maanantai 11. elokuuta 2008

Ihka ensimmäinen arvonta on nyt pystyssä!

Hiphei ystävät! Pääsin vihdoin kotiin ja lasin viiniä käteeni joten voin rauhassa keskittyä nyt tähän. Kyseessä on siis Lily's:in historian ensimmäinen arvonta. Blogini yks vee synttärit hurahtivat ohi kesäkuussa niin etten edes huomannut niitä! Nyt aika juhlistaa niitä pikkuisella arvonnalla jonka olen jo kauan halunnut pitää mutta nyt vasta sain aikaiseksi.

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Sana on vapaa, eli toivon Sinun antavan minulle suoraa palautetta siitä mitä haluaisit lukea enemmän blogistani. Mahdollisesti lisää päivänasuja, enemmän meikijuttuja, tavallista elämää tai jotain ihan muuta? Postausten tahdista saa ja pitää antaa palautetta, lupaan jo nyt että yritän parhaani myös jatkossa :). Bloggaajat saavat kaksi ääntä linkittämällä kilpailun omaan blogiinsa (muistathan mainita siitä kommentissasi!) ja muut, laitattehan nimimerkin kommenttiin mukaan!

Kaikki äänet osallistuvat molempiin palkintoihin siinä järjestyksessä jossa nimi vedetään taikahatusta. Eli, ensimmäinen palkinto on korttikotelo jossa teksti "you look fabulous. who did it and how much?" (mahtuu mainiosti iltalaukkuun mukaan jottei kortit taivu kahtia. Olisihan se nyt sääli että kortti olisi kahtia juuri kun pitäisi ostaa jotain!) plus mukana vielä kirsikanmakuinen huulikiilto"I love lip gloss":



Toinen palkinto on mainio käsilaukkukoukku eli joka leidin perustarvike. Kuka nyt sitä vuikkaria sinne lattialle laittaa kun sen voi ripustaa nätisti pöydän reunaankin! Mukana myöskin oma huulirasvasuosikkini Smith's:in Rosebud salve Minted Rose.


Kisailuaikaa on ensi viikon maanantaihin eli 18.8 klo. 20.00 asti. Arvonta suoritetaan kutakuinkin tiistaina sitten. Onnea kaikille osallistujille, kaikki teidän kommentit ja palautteet on enemmän kuin tervetulleita!

61 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Eipä minulla varmaankaan mitään erikoisempaa purnattavaa ole. Postaustahti on hyvä ja juttuja on kiva lukea.:) Joidenkin kuvien laatu on ollut huonompaa, mutta sitä sattuu kaikille ja harrastan sitä itsekin. En jaksa hankkia huippukameraa blogin takia!:D Eli pelkkiä ruusuja sinne, kiitos ihanasta blogista!<3

Ja ehdottomasti tuplaan.:)

dolce kirjoitti...

Asujasi ja ostoksiasi on mukavaa katsella :) Toki ihan omasta elämästäkin on hauskaa lueskella blogeista.

Anonyymi kirjoitti...

melko surkeat palkinnot ,ei jaksa vaivautua :DD

CocoRosie kirjoitti...

En ole kovin kauaa blogiasi lueskellut, joten vielä ei ainakaan ole mitään valittamisen aihetta ilmennyt. Eli tylsästi totean vain, että jatka samaan malliin! :)

-Rosie

Cerisier kirjoitti...

Tykkään erityisesti kirjoitustyylistäsi ja runsaasta kuvatarjonnasta. Laittamasi kuvat ovat yleensä hyvälaatuisia, mikä on iso plussa koska niin monessa blogissa kuvitus on suttuista ja epäselvää.

Pidän tavallista elämää-teksteistäsi, ja niitä lukisin mielelläni lisää. Ehkä myös jotain, öö, yleisjuttuja vaikka siitä mistä pidät ja mistä et esim. tämän hetken muodissa, vaatetarjonnassa tms.

Love Your Style kirjoitti...

