maanantai 24. syyskuuta 2007

Sisältää avautumista

Voi luoja mikä viikonloppu taas takana. Sen seurauksena sairastan nyt mitä ikävintä kurkkukipunuhakuume-yhdistelmää. Jaahas mistäs sitä aloittaisi..

Perjantainahan oli siis nämä firman kinkerit joista sitten jatkettiin Kalleen, järkyttävä läävä täynnä täynnä duunikavereita käyttäytymässä huonosti ei yleensä takaa kovinkaan hyviä bileitä (ei, ei tälläkään kertaa..) . En todellakaa itse ole aina pikkusievässä mitenkään hillitty ja hallittu mutta siihen olisi hyvä pyrkiä edes hitusen kun on työkaverit kyseessä eli suurinosa täysin tuntemattomia toisilleen.
Tietynlainen suorasukaisuus on hyvästä esimerkiksi silloin kun joku humalainen keski-ikäinen äijä tulee hönkimään korvaan jotain kuvottavia latteuksia, silloin voi tokaista suoraan että suksi helvettiin. Eriasia on kuitenkin jos mennään henkilökohtaisuuksiin, yleensä todella hyvän ystävänkin kanssa saa muotoilla sanansa oikein vaikka kuinka kysyttäisiin suoraan mitä mieltä olet uudesta tukastani tai vastaavaa saati silloin jos arvostelu kohdistuu puolitututun työkaverin luonteenpiirteisiin tämän ollessa läsnä.
Oma ryhmänsä on nämä " aa mä rrraakastan sua, sä oot niin hyvä tyyppi, siis oiiiikeesti" jotka sitten töissä ovat taas ihan yhtä ynseitä kuin ennenkin. Vihaan sitä kun ihmiset käyvät liian läheisiksi, en jaksa halailla ihan kokoajan, kiitos.
Sain itsekin kuulla olevani toisten mielestä "tietsä sellanen vähän tyhmä ja blondi niinku". Ei voi muuta kuin nauraa taas, äo:ni on mitattu keskimääräistä korkeammaksi ihan oikeassa testissä että tervetuloa vaan keskustelemaan tyhmyydestäni. En tietenkään ottanut tätä esille saadessani haukut päin naamaa, en koe tarpeellisena puolustella itseäni, tahdoin vain mainita sen tässä yhteydessä(eli vähän puolustaa kuitenkin) :). Älykkyyttä on toki monenlaista, ei mitkään luvut kerro siitä juuri mitään mutta saamani kritiikki on omasta mielestäni huvittaavaa vaikka ei toki savua ilman tulta :).

Eli siis yhteenvetona, perjantai oli aivan järkkyilta. Tarjottu viini oli jotain todella halpaa roskaa ja jengi suurimmaksiosaksi ihan pihalla ja idiootteja.

Alla kuva täydellisestä Humalasta.. hehehe joo huumorintajuni kaipaa ehkä vähän hiomista..

2 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Kuulostaa katastrofaaliselta :D Ja taitaa olla minunkin huumorintajuni sitten remontin tarpeessa, koska repesin railakkaasti kuvavalinnallesi ;D

Lily kirjoitti...

Heh arvelinkin että ehkä joku muukin tajuaa vitsin,tai sitten vaan olen oikeesti just niin daiju kuin väitetään ;D
Lisäsin humalan eteen vielä yhden sanan..