tiistai 26. helmikuuta 2008

Mainoksen uhri


Oli pakko hankkia tätä Nivean Oxygen Power Day Reviving Day Care -kasvovoidetta. Pitäähän tytön happea saada! Tuotteen pointti on siis että se sisältää 15% puhdasta happea joka auttaa mm. tukkeutuneen ihon elvyttämisessä. Sopii minulle! Tuoksu on ihana ja tuo mieleen ihan kesän. Eilen illalla testasin tätä ensimmäisen kerran ja ainakin iho jäi ihanan samettiseksi, happi ei tosin vielä tehnyt tehtäväänsä, siis odotellaan.

Tähän asti olen käyttänyt apteekin perusrasvaa Humektania joka siis maksaa 5 euroa per 100grammaa. Nivean happihyppely kustantaa 12,90 e/50 ml. Joten, jos tulokset eivät ole huimaavia niin siirryn takaisin apteekin mummelirasvoihin.

Hauskaa päivää kaikille! Niin ja huomasin juuri että tilaajia on jo 80, kiitos teille kaikille hirmuisesti! Tahtoisin nyt kysäistä teiltä että mitä haluaisitte nähdä/lukea enemmän blogistani? Tähän asti kun olen tupannut höpöttelemään vaan omiani vähän epäjohdonmukaisesti mutta jos se sopii teille niin mikäs siinä:)

7 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselle tuo tuote, kerro sitten toimiko! Itse olen ollut tyytyväinen Humektaniin, kosteuttaa ja eikä jätä ihoa rasvatun näköiseksi. Minusta tuntuu etten ole löytänyt sitä ihan täydellistä voidetta sen jälkeen kuin lempivoiteeni valmistus lopetettiin... merkkiä en enää edes muista, mutta sisälsi sinkkiä.

Milja kirjoitti...

Minuakin rupesi tuo vähän houkuttelemaan, kun mainos oli niin ylistävä :D Mutta taidampa tuon huikean hinnan takia pysyä omassa luottorasvassani, joka on lähellä täydellisyyttä :)

Pysypäs samalla höpöttelylinjallasi, siksihän tätä moni ihminen lukee :)

vippe kirjoitti...

Tykkään sun höpöttelylinjasta :D

Anonyymi kirjoitti...

"se sisältää 15% puhdasta happea joka auttaa mm. tukkeutuneen ihon elvyttämisessä"

voi hitto kaikella sitä yritetään ihmisiä kusettaa :''D hajosin.

Lily kirjoitti...

Dolce vita: Juu ehdottomasti:)! Niin olen kuullut että sinkki tekisi hyvää iholle.

Vendeta: Niin on se vähän turhan kallista eli varmaan pysyn tämän kokeilun jälkeen kuitenkin apteekin halvoissa mummelirasvoissa. Okei, pysytään:)

Vippe: Kiitos:)!

Anonyymi: No täytyy kyllä myötnää että en ole vielä ainakaan kokenut mitään mullistavaa vaikutusta;)

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen talviaikaan kyllä aqualan plus-rasvaa humektanin sijaan. Hieman kosteuttavempaa ja silti kevyttä. Itsellä hajusteallergia, joten jokaisen kasvorasvani joudun ostmaan apteekin perusvoiteista.

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Ostin sitä juuri! Apteekissa suositeltiin sitä myöskin koska nyt tuntuu että Humektan ei riitä ihan. Tuo Nivea oli kyllä ihan huonoa :) Apteekinrasvat kunniaan, sitäpaitsi se hintakin on kivempi :)