torstai 7. elokuuta 2008

Kokoushuone-fobia

Takana on yhdeksän päivän työputki ja edessä Neil Youngin konsertti. Joo'o minä ja äiti lähdetään katsomaan kun Neil vetäisee keikan Hartwallilla. Äidillänikään ei ole sen enempää hajua tykkääkö hän edes tyypistä mutta saatiin isältä ihan VIP-liput. Tämä tyttö ei kieltäydy ilaisesta skumpasta koskaan. Niin siis isä sai liput töistä eikä itse pääsekään paikalle.

Tänään päivällä kävin jo kolmatta kertaa siellä mainostoimistossa haastattelussa. Mai gaad eikö ne nyt vois päästää mua pahasta ja kertoa ottaako ne mut vai ei? Kärsin todella pahasta kokoushuone fobiasta koska alan näemmä aina punastelemaan ja hikoilemaan ikävästi heti kun joku sanookin "Hei siirrytään tuonne neukkariin..". Selvisin siitä kunnialla koska menin paikalle hyvissä ajoin jotta sain hermoni kuriin ennen toimitusjohtajan tapaamista. No enivei, asuna oli tämä:


  • Jakku Zara
  • T-paita JC
  • Neule JC
  • Farkut Tiger of Sweden
  • Kengät Eden Shoes
  • Laukku Giudit
  • Aurinkolasit Ray-Ban
Tapaaminen meni tosi kivasti mutta lopullisen tiedon saa vasta ensi viikon alussa. Siihen asti pitää jännittää vielä. Menen huomenna itseasiassa haastatteluun johonkin henkilöstöpalvelufirmaan. Heillä olisi kuulema muutamakin paikka joka saattaisi kiinnostaa minua. Se ei jännitä taas yhtään :).

Kävin Akateemisessa eilen hakemassa jotain rentoutusluettavaa ja päädyin Sinikka Nopolan "Ei tehrä tästä ny numeroo" -pokkariin. Nopola oli lapsena ihan lempparini. Hän kirjoittaa niin hauskasti että vesi valuu silmistä. Luin koko ratikkamatkan tänään kirjaa jotta saisin ajatukset muualle. Ostin myöskin Beth Harbisonin "Shoe Addicts Anonymous"-pokkarin. Kirjojen lukeminen englanniksi on oiva tapa pitää kielitaitoa yllä.


Nyt on pakko mennä päättämään mitä laitan illalla päälle koska ruokailutilaisuus ennen konserttia alkaa jo klo.17.30.

Huomasimpa juuri että blogini yks vee synttäritkin hurahtivat tuossa ohi kauan sitten. No koskaan ei ole liian myöhäistä juhlia joten suunittelen tässä ensimmäistä kilpailua johon olen jo yhden palkinnon keksinyt. Mutta, siitä lisää ehkä vasta ensi viikon alussa!

Hauskaa loppuviikkoa kaikille :)!

6 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Tuo Nopolan kirja on aivan loistava!

MouMou kirjoitti...

Ah, rakastan Nopolan tai Nopoloiden kirjoja!:D<3 Lasten kirjatkin luen ahmimalla...

Anna-Maria K kirjoitti...

Oih, vai että oikein vippejä olette, nauttikaa sitten oikein kunnolla! Ja pakko niiden on sut siihen duuniin ottaa, ei ne muuten tollain kiusais;D
Semppiä vain!

seireeni kirjoitti...

Voi ymmärrän! Itsekin tänään menossa jo toiseen haastatteluun samaan paikkaan, yöks.

Cerisier kirjoitti...

Hei, kerrohan joskus miten keikka meni. Eikö siellä olleet Von Hertzenit lämppärinä? Itse diggailen seka Youngia että Hertzeneitä niin olisi kiva tietää millainen meininki oli.

Lily kirjoitti...

Timantti: Niin oli, nauroin aivan hervottomasti niille jutuille :)

MouMou: Totta, molemmat Nopolat on tosi hyviä :)

Jenny: Joo on siitä isästä joskus jotain hyötyä :D. Oli ihan mahtavaa kyllä! Jei, tänks :)

Seireeni: Hyvä puoli siinä on että sitten ne on ainakin kiinnostuneita. Tsemppiä kovasti!

Cerisier: jep, ehdottomasti! Musta tuli ihan Neil fani, ihan huippu kitaristi! Von Hertzenit oli hyviä myös, en vaan nähnyt heitä ihan kokonaan, harmi!