perjantai 7. syyskuuta 2007

Ameriikan herkkuja


Kipaisin eilen nopsaa Stockmannilla katsomassa New York-teemapäiviä. Argos-hallissa on teeman mukainen "ruoka" myymälä jossa siis myydän mm.kirsikka kokista ja valmiiksi tehtyjä popcorneja. No löytyi sieltä vaikka mitä muutakin, valitsin pitkään eri cookies vaihtoehtojen välillä ja hamstrasin Hersey´s suklaastickejä. Suklaatikkujen pakkauksessa on ovelasti mainittu että 60 kaloria per tikku ja menin lankaan. Ei laihdutussuklaata ole olemassakaan tai sitten se on vain minun itsehillintäni jota en hallitse. Kaloreita taisi kertyä 300, ehkä enemmänkin mutta hyvää oli.

Tänään harkitsin myöskin lenkille lähtemistä mutta meinasin kuolla kun kävelin rappuset ylös seitsemään kerrokseen asti. No sepä se syy taitaapi olla, eli ei enää tekosyitä! Minä lähden nyt lenkille tai ainakin reippaalle kävelylle.. Jos en ole palannut huomiseen mennessä niin makaan jossain ojassa jalat krampissa.

Itseasiassa olen menossa dinnerille ensi maanantaina vanhojen luistelukavereiden ja valmentajien kanssa ja tiedän nyt jo että siellä käydään pakolliset "mitä teet nykyään" "ai et vielä(kään) opiskele" "just just mutta mitä olet ajatellut tehdä" keskustelut kuten taannoin luokkakokouksessa ja olen päättänyt hämätä kanssaihmisiä näyttämällä niin upealta että ihmiset unohtavat kysyä tai pitävät sitä epäoleellisena seikkana opiskelenko minä vieläkään joksikin tärkeäksi.. Okei neljässä päivässä ei muututa Giseleksi mutta yrittänyttä ei laiteta.

2 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Lenkkely on kivaa :)
t. himolenkkeilijä

ps. Ihana takki tuossa kuvassa!

Lily kirjoitti...

Lue uusin teksti niin tiedät miten kävi tälle lenkkeilijälle ;)