lauantai 1. maaliskuuta 2008

Mikä synti!

Suosikkini Cristal Snow ei päässyt edustamaan suomea Euroviisuihin! Sen sijaan joku kummallinen kiliseitä täynnä oleva nahkahousupoppoo pääsi! Kunhan viisut alkavat lähestyä niin ulkomailla aijon kertoa olevani norjalainen.. Todetkaa itse:




Kuva täältä

Näissä yövuoroissa on aina se huono puoli että aika käy niin tylsäksi että usein sitä eksyy kaikenlaisiin nettiputiikkeihin ja sitten iskee kamala shoppailun tarve. Mintun blogiputiikissa oleva tämä kynähame houkuttelee erityisesti. Nyt vaan pitäis rekisteröityä Paypal:in käyttäjäksi että saisin tilattua kortilla. No onhan mulla koko yö aikaa :)

Nyt en vain osaa päättää että kumman näistä Diorin punista haluaisin.






Kuvat Strawberrynet.com

8 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tuo alempi on ihanan kevyt sävy:)

Lily kirjoitti...

Moumou: Jeps, siihen päädyinkin sitten siinä aamuyöntunteina kun työkaverit ei enää jaksaneet kuunnella pohdintojani:) Hintaa tuli mahtavat 14.20 e eli saatanpa tilata sen toisenkin:)

dolce kirjoitti...

Heh, Teräsbetoni ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta ihan hyvä että Suomi lähettää sinne jonkun muun kuin Kari Tapion... Ehkä edes pienen pieni mahdollisuus :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ottaisin tuon alemman punan. Voi itku ja potku, Snow olisi ollut kyllä oikea henkilö edustamaan Suomea noihin kisoihin, mutta minkäs teet kun suomalaiset haluaa raskaampaa musiikkia..

Laura kirjoitti...

cristal snow oli myös minun suosikkini, vaikka teräsbetonityyppinen musiikki iskeekin minuun enemmän. teräsbetonia en voi yksinkertaisesti sietää!

minä ottaisin tuon tummemman punan. se kuitenkin erottuisi hieman enemmän joukosta :)

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Heh joo jos tästä jotain positiivista pitää hakea niin onneksi se ei ollut Kari Tapio:)

Winda: Niinpä ja eikä siinäkään mitään että halutaan raskaampaa musiikkia mutta tuollainen vitsibändi pitää lähettää..

Laulaura: Jotenkin sellainen kieliposkella meininki ei oikein sytytä siinä Teräsbetonin kohdalla (nimikin on jo ihan huuhaaata..) Jeps, se tummempi taitaa mennä ostoskoriin ensikerralla. Iltapunaksi varmaan loistava:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka suomalaiset niin haluaakin raskaampaa musiikkia, niin voisi omasta mielestäni ottaa huomioon sen, että kyseessä on kuitenkin euroviisut ja niiden ns. yleisen musiikkityylin, johon ei hevi kyllä kuulu.. Mutta ei ainakaan tarvitse pelätä, että Suomi voittaa.

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Aivan, koko kisassahan on kyse enemmänkin europopista kuin hevistä. Heh nimenomaan, ei tarvitse pelätä sitä voittoa.