sunnuntai 3. helmikuuta 2008

t-paitani mun

Eilen olin juhlimassa (taas) ystäväni synttäreitä. Lähdin sieltä kyllä kotiin suoraan eli ilta meni oikein mukavasti ja rauhallisesti. Eilen päivällä sain tehtyä muutamia ostoksia myöskin ja voin kertoa että lauantai keskellä päivää H&M on helvetti maan päällä. No anyway, ajattelin kantaa korteni kekoon valistuksen osalta ja kuljeskelin koko eilisillan Use a Condom -paidassani kun muut sipsutteli parketilla piikkareissaan. Kaikki tietävät varmasti mistä on kyse näissä H&M:n Fashion against Aids kampanjapaidoissa. Hehhe poikaystävän ilme oli taas näkemisen arvoinen kun hän näki asuni "Ethän sä vaan voi". No, kyllä mä itseasiassa voin.

Ja joo on mulla muitakin farkkuja ja kenkiä.

Toinen huippuhankinta oli Glitteristä muovinen käsikoru -70% alessa. Oli kädessä myös eilenkin.

"No kun muillakin niin kyl mullakin" -osio olkoon tänään tämä:

Nyt kun muissakin blogeissa on kiertänyt tämä "kyselytunti" niin pidän sellaisen itsekin. Joten jos jotain haluatte tietää niin antaa palaa. Ja toki saa jatkossakin aina kysyä jos jotakin tulee sydämelle :)

6 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Heh, voin kuvitella poikaystäväsi ilmeen tuosta paidasta ;)

Ja kysymyksiä; kauan olet seurustellut poikaystäväsi kanssa? (eikös sinullakin ollut niitä häähaaveita...) Oletteko kihloissa? Hmm, mitähän vielä... Ikäsi? (olet varmaan sen mainnut jossain...) :)

vippe kirjoitti...

Hmm...Peruskysymyksiä kun en mielekästä keksinyt: Missä olet töissä/opiskelet (ala riittää)? (pahoittelut jos nämä on kerrottu ja olen mokoman missannut)Lempiruoka? Addiktioita? (kuten tv, huulirasva, kahvi...)

Ihan varmasti olisi kysymyksiä, mutta työpäivän jälkeen pää on turhan tyhjä :( palataan asiaan jos mielee jotain tulee ;)

Anonyymi kirjoitti...

tuo oli niin hyvä tuo "et sä vaan voi" :D
itse olisin myös tahtonut jonkinlaisen aids t-paidan, mutta täällä oli vain enää niit huppareita jäljellä :<

Lily kirjoitti...

Dolce vita ja Vippe: Vastaukset valmiina :)

Sweety: heh kuulisit mitä muuta hölmöä se sanoo päivittäin :)

Anonyymi kirjoitti...

voi ei oon ihan taukki:D:D katoin tota paitaa ja mietin että lukeeko siinä jotain Usa ylhäällä ja London alhaalla:D(ei tätä pitänyt myöntää..), mutta tosiaan use a condom ja kiva asu;)

Lily kirjoitti...

Runway: Hehhe tavallaanhan siinä vois lukea niinkin ;) Onneks meillä kaikilla on blondihetkemme.)
Ja kiitos!