tiistai 4. syyskuuta 2007

Freak Show?

Suhteeni tähän realityjen kuninkaalliseen on vähän mutkikas. Toisaalta katson sitä joka ilta mutta joka kerta sen jälkeen vannon etten enää ikinä katso, myötähäpeä käy liian suureksi. Seuraavana iltana on taas sama homma.
Olen ennenkin yrittänyt syhtautua ohjelmaan silkkana viihteenä mutta aina se kääntyy siihen miten hölmön kuvan katsojat antavat itsestään. Talon tyypit vaikuttavat kyllä monin verroin kiinnostavimmilta kuin aikaisemmin mutta ei sitten kuitenkaan onnistu säväyttämään loppuun asti; myös he kääntävät puheen aina seksiin. Seksistä puhuminen tuntemattomien kanssa liian avoimesti (plus että puheet eivät jää vain heidän keskisikseen niin myös meidän on kuultava totuus Akin kumppanien määrästä tai Einarin suuntautumisesta) on jotenkin junttimaista ja teiniä. En siis ole itse mikään mummeli joka paheksuu pornoa, mutta joku raja sentään! Puhutaan "niistä" jutuista sitten tyttöjen kanssa viinilasin äärellä tai poikien saunassa jossa puheet jäävät kuitenkin suht yksityisiksi. Suomalaisilla on hassu tapa luulla härskiäpuhetta hyväksi tutustumiskeinoksi, itseäni alkaa lähinnä säälittää BB:n tyypit, heidän äidit katsovat ohjelmaa!
No uteliaisuus vie voiton tänäkin iltana, tottakai haluan tietää heti tuleeko suomeenkin ensimmäinen BB vauva ja ketkä nyt sitten pistää hösseliksi ekana.. Kerron heti jos hankin elämän itselleni..
Ja asiasta neljänteen kukkaruukkun, Iltalehden teettämä kysely arvostetuimmista ammateista oli hiukka yllättävä! Perinteisesti lääkäri oli ykkössijalla mutta mallin ammatti oli vasta sijalla 207 ja jätti taakseen ainoastaan bingoemännän, ovelta ovelle myyjän ja tv-chat juontajan.
Okei ehkä mallin ammatti ei ole sitä älyllisintä mutta ei kyllä katumyyjänkään. Voisin kyllä olla menestyvä malli jos ulkoiset avut siihen riittäisivät. Ammatin haasteen antavat uudet ihmiset ja ympäristöt (nämä siis hyvinä puolina vain mainittuna) ja palkka on huono muuallakin.
Iltalehden juttu täällä

Olen pahoillani pötkötekstistä, en jostain syystä nyt saa sitä kappaleittain. Taas yksi ratkaistava asia lisää... Miksi nyt kun aina ennenkin se on mennyt ihan hyvin???

6 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minulla ei näy Suomen BB, enkä ole Ruotsinkaan versiota seurannut. En myöskään ymmärrä ihmisiä jotka sinne mukaan lähtevät.. Täytyy olla todella julkisuudenkipeä. Säälin joidenkin kilpailijoiden vanhempia, vaikka tuskin omena on kauas puusta pudonnut :/

Lily kirjoitti...

Hhhiihi mitäköhän niiden vanhempien ystävät ja työkaverit ajattelee..? Mä varmaan kuolisin häpeästä..

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein eniten ärsyttää juuri se "Hei me ollaan avoimia, rentoja ja cooleja tyyppejä, ja seksuaalisesti tosi vapautuneita! Koske mun nännejä!" -asenne. Ketkä muka oikeasti käyttäytyvät noin täysin tuntemattomassa porukassa? Media ja julkisuus tekee ihmisistä täysiä idiootteja.

Lily kirjoitti...

Joo toi "koske mun nännejä" kiteyttää sen touhun aika hyvin ;)

Mitäköhän ne niinku oikein kuvittelee hyötyvänsä tollasesta itsensä nolaamisesta, siinä ei kuitenkaan ole kyse mistään muusta kuin julkisuudesta. Rahasta se ei voi olla koska silloin voi ihan hyvin lotota tai tehdä vaikka ihan töitä vaan..

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, ja minkälaista julkisuutta! Olisi mielestäni aika noloa jos joskus työhaastattelussa kysyttäisiin, että "etkös sä ollut siinä BB:ssa se, joka harrsti seksiä kahden tyypin kanssa ja oksensi kännissä jonkun sänkyyn..." Luulis näidenkin ihmisten seuranneen aikaisempien ohjelmien mediamylläkkää ja ottaneen opikseen.

Lily kirjoitti...

Hyvä pointti, työnantajathan seuraa varmaankin facebookia ja muita eli niissäkin saa olla varovainen mitä kuvia esittelee saati sitten että on sekstaillut ja oksentanut samaan aikaan miljoonan katsojan edessä..