perjantai 1. elokuuta 2008

Järki päässä

Aivan käsittämätön väsymys on vaivannut mua koko viikon. Eilenkin töiden jälkeen silmät ei vaan pysyneet auki otin parin tunnin päikkärit ja illalla jatkoin yöunia ihan normaalisti aamuun asti. Ehkä se viikonlopun hillitön tekeminen, syöminen, juominen ja kuumuus teki tepposet. Kun haluaa vuorokauteen enemmän tunteja niin ensimmäisenä karsitaan yöunista, etenkin matkoilla.

Olen itse käynyt tosi usein Rivieralla tosiaan sen kummivanhempien talon takia mutta poikaystävälle kerta oli eka ja hänkin ihastui paikkaan totaalisesti. Ollaan jo suuniteltu että ensi keväänä voisi lentää Saksaan, vuokrata auto sieltä ja ajaa Hollannin ja Belgian kautta Cannesiin. Se on vielä ihan sopiva reitti mutta Suomesta asti en jaksa autossa istua.

No niin, asiaan. Ostosten suhteen järki pysyi jotenkuten päässä kuitenkin ja selvisin melko vähäisellä rahasummalla. Kaikkialla melkein oli alet vielä joten tein melko edukkaita löytöjä. Paras ostos oli kuitenkin varmaan jo kauan haaveilemani Ray-banin Wayfarerit. Pokat on itseasiassa ostettu Brysselin kentältä jossa ne maksoivat 106 euroa eli aika paljon halvemmat kuin Suomessa. Tortoise shell oli ehdoton.




Maailman mukavimmat kengät on vihdoin löytyneet ja halvalla lähtivätkin. Ja ei ne ei nyt ole mitkään Prisman Crocs-kopiot vaikka ei näitäkään tossukoita ulkonäöllä pilattu ole. Mandelieun ostarilla on kauppa nimeltä Bata joka myy armeliaasti nahkakenkiä sika halvalla. Nämä uudet suosikit lähtivät 14 eurolla normaalistu 39 e. Kummitätini omistaa näitä myös ja sanoi että niillä on aina myynnissä näitä. Jess koska saan tarvittaessa uudet.


Carrol-nimisestä liikkeestä ostin ihanan silkkitunikan:


Edenistä mukaan suorastaan vinkuivat nämä suloiset korkkarit. Miehet meinasivat tukehtua viineihinsä kun selostin tohkeissani kuinka kengät eivät halunneet jäädä kauppaan ihan yksin.. Mutta hei, nahkaiset korkkarit -50% joten hinnaksi jäi 45 e. Kuka muu olisi jättänyt ne ostamatta? Kuka muka?


Zarasta ostin vähän kuin vahingossa trikoisen mekon joka itseasiassa on tosi kivan näköinen päällä. On näitä varmasti Suomessakin. Näätte myöhemmin sitten sen päälläni mutta tässä se on nyt hengarissa:


Tosiaan, se hajuvesi. Käväisimme siis Grassessa jossa sijaitsee suuria hajuvesitehtaita ja käväisimme Fragonardissa museossa ja tietysti tehtaan omassa kaupassa. Uusin hajuvesi rakkauteni on Just un Baiser. Sopivasti makea mutta pippurilla maustettu tuoksu on niin minua kuin vaan voi olla. En ole mikään erityinen hajuvesifriikki mutta ikinä en ole ollut tuoksusta näin fiiliksissä :). Iso pullo maksoi 35 euroa eli ei kovin kalliskaan. Ostin myöskin kirsikankukka vartalorasvaa joka tuoksuu sekin mahtavalle, ei yhtään niin keinotekoiselle kuin Body Shopin versio.


