torstai 14. elokuuta 2008

Tuhluri...

Huh vihdoin kotona. Kävin tänään allekirjoittamassa tosiaan työsopimuksen, tutustumassa vähän tyyppeihin ja semmoista kivaa. Aloitan kahden viikon päästä! Sekä juoksin ympäri kaupunkia rapuaiheisten mukien perässä ja palkitsin itseni Mulberryn liikkeessä hyvin tehdystä työstä ja ihan vähän synttärilahjaksi itselleni..


Ei mulla oikeasti olisi tähän juuri nyt varaa vaikka -50% sai alea mutta en yleensäkään ottaen pysty ajattelemaan kovinkaan rationaalisesti kauniin laukun edessä. Enkä kenkien. En tosiaankaan yleensä osta mitään näin kallista koska ei se meikeläisen palkka nyt päätä huimaa mutta koen ansaitsevani tämän söpöläisen. Maksan sitten niillä vanhan työpaikan lomarahoilla sen Visa-laskun pois.. ;D

Huomenna tosiaan olen rapujuhlissa vanhempieni luona ja lauantaina emännöin omiani. Onneksi en ole snapsin ystävä muutoin saattaisin olla melkoisen raato maanantaina.

Hauskaa viikonloppua kaikille jo etukäteen koska huominen iltapäivä menee vielä syvien lautasten metsästämiseen koska miehelle ei kelpaa lohikeitto tavallisesta paperilautasesta. Voi pyhä sylvi..

Ps. Arvontaan voi vielä osallistua!

pps. Vastaan kommentteihin heti huomenna, nyt tutimaan :)

11 kommenttia:

J kirjoitti...

rapujuhlat on ihania! Ensin ajatus ravuista ällötti suunnattomasti, mutta sitten kun niihin tottui niin se oli menoa:D paljon jäi tuolle kaunokaiselle hintaa?

Minde kirjoitti...

Wau, onneksi olkoon uudesta laukusta! Uuden työpaikan kunniaksi pitää ehdottomasti hemmotella itseä! Voi kuinka ihanaa :)

MouMou kirjoitti...

Hauskaa rapuilua!<3 Viime vuonna juhlittiin anopin luona, saa nähdä mitä nyt on edessä.;) Itse en uskalla vielä emännöidä!

Cerisier kirjoitti...

Onnea työpaikasta ja hauskoja rapujuhlia!

Julia kirjoitti...

Vanhempani tai muutkaan sukulaiset, tuttavat eivät ole koskaan järjestäneet rapujuhlia, joten en ole koskaan päässyt tähän tapaan tutustumaan. Olen tässä miettinyt, että voisin kai itsekin tuollaisen uuden perinteen aloittaa, kun tietäisi vain, että miten noissa juhlissa oikeastaan toimitaan :D

Lotte K kirjoitti...

Täydellinen! Onko Mulberryllä tosiaan vieläkin alet..?

äppelblom kirjoitti...

Kiva, kiva laukku!:) Voi ravut on kyllä sitten niin ihania, tai oikeastaan pidän kaikesta merenelävästä ja sitä paitsi mulla on kurniva nälkä kun en ole syönyt muuta kuin aamupalan ja näkkileivän tänään että nyt pitäis ehkä mennä penkomaan jääkaappia!;)

Unknown kirjoitti...

Kuinka paljon tuo laukku kustansi?;D

Lily kirjoitti...

Runway: Ne on niin hauskoja! Joo ymmärrän, ravut vaatii totuttelua mutta hyvä jos kuulut rapujengiin nykyään :D. Laukku maksoi itseasiassa aika paljon, 187 euroa vaikka hinnasta oli puolet pois. Mutta, kun on rakastunut niin eihän sille mitään voi!

Minde: Kiitos :)!Olen niin tyytyväinen omaan suoritukseeni haastatteluissa yms joten koen todella ansitsevani laukun ;D.

MouMou: Tänks :)! Kannattaa harkita itä emännöintiä mutta jos aloittaa pienellä porukalla niin hyvä siitä tulee :)

Cerisier: Kiitos kovasti!

Crislia: Oikeastan hauskempaa on jos keksii itse omat perinteet mutta perusjutut kuten ravun syöminen jne on tietty samaa kauraa kaikille. Ainakin suurinpiirtein:). Voisin tehdä postauksen meidän rapujuhla perinteistä jos semmoinen kiinnostaisi! Kannattaa ehdottomasti aloittaa perinne jos on yhtään perso hyville juhlille:)

Lotte K: Eikö olekin..! On joo, itseasiassa siellä oli vielä aika hyviä juttuja jäljellä. Ale taitaa olla vielä tämän viikon jos ymmärsin oikein.

Äppelblom: Kiitos! Ah, samaa kastia mun kanssa siis, rakastan kaikkea merenelävää :) Ju ei itseään kannata nälässä pitää ;)

Lilya: Ihan liikaa :D, 187 euroa. Mutta kuten aiemminkin toetsin niin jos alkaa näkemään unia jostain tietystä jututsta niin se on pysyvä rakkaus silloin ;D

Sandra kirjoitti...

Siisti laukku :D Ja kallis.. :D

Lily kirjoitti...

Casual me: Kiitos! Niin olikin.. :D