keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Sielunelämäni tulokset ja muutama lyhyt mekko

Edellisen postauksen "kyselitunti" oli todellinen succés eli sielunelämäni ei taida suurta yleisöä niinkään kiinnostaa ;D. Dolce vitalle ja Vippelle kiitos kysymyksistä ja tässä niihin vastaukset:

1. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 1,5 vuotta eikä olla kihloissa. Häät mies on luvannut 10 vuoden sisällä eli tosin sanoen aikaisintaan tasan 10 vuoden päästä niitä vietetään. Poikaystäväni uisi mielummin haiden kanssa ilma turvahäkkiä kuin ottaisi asuntolainan.
Olen 22 v eli täytän ensi kesänä 23 (poikaystäväni on 6 vuotta vanhempi ja puhuu aina "meidän ikäisistä" luullen itseään myöskin ikuiseksi teiniksi jolle oma asunto on aivan liian aikuista.whaaat?!).

2. Olen töissä luottokorttiyhtiössä eli rahoitusalalla. Pyrin sieltä kyllä pois esimerkiksi opiskelemaan kunhan vaan keksisin sen alan :)
Lempiruoka taitaa olla kyllä se sushi, en saa sitä tarpeeksi ikinä..
Äärimmäisen addikoitunut olen erinäisiin tv-sarjoihin kuten Uggly Bettyyn, Gossip Girliin ja Huippumalli haussa. Kovin sivistävää, tiedän ;). Mutta kaikista pahin addiktio on aikakausilehdet, etenkin muotilehdet. Kotiin asti tulee Gloria, Trendi ja Olivia mutta ostan joka kuukausi Voguen ja Ellen ja pari muutakin lehteä. Tällä hetkellä olen ihan koukussa Jenni Vartiaisen levyyn, Ipodini sanoo varmaan kohta itsensä irti..

Siinäpä se ja toki edelleenkin saa kysyä jos jotain haluatte tietää :)

Jee huomenna illalla lähtee kone kohti Amsterdamia ja tullaan sieltä sunnuntaina illalla takaisin. Olen todella pienen breikin tarpeessa. Hollannissa pitäisi olla vähän mukavampi sää kuin täällä. Viime hetken vinkit voi vielä antaa jos jolain tulee mieleen. PinkDiamondin Jessicalle kiitos tipseistä :)!

Tässä muutama kuva ihanista mekoista joista yksi valitettavasti on todella lyhyt ja toinen hassussa vartalossa mutta tämä ensimmäinen on täydellinen:


Mutta miten aikoo Genevieve Jones tehdä mitään muuta kuin seistä tällaisessa mekossa:

Lienee turhaa selittää kummasta naisesta on kyse. Katsokaapa huviksenne muutkin Manhattanin kerman viritykset Parkavenuepeeragesta.

Viimoisena Rouva Beckham elementissään. Mekko on kiva mutta kuva ei niinkään onnistunut (naama kalpeampi kuin muut kroppa..).

Ei sitten sen kummempaa tänään.

hejhej

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Voin lyödä vetoa, että tuon yhden neitokaisen perse näkyy tuon viritelmän kanssa :D Hyi olkoon! Eka mekko tosiaan täydellinen!

Tervemenoa Amsterdamiin, pidä hauskaa! :)

dolce kirjoitti...

Voi jösses tuo Victoria näyttää vanhalta tuossa kuvassa!!!

Sun poikaystävä taitaa olla samanikäinen kuin minunkin :) Eli tuollainen piakkoin 30 täyttävä ukko, heh... aina jaksan kiusata siitä iästä ;)

Ja hauskaa matkaa, olen kateellinen!

MouMou kirjoitti...

VOI VICTORIA, IHANA MEKKO!:D *huoh*

Anonyymi kirjoitti...

:) Täällä yksi lisää dolce vitan ja sun lisäksi jolla kolmeakymppiä lähestyvä ukko..:D Ja myöskin jaksan aina muistuttaa kuinka kamalaa on olla niiiiin vanha..
Kivaa matkaa itse tulin Suomea katsastamaan..

vippe kirjoitti...

Oikein mukavaa matkaa!!!

(toivottelee yksi katkeroitunut, joka myös olisi breikin tarpeessa :D)

Lily kirjoitti...

Salla: No ihan varmasti! Mitäköhän se on oikeasti miettinyt siinä vaatekaapilla:D?
Jes, kiitos ja pidän:)!

Dolce vita: Eikö oon kulahtaneen näköinen! Kamala suorastaan..
Juu ei oo enää kauaa kun ne alkaa rupsahtaa;D
Jei, kiitos!

Moumou: Victorian stylisti oli valitettavasti hermolomalla niin tämä oma-aloitteinen "kaunotar" puki itse itsensä ;)

Jessica: Juu ne kitisee kuinka vanhoja ja raihnaisia ne on ("kultaaa tuotko oluen,ku mulla on tää selkä" tms.) ja kuitenkin käyttäytyvät kuin pahaiset pikkupojat!

Vippe: Kiitos! Juo illalla maito viinilasista ja lakkaa kynnet niin johan alkaa tulla pariisilainen olo:)