Mielestäni blogi on upea. Tekstisi on hyvää ja itseäni kiinnostavia juttuja on paljon.Ja olet osannut taiteilla ulkoasunkin tosi hienosti! Ehkä siihen voisi tulla värivaihdos näin syksyn kunniaksi??

Positiivistahan tuo pääosin oli.

-LYS

Korundi kirjoitti...

Voih, minusta on ihanat palkinnot!

Minä olen jo pidempään blogiasi seuraillut, vaikka olenkin armottoman huono kommentoimaan!;)

Juuri arvonnan pitäneenä tiedän, että olisi hauska saada uusia ideoita ja nähdä mahdollisia kehitysalueita, mutta mutta... uskotko jos sanon, että olen tyytyväinen blogiisi tälläisenään?;)

Itseäni kiinnostaa kuvapainotteiset postaukset, ja kuvia sinulla reippaasti onkin! Tausta on myös hauskan persoonallinen. On kiva, että kuvat ovat isoja, mutta harmillista on, ettei niitä saa klikattua vielä isommiksi, jotta voisi tarkastella asujen yksityiskohtia.

Jatka samaan malliin!:)

Korundi kirjoitti...

Ai juu, ja ehdottomasti tuplaan mahdollisuuteni!

Salla kirjoitti...

Ei ole valittamista. Taisin aloittaa blogisi vakituisen lukemisen silloin, kun ulkoasu täällä muuttui ja joku linkkasi blogiasi :) Tai joku tuollainen hämärä muistikuva mulla on :D

Ja tietenkin linkitän noiden palkintojen toivossa!

Sofi kirjoitti...

Pakko myöntää, että eksyin blogiisi nyt ensimmäistä kertää Focus on Fashion -blogin kautta.

Silmäilin kuitenkin blogisi läpi, ja sanoisin että suuresta määrästä kuvia saat plussaa. Varsinkin kuvat matkoilta olivat hienoja.

Ulkoasun värimaailmassa en pitänyt. Muuta huomautettavaa en löytänyt :)

Täytyy ruveta seurailemaan.

Boobettes kirjoitti...

Minäkin olen uusi lukija, joka eksyin blogiisi tän arvonnan johdattelemana (senkin ahne...). tällä kertaa Moumoun linkityksen kautta.. Mutta yleisesti ja mitä nyt äkkiä ehdin vilkaisemaan blogiasi niin onhan ne päivän asut niitä ehdottomia ykkösiä, niitä ei oo koskaan liikaa ;)

ja tuplaan voittomahdollisuuteni, on niin kivat palkinnot ;)

ja lisään suosikiksi blogisi, haluan eksyä tänne jatkossakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

tavallista elämää... siitä on mukava lukea :)

emma_.88@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Toiveena on että jatkat samaan malliin vielä pitkään :) Eniten tykkään lukea "mitä tein tänään" postauksia päivän asun kera :) linkittelen sinut blogiini :)

ei mikä välkky anonyymi, miksi sitten vaivautua kommentoimaan? :/

rouva o kirjoitti...

Täytyy myöntää, että ekaa kertaa täällä olen, mutta selasin noita sun juttujas läpi ja hyvältä vaikutti. Jopa niin hyvältä, että lisään sinut suosikkeihini, sillä haluan tosiaan tulla toisenkin kerran.

Laitan linkin omaan blogiini tänä iltana tai huomen aamulla, riippuen siitä koska seuraavan postauksen teen.

Ei muuta kuin keep up the good work :)

Anna-Maria K kirjoitti...

Jaa, no oikeastaan ainoa mitä toivoisin olisi hippasen nopsampi postaus tahti, ei tartte joka päivä eikä edes joka toinen, mutta, noo kylsää tajuut;D

Ja tottakai linkitän!!!..heti seuraavassa!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään paljon blogistasi, toivon kuitenkin enemmän päivänasuja, myös tavallisia kuulumisia on kiva lukea. <: Niin ja tosiaan olisi kiva lukea juttujasi useammin.

essi kirjoitti...