ROC:in kosmetiikka rokkaa. Ostin asteittain päivittävää vartalorasvaa joka tekee iholle ihmeitä. Kuultava luonnollinen rusketus ilman kovin pahaa hajua. ROC:in silmänympärysvoide vasta ihmeitä tekeekin! Tätä en tule varmasti ikinä vaihtamaan mihinkään. Ohuesta ihostani
kuultaa etenkin silmien alta sellaiset mustelmat että luulin ettei mikään tehoa niihin. ROC on selvästi halvempi Ranskassa kuin Suomessa.


Siinä ne sitten olikin. Ne edellisessä postauksessa olleet Kookain savunharmaat pöksyt ovat myöskin uudet.

Mutta koska järki säilyi päässä Cannesissa niin ei pysynyt enää Asos.com:ssa. Klikkasin ostoskoriin nämä samat kengät kuin Windakin joka muuten putkautti super suloisen tyttövauvan maailmaan hiljattain, onnea vielä pikku perheellenne:)!


Onhan ne ihan överit mutta en voinut vastustaa.. Kumma kyllä :D

Hauskaa viikonloppua kaikille! Itse joudun töihin koko viikonlopuksi joten kotona ollaan.

10 kommenttia:

Cherry Blossom kirjoitti...

Villit kengät. Hullutteluostokset ovat parhaimpia. Kuka nyt niittejä ja kimalletta voisi vastustaa? :)

Lotte K kirjoitti...

Upeat nuo beiget kengät! Ja wayfarereissa kilppari on ihan ehdoton, lasit sopii tyyliisi muutenkin aivan mainiosti :)

MouMou kirjoitti...

En olisi jättänyt KUMPIAKAAN noista kengistä ostamatta!:D

Roosa kirjoitti...

Viimeiset ovat kyllä varsinaiset bilekengät,kääntävät varmasti katseita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kengät ovat niin ihanat :) (En varmaan osaa enää kävellä niillä ja jäävät koristamaan hyllyä, mutta minkäs mahdat kun halvalla saa..)

Ihania ostoksia muuten, varsinkin nuo aurinkolasit :D

Unknown kirjoitti...

Nuo asoksen kengät näyttää ihan törkeen kalliilta luksuskengiltä,voi hitsit paljon noilla oli oikein hintaa? Muutenkin tykkäsin erityisen paljon ostoksistasi ja noi raybanit,oih ja ihan aidotkin ,voit olla nyt ylpee ja esitellä niitä että"nää on aidot eikä mitkään glitterin halppiskopiot;)

Anna-Maria K kirjoitti...

Eivätkä ole mitkään överit, sairaan mageet! Itsekin rakastuin kuin Wandan blogissa niitä ihailin! Samoin ovat nuo matkalta tuomasi kengät, mielettömn kauniit.

Lily kirjoitti...

Cherry blossom: Ei ainakaan tällaiset harakat kuten minä, kaikki mikä kimaltaa ja kiiltää kelpaa ;)

Lotte K: Kiitos :)!Joo ehtona oli ehdottomasti että kilpparia pitää olla, oon ihan hurahtanut siihen.. Löysin Michael Korsilta upean kilppari kellonkin!

MouMou: Täysin samaa mieltä ;D

Roosa: Joo pitääkin olla varovainne ettei kimaltele koko asu sitten liikaa mutta odotan kyllä kovasti kenkiä saapuvaksi :)

Winda: Ne on kyllä niin upeat että voisi ihan hyvin laittaakin ne hyllyn koristeeksi :) Mutta varmasti osaat kävellä niillä, susta voi tulla semmonen trendi mamma sitten ja tyttö on ylpeä supertyylikkäästä äidistään:) ja kiitos!

Lilya: Ne näyttää joo tosi kalliilta mutta ne maksoi vaan 24 euroa! En voinut jättää niitä mitenkään :) Pitää vaan olla varovainen että niitit pysyy vauhdissa mukana ;)

Jenny: Itseasiassa mä näin ne Windalla kans ensin ja sitten törkeästi kopsasin idean :) Ne oli vaan niin halvat. Ja kiitos, eilen oli uudet kengät testissä, toimii!

Lily kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lily kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.