lauantai 2. helmikuuta 2008

The makeover issue

Usa:n Ellen uusin numero julistaa kannessaan "The makeover issue!". Lehden päätoimittaja Roberta Myers: "Every january I make the same New Year's resolution: Try to be nicer to people." Asioiden täytyy olla tosi huonosti jos aikuisen ihmisen täytyy luvata olla mukavampi ihmisille. No se ei ollut jutun pointti vaan se että innostuin itsekin elämän pikkuremontista.

Lupasin itselleni alkuvuonna että tänä vuonna teen elämästäni astetta parempaa. Ei tässä asiat huonosti ole mutta toki kokonaisvaltaisempi hyvinvointi on aina tervetullutta. Kaikkea ei voi muuttaa kerralla mutta hiljaa hyvä tulee. Aloitan liikunnan lisäämisellä ja terveellisemmällä ruokavaliolla. Laihduttamaan en ala, en ole koskaan sitä tehnyt enkä tee nytkään.

Aloitin uuden elämän varaamalla viikonlopun kestävän joogakurssin. Se on vasta maaliskuussa koska helmikuun kaikki viikonloput on jo menoja täynnä. Alan myöskin käydä, aluksi ainakin, kerran viikossa afrotunneilla. Kampin High Heelsin afrotunnit ovat torstaisin eli sen voin aloittaa heti. Kuvat täältä ja täältä.


Ruokavaliota joudun muuttamaan terveydellisistäkin syistä. Pastat, peruna, riisi ja valkoiset vehnäjauhot pitää jättää minimiin (sushista en luovu kylläkään). Tehosekoitin on ollut kovassa käytössä nimittäin olen ihan hurahtanut smoothien tekemiseen. Käytän luonnonjugurttia, vadelmia, mansikoita ja banaania pelkästään. En siis lisää sokeria tai mehuja joukkoon. Pyrin syömään vihreää joka ruuan kanssa. Tällä hetkellä jääkaapissa odottaa itsetehty tzatziki, kanafileitä ja vokkausta odottavat vihannekset.



Eiköhän näillä eväillä pääse alkuun. Ihokin tuntuu kirkkaammalta muutamisen viikkojen vihanneskuurin jälkeen. Väsymys ei ole hellittänyt vielä mutta liikunnan lisääminen varmasti auttaa nukkumaan paremmin. Ihan hävettää että olen entinen aktiiviurheilija joka treenasi vielä viisi vuotta sitten 6 päivää viikossa ja 2 tuntia päivässä..

Mitä siihen alkoholiin tulee niin viinistä en luovu mutta siiderit sun muut sokerikaloripommit on jätetty jo kauan sitten muiden juotavaksi. Oluessa on muuten tosi paljon vähemmän kaloreita kuin siiderissä ja limuviinoissa. Fakta. En vaan tykkää oluesta, paitsi tyttäjenolut Coronasta (ehdottomasti limellä).

Tähän "makeoveriin" toki kuuluisi vielä se kuuluisa tukanleikkuu. Ajattelin polkkaa ja värjätä tummaksi mutta se sai täystyrmäyksen jopa tv:stä tutulta homolta. Paha. Minä kun ajattelin että persoonani kaipaa vähän särmää. Alla kuva tukastani nykyään, tosin kuva on kesältä joten se on pidempi nykyään.


Ehkä mä teen sen salaa.. Sitten kun joku tuttu tulee vastaan niin se ei tunnista tietenkään ja luulee että olen joku kylähullu joka huutelee tuntemattomien perään.

Asiasta taas neljänteen puskaan, sain Glossy.fi :stä sen luvatun tuotepaketin. Sisältö paljastui kynsilakaksi jonka sävy ei ollut mikään ihanin, naamanpuhdistusliinat (ihan käteviä,käytän matkoilla) ja kasvovoiteeksi joka on herkälle ja punoittavalle iholle. Voide toimii, nenänpielet ei tosiaankaan punoita enää samalla tavalla. Me ikikalpeat kiitämme.


Saiko kaikki muutkin samat tuotteet kenties?