Eksyin vasta juuri äskön blogiisi, mutta kun silmäilin sitä niin asusi vaikuttivat tosi kivoilta, joten päivänasuja lisää:))

Ja tuplaan omassa blogissani!

Hansu kirjoitti...

Enpä oo ku ehkä pari päivää tätä lueskellu, joten en mitenkää ihmeellisesti osaa vielä sanoa. Kivalta tuntuu ja ei kyllä kaipaa mitää suuria muutoksia mielestäni, ei ainakaa oo mitää tullu mieleen. :)

Tuplaan myös.

Anonyymi kirjoitti...

Meikkijutut kiinnostaa mua aina. Ja päivänasut on myös tosi kivoja :) Niitä siis lisää!
strawberry.91@jippii.fi

Anni kirjoitti...

Hmm, ihanat palkinnot. <3

Anteeksi "omaperäisyyteni", mutta asuja lisää, kiitos! :D

Ja niin, tuplaan totta kai.

Bisquits kirjoitti...

Tykkään katsella ostoksiasi, ja muutenkin jutut ihan tavallisesta elämästä ovat aina mukavia. :-)

Yhden miinuksen annan: se on tuo ärsyttävä sanavahvistusjuttu tuossa kommenttilaatikon alapuolella. En saa ikinä noita kirjaimia oikein! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan tyttömäinen ja pirtsakka blogi, jota on aina kiva lueskella =)
Hyvä hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

En ole seuraillut blogiasi vielä kovin kauaa, mutta näin lyhyen kokemuksen perusteella juttusi ovat oikein mukavaa luettavaa, jatka samaan malliin! :) Ainoa toive, jonka tähän hätään keksin, voisi olla se, että toivoisin blogiisi enemmän kuvia päivän asuista jne.

miya kirjoitti...

Muutaman kerran olen blogissasi vieraillut, eikä nyt tulisi juuri mitään valittamisen aihetta mieleen :) Toki niitä päivän asuja saa aina laittaa joten enköhän
toivo niitä lisää :D

Tuplaan ehdottomasti!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämä on aivan hyvä näinkin :) Asuja ja ostoksia on aina mukava katsella.

Anonyymi kirjoitti...

Blogi on aivan ihana tällaisenaankin, mutta jos nyt jotain pitää ehdottaa, niin lisää päivän asuja, tykkään tyylistäsi tosi paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Hankala keksiä muuta parannusideaa kuin nopeampi päivitystahti ja enemmän kuvia päiväntyylistä. :) (Löysin blogisi muuten vasta pari päivää sitten, mutta jo nyt luulen että tulen jatkossakin seuraamaan tätä.)

Poff kirjoitti...

Hmmm, en oikein osaa vielä sanoa mitään parannettavaa, koska tämä sun blogi on mulle ihan uus tuttavuus. :) Vaikuttaa kuitenkin mukavalta, tulen paremmalla ajalla lukemaan lisää ja kommentoin vaikka vielä uudelleen. :)

Tuplaan. :)

jecca kirjoitti...

muutaman kerran olen aiemminkin käynyt täällä mutta eka kerta kun kommentoin :)
tykkään ulkoasusta ja sun ostoksia + asuja on kiva katsella :>
tuo kuvauksesi sivun alussa on hauska :>

Anonyymi kirjoitti...

Olen varmaan ekaa kertaa blogiasi lukemassa. Nyt ainakin tiedän mitä teen loppu illan. Luen meinaan vanhoja kirjoituksiasi. Kiva blogi:)
Itse tykkään lukea sellasia "päiväkirja-juttuja" ja kopio tähden tyyli näillä halvoilla tavaroilla.


angel01@jippii.fi

Anonyymi kirjoitti...

Enempi päivänasuja toivottas täältäkin :)

Sitten tekstien lajittelu eri osioihin (labelit [tyyliin päivänasut,pohdinnat, julkkikset..])helpottas selailua.

