maanantai 18. elokuuta 2008

Uusia ulottuvuuksia

Tyylini on viime vuosien aikana jämähtänyt aika pitkälti pillifarkkujen, mustien sekä valkoisten puseroiden että ballerinojen turvalliseen viidakkoon. Silloin tällöin repäisen ja ostan värikkään mekon tai erikoiset korkkarit. Olen jo jonkin aikaa pyrkinyt siihen että en ostaisi lisää ainakaan mustia neuleita enkä ballerinoja. Enkä yhtään mitään mutta se nyt on ihan mahdotonta.

Viime aikoina kenkävarastooni on kertynyt itseasiassa aikamoisia klopoja ja olen tosi tyytyväinen kaikkiin ostamiini pareihin. Olen myöskin satsannut korviksiin ja muihin koruihin koska normaalisti pidin aina, siis ihan aina, semmoista kultaista akvamariiniriipusta kaulassani. Näyttävät korvikset kun ei muuta asustetta välttämättä kaipaa. Voisinkin jossain vaiheessa esitellä kaikki kengät ja vaikka korvikset mitä olen hamstrannut kaappeja koristamaan.

Tänään kuitenkin oli vaikea vastustaa ihania perusneuleita, etenkin mustia.. Hillitsin itseni ja keskityin siihen mitä olin tullut hakemaan, eli lahkeista leveitä farkkuja. Tärppäsi heti ekalla Stockalla Vilan osastolla. Vilan farkuista minulla ei ole mitään kokemusta aiemmin mutta ihan napakoilta ne tuntuu.

What do u think? Yläosa ei ole ihan paras mahdollinen vaan vois olla vähän istuvampi. Tosin livenä se näyttää ihan ookoolta.

Koska elämässäni on suuria muutoksia edessä joutaa vaatteiden lisäksi meikit myöskin vaihtoon. Jonkun verran arvonnan palautteissa on pyydetty lisää meikkijuttuja. Mielelläni niitä kirjoittaisin jos tietäisin meikkaamisesta mitään. Olen juuri niitä naisia joiden perusmeikki koostuu tasan ripsarista, poskipunasta ja aurinkopuuterista. Joskus repäisen ja laitan luomiväriä ja kajalia. Ja olen käyttänyt vuodesta toiseen samoja tuotteita! Ai kamala sentään mikä totuus.

No, asioin Stockalla myöskin MAC:in osastolla ja lähdin uuden poskipunan ja kulmavärin kanssa. Poskipuna on ihan huippu ja antaa ihanan hehkun iholle. Kulmia en juuri koskaan myöskään puunaa, nypin toki mutta nyt ostin geelin jossa on väri mukana. Huippu sekin. Miksi en ole mennyt aiemmin sinne?? No okei, ehkä mä vähän nyt liioittelen mutta aamuisin valitsen usein nukkumisen aamiaisen ja meikkaamisen tilalta joten meikin pitää olla helppo ja nopea.



Unohdin vaan siellä Stockalla että mähän tilasin jo päivällä töistä melkoisen satsin meikkejä Strawberrynet:sta.

Arvonta on siis päättynyt! Kiitos todella paljon kaikille palautteista ja osallistumisesta. Arvonta suoritetaan siis toivon mukaan huomenna.

7 kommenttia:

Bellagio kirjoitti...

Hei!
Ihanat noi leveälahkeiset farkut! Tykkään kovasti, kivaa vaihtelua pilleihin... :) Miten Suomessa, tuleeks noihin Strawberrynet.comin meikkeihin verot päälle tai jotain tullimaksuja? Tilasin Norjaan muutaman tuotteen ja tänne ainakin tuli. Mietin vaan että kannattaisiko jatkossa tilata Suomeen?!

A.K. kirjoitti...

Ihanat housut! :) Itsekkin ostin kesällä leveelahkeiset farkut, mutta jotenkin on ainakin vielä jäänyt lähes käyttämättömiksi kaappiin. :/

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, siis nuo farkut :)En voi edes kävellä Macin osaton läpi Stokkalla, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, että sorrun aina hankkimaan jotain kun hiippailen sielläpäin.

Onnistutko muuten pysymään pystyssä niillä Asoksen avokkailla? Itse harjoittelen kotona nillä tepastelua, on muuten korkeimmat korot jotka omistan..(Ei haittaa vaikken ikinä oppisi kävelemään niillä, ne ovat niin kauniit että käyvät koristeestakin:)

Anna-Maria K kirjoitti...

Oho mikä pitkäjalka olet:)
Itselläni on kahdet leveälahkeiset farkut joista toíset paljastuivat vikaostokseksi. Kun ei istú niin ei istu...

Lily kirjoitti...

Bellagio: Heippahei! Kiitos:), ne on mun uudet suosikit :). Suomeen tilatessa ei tule tullia jos tilaa alle 40 euroa kerralla. Teen itse niin että jos tilaan enemmän niin teen erikseen jokaisen tilauksen jottei summa ylity. En ole varma koskeeko se vain EU:ta vai koko Eurooppaa..

A.K: Kiitti:) Tuttu tunne, joskus vaan tykkää jostain vaatteeesta mutta ei siitä miltä se näyttää päällä.

Winda: Tänks :) Joo Mac ja Make up store on mun heikkouksia.. Ja Strawberrynet ;D.
Ne korkkarit on ihan huippu korkeat mutta pysyn pystyssä niillä. En tosin ole testannut vielä montaa tuntia putkeen.

Jenny: Hehhee se illuusio tulee noista housuisa ja superkorkeista koroista ;D Oikeasti ole ihan pätkä.

Bellagio kirjoitti...

Okei, kiitos! :) Nyt ei sit muuta kun Suomeen tilausta tekemään!

Lily kirjoitti...

Bellagio: joo se saattaa olla paras ratkaisu, luin just jostain että Norjassa saattaa olla tiukempi tulli muutenkin :)