perjantai 28. joulukuuta 2007

Oman maailman parannusta ja uusi nilkkuriyritys

Olen tässä viimeaikoina päättänyt monia asioita ja aina hyvin vakaasti niinkuin nytkin. Olen nimittäin vakaasti päättänyt tehdä vähemmän töitä. Ja ei, tämänhetkinen ammattini ei suinkaan kurjassa asiakaspalvelussa tarkoita sitä että töitä olisi kotiin asti vietäväksi vaan yksinkertaisesti vähennän tunteja. Tänään tein kuuden tunnin vuoron, pääsin kahdelta ja suuntasin Kämpin Zen Sushiin lounaalle hyvään seuraan. Ymmärrän toki että työn tekemisestä maksetaan palkkaa eikä minulla työn tekemistä vastaan ole mitän mutta tuhlata nyt aikaa sellaiseen mikä ei ole mielekästä. Uusi työ on enemmän kuin tervetullut mutta toisaalta monessa muussa paikassa ei ole mahdollisuutta tehdä vähemmän tunteja yhtä hyvällä tuntupalkalla. Aijon toki hakea keväällä johonkin opiskelemaan, keksisi vaan että mihin.

Aijon siis pyhittää tästä lähtien aikaa enemmän itselleni ja ystävilleni jotka valitettavasti ovat saaneet kärsiä yleisestä kärttyisyydestä sekä epäseurallisuudesta. Töitä kerkeää tekemään vielä seuraavat 45 vuotta sanoi lääkärini joka tätä suositteli.. No annetaan palaa siis.

Hahha löysin uudet nilkkurit niiden onnettomien Hennesin versioiden tilalle. Nämä sisältä ja ulkoa nahkaa olevat uudet suosikkini ovat Zaran alesta hintaan 59,90 e. Nyt pitäisi vielä löytää tarpeeksi lyhyet ja tiukat farkut jotta nuo vetskarivarret näkyvät.


Poikaystäväni sai äidiltään lahjaksi tehosekoittimen (korjatkaa jos sillä on joku oikeampi nimi). Hehhe kuinka epätavallista mutta silti hyvin toivottu lahja koska rakastan smoothien tekemistä ja kyllä sillä varmaan margaritatkin pyöräyttää. Olen siis illan tehnyt yhden jos toisenkin smoothien tänään. Olin joskus baristana kahvilassa joten sovelsin kuppilan metodeja ainakin näin alkuun.


Nyt alkaa tulla vadelmat korvista..

6 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Hih, sinäkin olet samanlaisissa parannusfiiliksissä kuin minä. Saapa nähdä, kuinka kauan omia lupauksiaan muistaa vielä ensi vuonna. ;-) Tykkään kenkiesi mallista ja väristä, tuon tyyppisiä olen itsekin etsinyt.

Lily kirjoitti...

Bisquits: heh niinpä, jos nyt edes tammikuun jaksaa ylläpitää näitä elämää suurempia lupauksia niin hyvä on :)
Kiitos, minustakin väri on kengissä ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tekis hyvää kanssa omistaa enemmän aikaa itselleni ja ystäville. Mutta sitten kun sitä vapaa-aikaa on, niin vain löhöän ja jälkeenpäin kadun toimettomuuttani. Osaa se ihmiselo olla hankalaa...

Lily kirjoitti...

Tipitii: Löhöä vaan ihan hyvällä omallatunnolla, sehän on parasta laatuaikaa itsensä kanssa! Pitää opetella vaan olemaan :)

henpa kirjoitti...

tuolla tehosekoittimellahan saa tehtyä tosi hyviä margaritoja :) itsekin sain joululahjaksi sellaisen ja tulihan sitä käytettyä syntymäpäivänä;) blenderiksi taidetaan myöskin kutsua jos oikein muistan?

Lily kirjoitti...

Henpa: Blenderi!No niin tietysti, mulla on sanat ihan hukassa aina vaikka täysin suomenkielinen olenkin :) Jep, ajattelin kokeilla ensi viikonloppuna margaritojen tekoa ;)