keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Hyvää tiistaita

Tänään työt alkavat vasta viideltä illalla, niin on kokopäivä aikaa juosta etsimässä ensi lauantain häihin vaatteita ja lahjaa ja ties mitä. Sitä varten ihmiset tekevät häälahjalistan ettei vieraiden, jotka eivät ole kovinkaan läheisiä itse hääparin kanssa, tarvitse miettiä päätään puhki mitä ostaa n. 30-vuotiaalle suomalais-ulkomaalaiselle pariskunnalle jotka asuvat milloin jenkeissä ja milloin aasiassa. Kutsussa ei myöskään ollut dresscode pyyntöä..

Aijon siis suunnistaa seuraavaksi syömään sushia lounaaksi kaverin keittiöön ja siitä sitten Forumin hintasirkukseen jotka alkoivat tänään ja kestävät lauantaihin asti, jos alkoivat. Kävelin eilen forumin ohitse ja näin sen ison plakaatin siinä seinällä mutta en ole ihan varma josko ne nyt ovat tänään sitten. Forumin nettisivuilla ei ollut mitään mainitaa ainakaan vielä aamulla.

Ja yksi suru-uutinen mahtuu mukaan. The Body Shopin perustaja Anita Roddick on kuollut yllättäen maanantaina 10.9 aivoverenvuotoon Englannissa. Roddick oli 64-vuotias kuollessaan. Asiasta kertoi eilen Iltalehti josta myös kuva on.

5 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Eikös tänään ole keskiviikko ;)

Älä puhu sushista, tulee kaamea nälkä! Olen hurahtanut sushiin, valitettvasti saan sitä liian harvoin..

dolce kirjoitti...

Minä täällä taas häiriköin.. Haastoin sinut vaatetusmeemiin, ohjeet löytyvät blogistani ;)

Lily kirjoitti...

Joo kyllä se sirkus oli kuin olikin saatu pystyyn, outoa tosiaan että nettisivuilta ei löytynyt sanaakaan. Heh tänäänähän se keskiviikko olikin ;)

ps. Sushi oli mielettömän hyvää, ystävän pitämä lounas/catering pulju on kyllä hyvä. Siellä päinkö ei ole hyviä sushipaikkoja? Nopeasti kuulema oppii itsekin tekemään :)

dolce kirjoitti...

Ei täällä taida olla mitään kunnollista sushi-paikkaa, ainakaan en ole löytänyt ;) Varmasti olisi helppoa itsekkin tehdä. Ainoa vaan, että ne kaikki tarvikkeet tulisivat aika kalliiksi :/

Lily kirjoitti...

Olen itseasiassa menossa sellaiselle duunin järkkäämälle sushikurssille (opeksi tulee joku Nobu kokki Nycistä) niin sieltä saa ostaa jonkun aloituspakkauksen jossa tulee kaikki tarpeellinen mukaan ja maksaa n.25 e. Tietty ne raaka-aineet sitten aikanaan tulevat maksamaan.