perjantai 29. helmikuuta 2008

Tärkeää ja vähän vähemmän tärkeää

Alunperin ajattelin etten koskaan ala sen kummemin selittelemään mihin aina katoan hetkeksi mutta koen sen kuitenkin tarpeelliseksi. Tai en siis katoa mihinkään mutta postausten taso joko laskee tai sitten harmaa pääni tajuaa olla julkaisematta mitään. Noh, sen valodepression lisäksi olen viikonlopun töissä ja vieläpä yövuoroissa eli siis vietän seuraavat kaksi vuorokautta verkkareissa ihmettelemässä mikä ihmsiä oikein vaivaa. Niin joo jos joku ei vielä tiennyt niin olen rahoitusyhtiön asiakaspalvelussa jossa asiakkaista pidetään niin hyvää huolta että niille pitää vastata myös keskellä yötä. Plus että olen taas flunssassa, siis taas!

No se siitä vikinästä. Tärkeä asia sen sijaan on yrittää tuplata mahdollisuudet voittaa Mintun arvonnassa itselleen hienon goodie-bagin!

rakkaudella Kassi-Alma

2 kommenttia:

vippe kirjoitti...

YÖLLÄ RAHOITUSYHTIÖSSÄ?!?!? onks tää joku läppä :D:D

Lily kirjoitti...

Vippe: Ei (valitettavasti), meillä on kortinhaltijoita ympäri maailmaa joiden pitää päästä soittamaan kun kortti lakkaa toimimasta tai vaikkapa katoaa (tai haluavat muuten vaan avautua jostain..) Mutta hauskaa tämä ei ole, i promise :)