9 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Elämäntaparemontti sopis tännekin suuntaa. Etenkin liikunnan lisääminen, mutta epäsäännöllisillä työajoilla on hankala aloittaa mitään säännöllistä :( jooga on kuulostanut pitkään kivalta, mutta enpä vain ole päässyt aloittamaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan kokemuksiasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, saisimpa minäkin uudestaan tuon puuskan alkaa kuntoilemaan ja syömään terveellisemmin! Uuden vuoden lupaukset tuli tehtyä samalla kaavalla tänäkin vuonna, mutta nyt alkaa jo sokerin himo viedä voiton ja jätskilakko kuulostaa kaikkea muuta kuin hyvältä idealta.. Kai se taas jossain vaiheessa iskee :)

Ja tosta glossystä, mäkin sain kyllä paketin mutta sisältö oli aivan eri! Sain tulenpunaisen huulipunan (trendien mukaisesti ajattelinkin testata punahuuli-lookia pian), normaalikokoisen meikkipuuterin ja kynsilakan joka taitaa olla samaa sävyä? Lakka on numeroa kymmenen ja nimeltään ikuinen huuma, vaikka itse en kyllä olisi kysyiselle putelille huuma-nimeä antanut, sen verran järkyttävä väri :D

Anonyymi kirjoitti...

mikä ton Lumenen voiteen nimi on? voisin itekki kokeilla jos toi peittää hyvin punakkuutta..

MouMou kirjoitti...

Miten Glossysta saa tuotteita?:O *tyhmä* Kannattaa muuten smoothien sekaan heittää jäitä tai pakastemansikoita. Tulee nannaa!;)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli Glossystä ripsiväri, kulmakarvageeli ja nestemäinen eyeliner. Eli hyvät ja tarpeelliset tuotteet.

Sofia kirjoitti...

Pitäisi minunkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja remppaa elämäni kuntoon! Jonkun tanssin taikka joogan olen ajatellut aloittaa ja ruoka remppakin olisi paikallaan. :)

Minä en saanut Glossyltä mitään! :(

Lily kirjoitti...

Vippe: Sepä se, mulla on kolmivuoroduuni periaatteessa myös mutta voin onneksi sopia vuoroista ja laittaa esteitä illoille tai päiviksi. Onneksi on sellaisia liikuntapaikkoja kuitenkin missä ei tarvitse sitoutua mihinkään puolenvuoden hommiin vaan voi maksaa silloin kun käy.

Igu: Heh, niinpä ne pirun lupaukset. Itse päätin että mitään lakkoja en pidä vaan pyhitän yhden päivän herkeuille, vähän niinkuin lapsena karkkipäivät.
Äh, mä olisin halunnut punaisen huulipunan kanssa! Se mun kynsilakka on numero 3 Sinun hymysi. Aika järkkyjä noi nimet :)

Anonyymi: Voide on Lumene Sensitive Tender Drops/Rauhoittava kosteusvoide. Mulla iho vaati tottua vähän aikaa siihen mutta nyt esimerkiksi meikin alla naama ei tosiaan punoita yhtä pahasti kuin ennen.

Moumou: Silloin kun se avattiin niin rekisteröidyin käyttäjäksi ja silloin ilmoitettiin että on mahdollisuus päästä mukaan testiryhmään. Luulen kyllä että ne tekee jatkossakin tätä eli kannattaa rekisteröityä ja olla aktiivinen :)

Tuhlaus: Tavallaan mä toivoin että olisin saanut meikkejä kanssa mutta oli nääkin hyviä :)

Sofii: Aloittaminen on aina yhtä vaikeeta mutta mulle tuli siitä jo paremi mieli kun varasin sen joogan :). No höh, toivottavasti saat seuraavalla kerralla kun Glossy arpoo testaajia!

Anonyymi kirjoitti...

Tunnetko bb-Saulin vai kenties jonkun Sillä Silmällä sarjasta? :D

Lily kirjoitti...

Piritta: En tunne ketään heistä. Satuin olemaan Sillä silmällä -tyyppien kanssa samoissa kinkereissä tässä taannoin niin juteltiin vaan ohimennen yhden heistä kanssa :)