maanantai 24. syyskuuta 2007

Meccaa ja vintagea

Oli viikonloppuna kivaakin vaikka edellinen vuodatus antaa ymmärtää toisin. Kiva ja päänsärkyinen viikonloppu.

Mecca oli mahtava, melkein. Ruoka oli superhyvää kuten yleensä ja tarjoilija luki ajatuksia: skumppa on loistava tapa aloittaa ja lopettaa ilta :). Kallistahan se lysti taas oli mutta annokset ovat kasvattaneet kokoaan paitsi että niitä sai odottaa aika kauan. Baarimikot alakerrassa saavat miinusta. Olen itsekin ollut baarissa töissä ja tiedän kyllä että baarihenksulla on omat systeeminsä hoitaa asiakkaat ja seteleiden heiluttelu on alentavaa mutta siinä vaiheessa kun tämä "systeemi" on ollut noteeraamatta minua yli 10 minuuttia ja palvellut pelkästään miehiä jotka ovat tulleet tiskille myöhemmin kuin minä niin alkaa kiehua. Lähdin kotiin. Kiitos ja moi tuollainen on nöyryyttävää.

No se siitä krapulasta. Alla muutamia kuvia vaatekaappini helmistä. Kaikki enemmän tai vähemmän vintagea.

Ekana Ruuturouvasta hankittu, arviolta 20 vuotta vanha Guccin veska.


Kengät ovat Pertti Palmrothin jotka sain kummitädiltä käyttämättöminä. Ne ovat noin 10 vuotta vanhat ainakin, ihan tarkkaa tietoa ei ole.


Seuraavat löydöt ovat mummin ullakolta. Pikkuinen kukkaronmallinen nahkalaukku on niin vanha ettei kukaan muista :) ja mekko on tätini vanha.





Vähän epätarkka kuva tämä viimeinen. Siivoilin tosiaan kaappiani ja löysin kaikenlaista hauskaa mitä ei ole tullut käytettyä piitkään aikaan. Nuo saappaat olivat jalassa lauantaina Meccassa.

Sellasta höpinää tähän väliin.

8 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Vau kaikille! Laukut olivat hienoja, ja myös Pertin kengät. Itse löysin kirppikseltä tänään samaisen miehen suunnittelemat saappaat, mutta olivat valitettavasti liian suuret.

Ja tuo sun iltas kuulosti aika kauhealta.. Huh. Onneksi olen tälläinen kotihiiri :)

Lily kirjoitti...

Kiitos kovasti, tykkään kanssa :)

c kirjoitti...

ihanat kengät ja vielä ihanampi laukku, yleensä en pidä guccin laukuista mutta tuo on hieno! en ole ikinä käynyt ruuturouvassa, tämän postauksen jälkeen voisin vaikka poiketa! :)

Lily kirjoitti...

C: Kiitos!
Ruuturouva on ihan helmi, hirveen usein ei voi vierailla koska aina löytyy jotain ostettavaa :)

naurava nauta kirjoitti...

ihana laukku!

Lily kirjoitti...

Muotipelle: Tänks :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan mielenkiinnosta, kuinka paljon maksoit guccin laukustasi?

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Maksoin siitä muistaakseni 80 euroa. Ostin sen noin 5 vuotta sitten.