tiistai 26. elokuuta 2008

Ihan kuin jouluna..

..paitsi etten koskaan saa näin paljon lahjoja.

Mahtoi postintädillä olla hauskaa kun eilen lätkäisin seitsemän noutoilmoituslappua tiskiin ja sanoin että nää olis mulle. Katsoessani sitä pakettivuorta, mielessäni käväisi josko sitä nyt tuli liioiteltua mutta tunne hävisi nopeasti kun sain armaat meikit kuorittua ulos paketeistaan. Tosin tänään oli vähän hassu fiilis kun tulin kotiin sillä lattialla oli taas noutoilmoituslappu ja tällä kertaa asia pitää mennä selvittämään tullin kanssa. En kuolemaksenikaan muista mitä sieltä on vielä tulossa... Äkkiähän se kylläkin selviää kunhan pengon sähköpostin läpi että mikä puuttuu. Onneksi ei ole mitään hätää, mikään tilaus ei ollut yli 30 euroa.


Cliniquelta saapui siis kasvovesi ja ihohuokosia pienentävä seerumi joka pitää ihon mattapintaisena koko päivän, toimii. Tweezermanin pinsetit ovat juuri niin laadukkaat kuin kerrotaankin. Lancomelta tilasin mustan meikkikynän jossa toisessa päässä on pehmentäjäsieni, vai miksi sitä sanotaan, sekä utuisten silmien tekemiseen oiva luomiväri (sävy paljon tummempi kuin kuvassa..). Stilalta pelkästään nudenvärinen huultenrajauskynä jonka tarpeellisuudesta en ole ihan varma mutta kyllä kai se käyttöön tulee.

Asokselta tuli kosmetiikan sijaan sormus. Vaikka heidän sivuillaan onkin kuva siitä kädessä, koko yllätti silti vähän. Tykkään siitä kuitenkin.


Sellaista. Lähden seuraavaksi tapaamaan Nyc:ssä asuvaa ystävääni joka on Suomessa käymässä. Adjööö!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja "lahjoja"! Onko toi seerumi niinku rasva, joka laitetaan meikin alle ja pitää meikkivoiteen paremmin kiinni vai ihan itessään yksin käytettävä aine joka saa ihon pysymään mattapintaisena?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet tilannut nuo? Ja pakko päästä itsekin kokeilemaan tuota ihohuokosia pienentävää seerumia. Nenäni on mustapäiden armeijan peittämä. :( Olivatko nuo tuotteet muuten jotenkin halvempia netin kautta tilatessa, vai miksi netistä ostit? Eikö niitä saa kaupoista?

Bellagio kirjoitti...

Toi Cliniquen seerumi on aivan loistava, just ajattelin et täytyy ehkä kohta pistää taas tilaus menemään! Samoin tykkään tosta Lancomen kynästä...

A.K. kirjoitti...

Kiitos muuten palkinnosta! :) Se saapui jo aiemmin tällä viikolla, mutta nyt vasta ehdin kiittämään siitä. Oikein mieluisa oli! :)

DEA kirjoitti...

kerrothan sit mikä se tullilla odottava paketti on...? :DDD
käy kattoo muute http://dobbye.webs.com

Lily kirjoitti...

Nevaeh: Heh joo mun mies oli vähän eri mieltä ;D. TUo seerumi laitetaan rasvan päälle eli ennen meikkiä. Se pitää ihon ihana mattana ja supistaa tosiaan ihohuokosia. Sitä kuuluu kai laittaa myös yöksikin.. Meikki pysyy mulla ainakin paremmin kun iho ei kiillä koko ajan! Voi sitä kyllä käyttää pelkästäänkin koska iholle tulee sellainen mukava "hehku".

Kella: Tilasin Strawberrynet.com:sta. Siellä on tosi paljon halvempaa ja he toimittavat ilman toim.kuluja. Tullin kanssa kannattaa olla tarkkana eli kertaostos ei saa ylittää 40 e mutta itse tilaan monessa eri erässä ja aina alle 40 e. Nyt muuten Cliniquelta saa niitä meikkipusseja minkä mukana tulee minipakkauksissa ihonhoitotuotteita. Tuota seerumia on yhdessä pussissa. maksaa n. 12 e esim. Stockalla. Kannattaa kokeilla!

Bellagio: Jeps, loistotuote :) Lancomen kynä on äärimmäisen hyvä, etenkin kun se levittyy niin hyvin.

A.K: Hyvä juttu, kiva että tykkäsit:)!

Fiore Secco: Se oli sellainen Lancomen sävyttävä päivävoide joka ei edes maksanut kuin 23 euroa ja jouduin silti selvittämään asiaa tullissa.. Siihen liittyy hyvä tarina, yritän muistaa kertoa sen seuraavassa postauksessa :)

Lily kirjoitti...

Fiore Secco: Niin ja piti vielä kysäistä tuosta linkistä jonka laitoit. Oletko tilannut itse sieltä jotain? Kassit näyttävät tosi kivoilta!