keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Blogini on vähän pliisu

Seuraan itse monia blogeja ja toisilla onkin huima määrä lukijoita ja saavat parhaimmillaan 47 kommenttia per juttu. Tämä omani onkin ihan toinen juttu. Ensinnäkin haluan kuitenkin kiittää teitä kaikkia enemmän tai vähemmän aktiivisia lukijoitani. Blogin tilaajamäärä vaihtelee tasaisesti 16 ja 17 välillä. Ihan kuin joku ei osaisi päättää rakastaako, eikö rakasta, rakastaa. Tällähetkellä terälehdet ovat puolellani :). No okei ei se ehkä ole yksi ja sama henkilö kuitenkaan.

Kommentit ovay hyvin tervetulleita vaikka en aina esitäkkään varsinaista kysymystä postauksen loppuun. Nyt ajattelin esittää. Rakanetavaa kritiikkiä ja varovaisia kehuja, saanko pyytää! Blogin ulkoasuun on tulossa muutos lähiaikoina kun Amoena terapio vähän blogiani, toivon sen siis piristävän ainakin vähän mutta entäs jutut? Ihan hölynpölyä vai jotain lisää, vähemmän? Annanko itsestäni vähän tylsän kuvan?

Alunperin toki aloitin kirjoittamisen ihan vain omaksi harrastukseksi mutta huomaan kyllä että lukijat ja kommentit ovat tulleet hyvinkin tärkeäksi osaksi tätä hommaa. Mutta en minä valita, aivan kuten totesinkin niin kunhan edes te luette :)

Asiasta kuudenteen, olen nuhakuumeessa kotona mutta ajattelin raahautua Akateemiseen hankkimaan Manolo Blahnikin kirjaa. Huikeita piirroksia. Nyt on kyllä pää niin kipeä ettei ehkä nyt sitten kuitenkaan mutta huomenna ehkä. Kuva täältä


PS.Kipeänä oleminen on synkkää. Kaikki tuntuu ihan ylivoimaiselta. Pientä luksusta saa kuitenkin aikaan viinilasilla täynnä light colaa ja ottamalla jalkakylvyn.

5 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minusta blogissasi on kivoja juttuja. Tosin itseäni kiinnostaisi nähdä sinulta vaikka päivän asu- kuvia :)

Extrapisteitä sun blogille sushi-jutuista ;) No, tänään söin graavilohta, sinne meni enimmät sushi-halut!

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on kyllä ihan hieno, mutta niinkuin dolce vitakin sanoi, voisit kyllä laittaa vähän enemmän päivän asuja ja muita itse otettuja kuvia. Ja ehkä toi otsikko juttu voisi olla vähän pirteämpi?

Milja kirjoitti...

Minä pidän ainakin. Ulkoasun vaihto tuo varmasti myös lukijoita, sillä uudella tämä jää paremmin mieleen :) Ja niin, lisää henkilökohtaisuutta ehkä kaipaan. Olen utelias Ulla Taalasmaa ;)

Bisquits kirjoitti...

Itse olen ajatellut niin, etten ota stressiä blogin lukijamääristä. Suuri kommenttimäärä ei välttämättä takaa blogin laadukkuutta, siitä on esimerkkejä netti pullollaan.

Enivei, olen yksi tilaajistasi. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, eikä blogisi ole liian teinimäinen (siitä plussaa!). Anonyymi jo mainitsikin ulkoasun, siitä voisi tosiaan tehdä houkuttelevamman. :-)

Lily kirjoitti...

Kiitos ja kummarrus teille kaikille! Otan tämän kaiken huomioon ja niinkuin Vendeta ehdottikin niin voisin tosiaan tehdä tästä vähän henkilökohtaisemman.
Uusi ulkoasu tulee olemaan minun näköiseni, aika simppeli siis :D

ps.nyt niin hirveä flunssa etten ole menossa minnekkään niin asut jäävät kunnes paranen ja poistun kotoa:)