tiistai 18. syyskuuta 2007

Oh, they found Nemo!


Huomenna on tiedossa hauska päivä! Oikeastaan koko viikolle on kivaa tekemistä. Keskiviikkona on iltapäivän kestävä sushikurssi jota tulee pitämään New Yorkin Nobu ravintolassa työskennellyt kokki! Odotan siis pätevää opetusta.
Tosi hauskaa vihdoin itse oppia näpertelemään nigrejä ja muita rullia.
Huomenna illalla lähtee kone kohti Tukholmaa vaihteeksi :). Tullaan tosin jo torstaina illalla takaisin eli pikavisiitti tiedossa. Poikaystävällä on torstaina koko päivän menoa joten olen yksikseni sen päivän enkä oikein tiedä mitä tekisin koska shoppailuun ei ole rahaa tällä haavaa penniäkään ylimääräistä. Googlaan kaikki museot läpi ja pidän ehkä kulttuuripäivän ja syön NK:n rapuleipiä ja juon päiväkännit.
Perjantaina on duunin joku viihdepäivä tai siis onhan siinä toki joku virallinenkin osuus mutta se epävirallinen on se hauskin tässä tapauksessa, luonnollisesti. Odotettavissa on siis illallinen ja viinit, by the house.


Lauantaina yksi parhaista ystävistäni tulee Helsinkiin pitkästä aikaa ja olemme menossa Meccaan syömään. Voi luoja kun ei olisi rahaa taas siihenkään lystiin mutta ehkä tämän kerran.. Öh, ai miten niin pitäisi karsia menoista jos luottokorttilaskut hukuttavat sinut?

Huh nyt yksi lasi viiniä kiitos, olen kestänyt yhden viisaudehampaan poiston kunnialla tänään ja syönyt pelkkää mehukeittoa. Yöök..


ps.Lopputulos on tahattomasti taas tällainen pötköteksti osittain koska aina kun lisään kuvia tekstiin niin kappalejaot menevät sekaisin enkä osaa (vieläkään) korjata asiaa.. Tai siis ei aina näin käy, joskus vaan.

7 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Voi vitsit, saatko sä syödä siellä kurssilla sushia niin paljon kuin jaksat? Oon kateellinen..

Tuo päiväkännit kuulostaa kivalta ;) Toivottavasti tulee mukava reissu!

Lily kirjoitti...

Siellä kai syödään ne mitä siinä keretään valmistamaan eli aika paljon :). Aiemmin osallistuneet kertoivat että sitä jää kotiin vietäväksi, mulla on se ongelma vaan että lähden kentälle suoraan sieltä..

Heh kehtaakohan sitä tilata viiniä vielä lounaalla? Suomessa se ei ole koskaan ongelma.. ;D

Milja kirjoitti...

Tuo kuva sai kyllä hymyilemään suupielet alaspäin :D Hauska, mutta niin surkuhupaisa.

Lily kirjoitti...

Joo olen ehdoton Nemo-fani eli surkuhupaisa on hyvä sana kuvalle :D
Löysin kuvan kaverin koneelta joka on teettänyt paidan tästä itselleen, siis juuri se joka pitää omaa sushiravintolaa :)

S I L V E R kirjoitti...

Mecan yläkerran lounge on niin tyylikäs paikka! Ja sinne on myös kiva pukeutua!!

Maksaa 10 € Mohitosta, koska se on vaan niin tyylikäs paikka!

..btw. enpä ole käynyt nyt Mecassa, kun omistaja on vaihtunut... %) Toivottavasti ei ole kovinkaan paljon muuttunut..

Styledrop kirjoitti...

O vitsi, tuo sushi-kurssi kuulostaa hyvältä, nam:). Ja Mecca on siisti paikka, ei kymppi mohitosta paha hinta ole, jos menee yksille ja mohitoa ei saa monesta paikkaa.

No, toivottavasti oli hyvät päiväkännit;)

Lily kirjoitti...

Silver: Meccan Mohito on ihan paras ja samoin kuin GT Hendrixin ginillä ja kurkkusiivulla,taivaallista..

Styledrop: Kurssi oli menestys tosin en vieläkään ymmärrä paljonko riisiä on liikaa.. :D