tuotantokausia mutta sitten innostus vähän hiipui, ehkä tää suomen lyö laudalta kaikki ;) tai sit ei..
Se oli kyllä ihan mukava tyyppi mutta ei mun tyyppinen yhtään eli mitään skandaalia ei päässyt julki siinä parin tunnin aikana :)

Sl: Juu lähdin mä, suoraan siitä kadulta, mutta siihen se sitten jäi ;)

Elin kirjoitti...

Itse en tykkää Suomalaisesta tv-stä yhtään! (paitsi BB):D Pitää olla joko: USA, Ranska, E-Amerikkalainen että kelpaa ;) JA vihaan tosi-tv:tä (paitsi se perkeleen BB), se vie tv: hohdon kokonaan pois (mitä van voi tapahtua).

Iina kirjoitti...

Ööh. Toi on aika kamala, en ainakaan ite haluis kilpailla tommosesta "unelmien poikamiehestä". Ei millään pahalla ketään kohtaan. :D

Lily kirjoitti...

Elin: Suomalaista Huippumallia katsoin kyllä ja bb:tä mutta muutoin en myöskään katso suomalaisia tosi tv ohjelmia :)

Miu: Juup ei myöskään yhtään mun tyyppinen, vähän liian greasy ;)

Anonyymi kirjoitti...

hahah Antti on siis rohkea unelemien poikamies :D on vähän eroa jenkkilän formaattiin missä se unelmamies on ollut juuri se rikas perijä, suomen varsio tais olla työtön jalkapalloilija/Hunks ;D No jos tulee miljonäärijussin veroista nolotusviihdettä niin katsojia löytyy varmasti!

Bisquits kirjoitti...

Blogissani on sinulle yksi juttu... Toivottavasti et ole vielä saanut tätä. :-)

dolce kirjoitti...

Ohops, blogissani on sulle sama juttu kuin Bisquitsilla ;) Noh, tuskin se haittaa!

Salla kirjoitti...

Niin hei, seiskaan vaan juoruja lähettämään :D Voisit tehdä hyvät rahat ;) Ei vaan. Mun mielestä vähän hullua, että juuri tuo mies on unelmavävy, kun minusta hän näyttää pelottavalta :D Etenkin muissa kuvissa!

Lily kirjoitti...

Bisquits ja Dolce vita: Kiitos ja kumarrus :)

Salla: Totta, hän näyttää vähän maaniselta. Ilmeisesti kaikki lempeän näköiset sulhot kieltäytyivät kunniasta ;)

Lily kirjoitti...

Nelliina: Just näin, nolotusviihde se on joka pakottaa kuitenkin katsomaan :)

Anonyymi kirjoitti...

HAHA. Aika hyvin:D:DD