maanantai 19. toukokuuta 2008

Hirvittävä tragedia, taas..

Voi mikä tragedia minua kohtasikaan tänään! Luonnollisestikin kyse ei ole mistään sen vakavammasta kuin mekko mutta tiedätte varmasti sen tunteen kun johonkin ihastuu ja pitkän harkinnan jälkeen päättää ostaa, sitä ei saakkaan!

Minden blogista bongasin aivan mielettömän nettiputiikin Bigdippa.com :in ja silmät kiiluen valitsin mekkoja ostoskoriini ja oli yksi ylitse muiden (ja halvin..). Nimittäin Diane von Furstenbergin täydellinen kietsu hintaan 84 euroa. No siinä innokkaasti sitten täyttelin kortinnumeroa ja muuta tilpehööriä kunnes maksun jälkeen kone ilmoitti että nyt meni pieleen, en voi tilata euroissa. No ei sitten, kokeillaan dollareissa. Juu ei sekään käy. Eli mikä sitten käy?? Loppupäivän oli pasmat ihan sekaisin kun yritin epätoivoisesti tilata ties missä valuutoissa. Eli ilman mekkoa ollaan. Tästä voit käydä sitä kuitenkin ihailemassa.

Sushia ja misokeittoa harmitukseen auttoi mukavasti.Voin tuntea kuinka zen hiipii mieleeni ja saan nukkua yöni rauhassa. Ehkä.

No joo ehkä nyt sitten niiden todellisten juttujen pariin. Poikaystäväni kyyditsi minut ystävällisesti eilen Stockna outletiin joka muutoin oli ihan turha reissu mutta sain yhden uuden raidallisen tunikan. Vilalta 16,50 euroa. Juu ihan tylsää mutta se on maailman helpoin vaate.


Olen maailman hunoin sovittaja ja yleensä luulen ainakin tietäväni oman kokoni. Jos en niin vien sitten takaisin. No eilen taisin ihan vähän liioitella. Löysin ihanan mustan mekon Mexx:lta ja noh, ymmärsin sen olevan melko pieni. Lopputulos: Poikaystävä kiskoo vetskaria kiinni samaan aikaan kun minä pidätän hengitystäni. Osasyy lienee siinä pannupitsassa ja jäätelössä joita söin melko paljon. En syö juurikaan vaaleita jauhoja, pastaa jne koska turvotus on sanoin kuvaamatonta joten tänään mekko meni ihan kivasti päälle. No ei se nyt ihan soljahtanut mutta kuitenkin.



Yksityiskohta etumuksessa ei näy mutta tällaiset napit siinä on:


Hintaa mekolla oli 20 euroa. Alunperin oli ollut 74 euroa. Ihan hyvä perusmekko siis.

Toissapäivänä löysin Zarasta punaisen nahka clutchin kultaislla yksityiskohdilla. Aah love it. Nyt pitää etsiä punaiset piikkarit vielä. Olen saanut jonkun fiksaation punaiseen.


Sellaista tänään. Nyt parantelen mielipahaani siitä DvF:n mekosta ja katson Gossip Girlin uusimmat jaksot.

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

ps. kuvat on joo ihan suttua mutta jostain syystä en sisäistä näitä yksinkertaisia juttuja kamerassamme. Tai sitten kamera on rikki, niin mä yleensä väitän.

3 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Voi ei!:O Kai koitat vielä tilata sen, jos onnistuisi?:/ Ilkeää tuollainen...

dolce kirjoitti...

Samaa Vilan tunikaa olen ihaillut, mutta koot olivat loppu :/ Ihana!

Lily kirjoitti...

Moumou: Jee onnistuin!

Dolce vita: kiitti! Outletissa oli näitä hirveä läjä vielä, Stocka ei varmaan saanut kaupaksi :)