keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Pökkelön paluu

Onneksi on keskiviikko. Kahdesta syystä. Ensinnäkin ollaan jo melkein torstaissa ja sitä kautta perjantaissa. Huomisessa on se loistopuoli että lomarahat tulee ja perjantaissa nyt vaan se että duuniviikko on ohitse.

Lomarahoilla aijon hemmotella itseäni. Varaan heti huomenna ajat hierontaan, mani- ja pedikyyriin. Olen kerran aiemmin käynyt geelauttamassa varpaankynnet mutta se oli kyllä ihan turha keissi. Yritin säästää ja menin oppilastyöhön joka ei ollutkaan ihan niin hyvä idea.. Käyn kampaajallakin niin harvoin että taidan varata senkin. Siinä ne ylimääräiset rahat sitten olikin. Voiko kukaan suositella mitään day spa:ta lämpimästi?

Kuten sanottu, duunia on ihan mielettömästi tällä hetkellä mutta kivaa se on toki. Tässä parasta mihin pystyin tänää aamulla väsymyksen alta. Eli ei mitään kummoista:

  • Lemppari tunika Vilalta tai Vero Modasta, en ikinä muista
  • Farkut J.Lindeberg
  • Ballerinat Buffalo London
  • Laukku Giudit
Viikonloppuna onkin sitten kaikennäköistä valmistujaista. Perjantaina lähdetään miehen serkun valmistujaisiin Paraisille ja lauantaina onkin sitten serkkujen ylppäreitä. Olisin halunnut kovasti laittaa Diane von Furstenbergin mekon mutta ne pirulaiset Big Dippasta lähettävät sen minulle vasta loppuviikosta. Eli mekkopulma. Taas.

Onko muillakin ylppäreitä käytävänä viikonloppuna?

Huom huom! Muistakaa osallistua Mintun kesäarvontaan!




9 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Olisikin käytävänä.:/ En saa ikinä käytettä juhlavaatteitani, kun omistan niin aikaansaamattoman suvun!;D

Lily kirjoitti...

Moumou: Heheh tervetuloa meille, meitä on n. 34 henkeä yleensä kaikkina juhlina paikalla. Eli aikamonet juhlat saa siitäkin jo aikaiseksi(on kuuskymmppisiä, ristiäisiä,häitä..). Tosin se on jo vähän rasittavaa :)

eyecandy kirjoitti...

Mulla on omat juhlat, eli melkoista hulinaa tämä viikko! :D

Anna-Maria K kirjoitti...

Tää oliskin nyt rakastunut sen laukkuun.

Lotte K kirjoitti...

Oikein ihana asu. Itse pystyn harvoin mihinkään kuvattavan arvoiseen aikaisina aamuina. Ja osaisitko muuten neuvoa miten blogin kuvat saa niin ettei niitä pysty klikkailemaan suuremmiksi..? Ainakaan sun kuvia ei pysty ja tahtoisin omanikin niin ettei kukaan pysty zoomailemaan mun selluliitteihin tms ;)

Mulla olisi ollut ylppärit viikonloppuna, mutta kutsut on Porissa ja ajattelin viettää leppoisan viikonlopun kotona Helsingissä. Eipä siis ole mekko-ongelmaa :P

vippe kirjoitti...

Kyllähän noita lakin saavia kavereita riittää. Ja kakkua piisaa :D Tein ihan huippuihanan pitsiunelman ja aion laittaa sen juhliin. Vaikka sekoittuisinkin siihen kakkuun...

Lily kirjoitti...

Eyecandy: Jee onnea! Muista pitää hauskaa vaikka viikkon onkin ollut vähän hulinaa varmaan!

Jenny: Tää vois vaiks vaihtaa sen niihin kumppareihin.. :)

Lotte K: Voi kiitos :)! Ja en valitettavasti, luulen että mun kuvia ei saa isommiksi koska pienennän ne valmiiksi ennen kuin lataan tekstiin mukaan. Eli ettei blogger tee sitä mukauttamista. Ehkä.. Kysy muuten Mintulta, se pohti juuri miten saa ne suuremmiksi!

Jeps, mä haluausin kanssa himaan vaan tänäänkin, mutta mentävä on.. Huh!

Vippe: Hehhe kakkuähky on ihan varmasti edessä huomenna. Vaude, mä haluisin kanssa osata itse tehdä mekkoja.. :)

Anonyymi kirjoitti...

näyttää aikapaljon hermekseltä toi sun laukku.

Lily kirjoitti...

Milla: Ah, oliskin :)!