lauantai 15. syyskuuta 2007

Argh.. Häät...

Tein sen mitä ei ikinä pitäisi tehdä: pitää sadetta tekosyynä ostaa lahjoja Citymarketista. Kuten jo aiemmin purnasin niin olen menossa häihin tänään ja kutsussa ei ollut lahjalistaa eikä pukukoodia.

No okei, oma vika että jätin lahjan oston viimetippaan mutta jokatapauksessa kun olin lähdössä sitä ostamaan niin satoi kaatamalla vettä. Kävimme poikaystävän kanssa ruokaostoksilla ja päätin sitten päästä helpolla ja ostaa typerän maljakon marketista. Onneksi Citymarketissa myydään Iittalaa mutta valikoima ei ollut huikea ja päädyin hunoista vähinten huonoon vaihtoehtoon eli Aino Aalto vaasiin. Kukkamaljakoita tarvitaan aina, eikö? Vaasissa ei sinänsä ole mitään vikaa mutta kun ei yhtään tiedä minkä tyylistä heillä kotona muuten on jne plus tietysti että kaikki muutkin ovat yrittäneet päästä helpolla ja ostaneet vaaseja..

Pidän lahjojen ostamisesta varsinkin silloin kun tunnen ihmisen tai keksin jotain erikoista mutta nyt ei jotenkin tullut mitään järkevää mieleen. Ainiin ja se sade kanssa pilas kaiken ;)

Kukkavaasi on siis tämä:





Kuva FinnishDesignShop:sta

Vaatetuksen suhteen olen yhtä neuvoton kuin lahjankin. En ihme kyllä jaksanut mennä sateen läpi ostamaan mitään uuttakaan vaan päädyin nyt valitsemaan näistä kahdesta: villamekko H&M:sta, korkkarit Bianco ja pieni nahkalaukku kirpparilta..




Kyllä, aijon silittää mekon ennen kuin lähden ovesta. Suren edesmennyttä vyötäröäni.

Toinen vaihtoehto on tämä Topshopin hamonen, musta toppi on alla on selfmade ja jakku H&M. Asusteet samat kuin yllä. Koruja en ole vielä päättänyt kumpaankaan.



Äänestysaikaa jäljellä n. 2 tuntia!

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Olen joskus hankkinut tismalleen saman vaasin häälahjaksi vastaavassa viimetippapaniikissa! :D

Laittaisin kakkosasun: hame on tosi kiva ja kokonaisuus tuntuu jotenkin trendikkäämmältä. Ei ensimmäisessäkään asussa mitään vikaa ole toisaalta. (tästä oli varmasti tosi paljon apua...)

Lily kirjoitti...

Jep, Iittalalla ei yleensä saa mitään katastrofia aikaan :)

Taidan tosiaan päätyä siihen kakkosasuun, se on ehkä freesimpi muutenkin. Eipähän tarvitse silittää :D

dolce kirjoitti...

On muuten TOSI vaikeaa ostaa lahjaa ihmiselle, jonka makua ei tunne! Itse tykkäisin tuosta vaasista :)

Minustakin tuo alempi olisi kivempi asu, mutta tuo ylin mekko on kaunis myös!

Lily kirjoitti...

Lahja kelpasi :) tai ainakaan he eivät kehdanneet valittaa, mitä ei tietysti kohteliaisuus syistä tapahdu yleensä :D.

Asu oli hyvä myös, siis se alempi. Ainut vaan että onnistuin ratkomaan loppuillasta stayupit sellaiseen kuntoon että olisi voinut luulla että mun kimppuun on hyökätty. Luojan kiitos olin ajanut sheivannut sääret ;)