sunnuntai 24. elokuuta 2008

Morning after

Jaahas, se että netti ei toimi sunnuntaisin juuri ollenkaan, vaikuttaa olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pitänee varmaan soittaa Soneralle ja vähän kiukutella, ei sillä että se auttaisi mutta kuitenkin..

Tänän viikonloppuna piti ottaa ihan rauhallisesti mutta minkäs teet kun suunitelmat muuttuu lennossa. Tarkoitus tosiaan oli viettää koti-iltaa verkkarit jalassa rakkaan ystäväni kanssa ja katsoa Sinkkuelämää ja Todella upeeta -sarjoja koko ilta. Mutta kaikki lähti menemään hyvällä tavalla pieleen jos iltapäivällä.

Lähdin kotoa siis neljän aikaan ja tarkoitus oli mennä hakemaan take away sushia iso kasa ja makuunin kautta kotiin. Ihan ensimmäiseksi parkkeerattiin kuitenkin Teatterin terassille, ihan vaan yhdelle. Vaatteiksikin olin valinnut löysät farkut ja topin sillä silmällä, että palaan parin tunnin päästä kotiin. Tosin kävi..


Terassin jälkeen suuntasimme sitten kohti Raku Ya:ta, mielessä maailman parhaat calirorniarullat, mutta he eivät myyneetkään mukaan vaan maanittelivat (kirjaimellisesti) jäämään syömään sinne. No mikäs siinä, siinä vaiheessa olimme vielä alkuperäisessä pläänissä. Suunitelmat romuttuivta illan suhteen viimeistään siinä vaiheessa kun otimme uusinnan Teatterin terassilla, tällä kertaa pullo Bollingeria seurana.

Siitä selvittyämme, suuntasimme meille vaihtamaan vähän vaatteita ja siitä vasta hauskaa tuli. Seurauksena on hulvatonta kuvamateriaalia suurinpiirtein kaikista mekoista joita kaapistani löytyy eri kenkien kanssa jne. Siis näissä tamineissa ei ollut missään vaiheessa tarkoitus lähteä ulos.




Kuten huomaatte, kuvaajan taiteellisetlahjat näkyvät hienosti näissä vinoissa kuvissa.. Tai sitten se ei vaan huomannut että kamera on vinossa. Go Ninuuuu! Leikin seurauksena on se että kaappini on hujanhajan mutta ei haittaa, oli ihan super hauskaa. Nämä kuvat ovat siis kaikista normaaleimmat mitä löytyy.

Lopulta kumottuamme vähän roseeta lisää meillä kotona, lopulliseksi illan asuksi valikoitui Lindexin alemekko josta tykkään ihan mielettömästi.




Laukuksi tosin valikoitui se Zaran punainen pikkuveska eikä tuo Mulberry.

Alan nyt vasta osoittamaan elonmerkkejä. Koko päivän nukkuminen, pizza ja Pepsi max ei ehkä ole niin lady like mutta auttaa naista mäessä. Todella auttaa.

Nyt on taas yritettävä ottaa vähän iisimmin koska ensi torstaina on viimeinen päiväni nykyisessä työpaikassani (pullo shamppista odottaa jo jääkaapissa) ja lauantaina taas yhdet rapujuhlat joissa voidaan olettaa mopon lähtevän keulimaan kuten rakas veljeni asian ilmaisisi...

Mites muiden vk.loppumeni? Kaikki jotka oli kotona meditoimassa ja syömässä hyvää kotitekoista ruokaa, olkoon hiljaa. Kateus saattaa iskeä :D

6 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Eksyin minäkin vodkan ja tequilan pariin. Pizzalla lähti sunnuntai liikkeelle ja tv:n edessähän se tuli vietettyä.:)

ambe kirjoitti...

Hih, kauhean usein käy niin, että suunnittelemattomat illat ovat juuri niitä hauskimpia. Juuri tuollaiset extemporet täytyy tehdä joskus, se piristää kummasti! ü

No minä vietin koti-iltaa kullan kainalossa katsellen elokuvaa suuuurten popcornröykkiöiden takaa ;) mikäli en olisi ollut töissä koko viikonloppua, olisi tämän neidin päämääräänä ollut juhliminen..ja juhlimista edeltää aina pizza ja pepsi (minun tapauksessani kokis zero) ja se on sallittava! Ilman niitä ei vaan pärjäisi (:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, minäkin haluaisin elää välillä noin spontaanisti, nauti nyt ihmeessä :) Kyllä sitä kerkeää vielä viettämään rauhallisia koti-iltoja myöhemminkin.. :D

Silja kirjoitti...

No näpistähän se täälläkin lauantai-iltana lähti, ja sunnuntain nukuin sohvalla. Aloin kysellä kavereitten tekemisiä tyyliin "pelailtaisko vaikka lautapelejä", mutta koska kaikki olivat lähdössä viihteelle niin...;<

Ladetsu kirjoitti...

Vietin rauhallisen koti-illan. Mutta koska olen tottunut höseltämään viikonloputkin, olin kuolla tylsyyteen.

Tuollainen spontaanius olis ihanaa, jos mun kaverit joskus suostuis sellaiseen. Mutta ei, kaikki pitää olla viikko etukäteen suunniteltua. :)

Mari kirjoitti...

Tuo sinivalkoinen mekko on aivan ihana. :)