Pakko muuten kommentoida ihanan rohkeasti vaaleanpunaista taustaa :D .


maarianhamina(at)jippii.fi

Pineapple Penguin kirjoitti...

Toivon enemmän pohdiskelevia tekstejä, kirjoita mielipiteistäsi ja semmoista :)

Mainostin! :))

A.K. kirjoitti...

Päivänasuja on aina kiva nähdä ja tavallisesta elämästä on kiva lukea. Mutta mitään huonoa palautetta en oikeen osaa antaa, koska kumpiakin on ollut. :)

Ja tuplaan linkittämällä blogiini. :)

Anonyymi kirjoitti...

Päivänasuja ja elämää yleensä olisi kiva lueskella :)

liituraita@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi vasta aivan hiljattain ja ihastuin siihen heti! Pidän luonnollisesta, lennokkaasta tavastasi kirjoittaa. Kuvat ovat hyviä ja postaustahti hyvä. :) Mutta KIELTÄMÄTTÄ yksi asia häiritsee... Blogisi oikean laidan esittelytekstissä Ruotsi ja Ranska on kirjoitettu pienellä alkukirjaimella.... ;)
Kiitos ihanasta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Päivän asuja, päivän asuja, päivän asuja!!! :) <3

Silja kirjoitti...

Eipä minullakaan mitään uudistustoiveita ole, jatka samaan malliin!

Vennaria kirjoitti...

Tykkään postausten kuvista, varsinkin, jos niitä on paljon.:) Ja tyylistäsi, joka on tyttömäinen, mutta kuitenkin tarpeeksi edgy.:)

Tuplaan tsäänssit! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi jo vähän aikaa (puoli vuotta..?) ja kivalta vaikuttaa eikä suurempaa valittamisen aihetta ole löytynyt. :) Erityisesti sekä sun tyylisi sekä elämänmyönteinen kirjoitustyylisi ihastuttavat! :)

tanja kirjoitti...

Luin kaikki osallistuneet kommentit ja jos alan tähän jotain kirjottamaan, siitä tulee pelkkää feidailuani !;)

Miksi pidän blogistasi ?
Koska olen tyttö ja blogisi on vaaleanpunainen!

TUPLAUS !

Anonyymi kirjoitti...

Meikkijuttuja ei voi olla koskaan liikaa eli niitäpä toivon. Ja todella kivat palkinnot skabassa!

Minde kirjoitti...

Mä tykkään kyllä sun jutuista - jatka samaan tyyliin edelleen! :) Aurinkoa!

Tuplaan seuraavassa postauksessani!

Anonyymi kirjoitti...

olis hauska nähdä sinun perusmeikin teon kuvineen, tuotteineen ja ohjeineen kaikkineen :D myös juttua lempijulkkiksesi/ tyylillisen inspiksen osalta ois mukavaa lukea :)mukavaan tahtiin sulla postauksia aina tulee :)

-Minttu
(elysee_90@hotmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

hei :D eksyinpä tänne MouMoun liniin kautta.. kivalta blogilta tää yleisesti vaikuttaa! Haluisin kuvia ja juttua kunkin sesonkin muotinäytöksistä ja sunnittelijoista jotka sinua kiinnostavat =)

ihanat palkinnot by the way! mistä tollasen i <3 lipsgloss- huulikiillon voi ostaa????

<3:Pinksu/ elli.pink@suomi24.fi

Anonyymi kirjoitti...

*linkin. ossan kirjottaa :D

Pinksu.

Sofia kirjoitti...

Pelkkiä ruusuja tältä suunnalta, kivat tekstit ja ihana ulkoasu! :D

Tuplaan...

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi on tämä, elämän makuinen mutta samalla maailmaa syleilevä! Tätä lukiessa tulen yleensä hyvälle mielelle :)

Koska blogisi on niin kiva, toivoisin aina välillä tiheämpää postaustahtia, mutta tottahan toki on bloggarinkin elettävä irl!

Eniten tykkään postauksista ostoksistasi, teet loistavia löytöjä ja sinulla on hieno oma tyyli. Myös muu elämänmakuinen kirjoittelu on mieleen :) Entä jos vaikka ottaisit kameran mukaan ensi kerralla kun menet lempipaikkaasi sushille?

Minttu kirjoitti...

Tykkään paljon päivän asu -kuvista, reissujutuistasi ja ostoksista. Ei mitään valittamista! Jaksa vain jatkaa samaa tahtia!

Linkitän ehdottomasti!! :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Onnea työpaikan johdosta ja hauskaa viikonloppua!

miukku kirjoitti...

Jotenkin sulla on niin intohimoinen ote tuohon kirjoittamiseen että sitä ihan rupeaa ahmimaan!
Elikkäs pelkkää hyvää oikeestaan sanottavana!!

miukku kirjoitti...

ainii, ja tuplaan!

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassan törmäilin juuri nyt ensimmäistä kertaa blogiisi joten en vielä osaa sanoa juuta enkä jaata..Osallistuisin silti kilpailuun, kiitsa:)

Anonyymi kirjoitti...

Ostoksia ja päivän asuista on aina kiva lukea :> Myös sellaiset postaukset missä esittelisit kenkä- laukku-, meikkikokoelmiasi yms. olisi kiva lukea !

Becka kirjoitti...

Asut ovat todellakin plussaa ja myös se, että blogisi on jotenkin hirveän elämänläheinen (:
Yleistä löpinää enemmän olisi kuitenkin kiva nähdä lisää esim. kuolailun kohteitasi!

Anonyymi kirjoitti...

haluaisin lukea ja nähdä muoti vinkkejä, jotka ovat otettu esim. elokuvista. Olisi kivaa jos sä kirjoitaisit kuinka saa vaikka Carrie Bardshawn tyylin sopeutumaan Suomen syksyyn...

Sandra kirjoitti...

Aika kivat palkinnot :) Tykkään blogistasi, on tarpeeksi päivän asuja ja näin. Postauksien yleisilme on mukava ja senkin takia niitä on mukava lukea, eivät siis ole liian sekaisia tai sillain :D Ehkä kirjoitusvirheet olis miinusta, jos jotain pitää sanoa.. :D

Anonyymi kirjoitti...

ostokset ja päivänasut ym ovat aina kivaa luettavaa :) myös jutut ihan omasta elämästä ovat kiinnostavia.

Anzku kirjoitti...

olen seurannut blogiasi noin kuukauden ajan ja ehkä toivoisin lisää..hmm..meikkijuttuja. mutta olen siis aika uusi tuttavuus :>

eimie kirjoitti...

en oo kauheen kauaa vielä sun blogia seurannu. vaikuttaa kuitenkin tosi hyvältä enkä oikeen keksi mitään parannusehdotuksia. jatkat vaan samalla tavalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta-aikoihin jäänyt koukkuun muoti/tyyliblogeihin. Nyt sitten tuli tämäkin blogi vastaan, harmi että myöhästyin arvonnasta. : ( Palautteena voisin kuitenkin todeta, että oikein hyvältä vaikuttaa tämä blogi! En ole vielä pahemmin ehtinyt selailla, mutta sen perusteela kun muutaman kirjoituksen olen lukenut voin sanoa että tekstit vaikuttavat mielenkiintoisilta ja ovat mukavaa luettavaa. Pidän myös tyylistäsi ja kaiken kruunaa niin suloinen nutturasi! Tätä blogiahan voisi vaikka ruveta seuraamaan. ; >
Mistä nuo huulirasvat muuten ovat peräisin? 8 ) Rakastan huulirasvoja erilaisissa purkeissa ja noissa on todella nätit pikku rasiat. Voisi itsellenkin tuollaisia hankkia.. elleivät ole jostain ulkomailta ?

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa täällä piipahtamassa, kivalta näyttää!:)