maanantai 2. kesäkuuta 2008

Aina vaan se nuttura

Viikonloppu meni taas ihan hulinaksi. Lepäämisestä ei ole ollut tietoakaan vaikka sitä juuri tässä olisi tarvittu. Duuniviikko oli super raskas ja perjntaina lähdettiin suoraan töistä ajamaan paraisille jossa oli poikaystävän serkun valmistujaiset. Lauantaina oli oman serkun ylppärit ja illalla vielä Kaivon terassilla hillumista. Eikä se siihen vielä loppunut, eilen vietettiin kaverin ylppäreitä joka sai lakin 7 vuoden uurastuksen jälkeen.

Lauantaina oli tämä asu päivällä. Ja kutakuinkin sunnuntainakin.


Pellavajakku on Zarasta, ostin sen lauantaina ja nyt jo hihasta puuttuu yksi nappi. Zaran vaatteet on ihan uskomattomia, ne maksaa ihan sikana ja sitten napit ja vetskarit hajoilee käsiin. Pitää käydä vähän avautumassa siellä..

Illalla vaihdoin vain farkut jalkaan ja alla uusi läpikultava valkomusta paituli, sekin Zarasta. Aina kun on ollut Kaivon terassilla niin vakiona tuntuu olevan että kengät sanoo itsensä irti viimeistään siinä vaiheessa kun lähtee käppäilemään himaan..


Huomasin tuossa juuri että mun hiukset on kasvaneet aika tavalla siitä kun viimeksi katsoin. Mulla on nimittäin toi nuttura päässä aina. Ihan aina. Rakas isäni jopa antoi minulle lempinimeksi Nuttura.
Saattaa olla että siihen nimitykseen on joku muukin syy, muunmuassa se kun vanhempani joskus aikoinaan ilmoittivat että he ostavat erilliset asunnot itselleen ja kysyin tietysti että ai, nytkö te sitten eroatte niin vastaus oli kutakuinkin tämä: "no ei tietenkään, älä ole höpsö. ei se sitä tarkoita että jos asuu omissa asunnoissa että pitäis erota". Kun väitin vastaan niin äitini sanoi jatkoi edelleen että hassu kun olen ja joskus tästä kasvan isoksi niin ymmärrän että aikuiset ihmiset voivat aivan hyvin toimia niin.. Öö kenen muun mielestä? Tästä on siis kaksi vuotta aikaa. Yhdessä he asuvat edelleen mutta outoja ne on.. Äidilläni on mm. oma kesämökki heidän talossaan. Poikaystävällä oli vähän sulattelemista kun vein hänet katsomaan yläkertaan meidän äidin "kesäasuntoa".

Mites muiden viikonloppu meni?

ps. Big dippa ei kuulema voikaan lähettää mekkoa koska sitä ei enää ole. Ihan kiva...

10 kommenttia:

Cerisier kirjoitti...

Viikonloppu meni periaatteessa hyvin, Indiana Jones viihdytti lauantaina ja illalla käytiin hääkekkereissä. Sääli vaan, että yhdistelmä nuha+savukone+kovan taustamelun pakottama huutaminen=äänen menetys.

Kieltämättä vanhempiesi asumisratkaisu kuulostaa erikoiselta, mutta jos se toimii niin ei kai siinä voi muuta kuin itsekseen ihmetellä :)

Lily kirjoitti...

Cerisier: Kuulostaa hauskalta paitsi toi äänen menettäminen, höh! Oliko Indiana hyvä?

Joo ne on vähän erikoisia mutta ehkä ne tietää sitten mitä tekevät :). Mutta niiden vikahan se on että mullakin vähän päässä heittää :D

MouMou kirjoitti...

Itse pidän aina sellaista taitettua ponnaria=sykeröä tai ihan normaaalia ponnaria. Voi tylsyys minua!:D

Cerisier kirjoitti...

Indiana oli jees. Ei mikään maailmoja mullistava (tosin sitä nyt tuskin kukaan Indyltä odottaakaan :D), mutta loppui liian nopeasti eli hyvää viihdettä ja hoiti hommansa kunnialla. Jotkut jutut häiritsi, mutta ei liian pahasti ja harvoin tulee vastaan elokuvaa missä mikään ei tökkisi. Ei ehkä kuitenkaan yhtä hyvä kuin ekat, ja leffahan on saanut aika ristiriitaisia vastaanottoja. Minä kuitenkin tykkäsin.

Niin, ja vanhempiahan voi syyttää kaikesta ;)

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi tuo laukkusi vaan on niin kiva. Katselin vähän saman oloista tänään kirpparilla mutta hinta niin yläkanttiin että sinne jäi.

Nutturapääsi on kiva:D

Mun viikonloppu oli vauhdikas eten juhli ainakaa, ööö, ennen viikonloppua!

Lily kirjoitti...

Moumou: Sama vika, se on niin helppo:)! Ajattelin kyllä repäistä ja mennä leikkaamaan otsiksen!

Cerisier: Indiana ei ehkä ole minunkaan suursuosikkini. Mutta ehkä se pitää nähdä kuitenkin!

Jenny: Tänks:) Itse en oikein muista mistä laukku on peräisin, ehkä ostin sen tais sitten joku kavereista osti sen ja se jäi mun käyttöön.. Stockalta se on kuitenkin, muistaakseni :D

Mä en kans juhli, en ainakaan ennen perjantaita jolloin on niin kuuma ettei terassilta voi välttyä ;D

Unknown kirjoitti...

Minkälainen kesämökki se oikeen on ?:DD

Lily kirjoitti...

Lilya: No se on sellanen tornihuone kattoterassin yhteydessä. Sinne se rahaa tyynyjä ja muita pehmustuksia kun ulkokalusteet viedään siihen ulos :D

Minde kirjoitti...

Voi tyhmyys - sulla ei tosiaan käynyt hyvä tuuri tuon BigDippan kanssa. :( Toivottavasti mä saan mekkoni takaisin, lähetin sen sinne, jotta ne voivat poistaa sen hälytyslaitteen... iiks.

Lily kirjoitti...

Minde: Ei tosiaan joo, vähän harmittaa kun kerksin jo rakastumaan siihen mekkoon :) Toivottavasti saat omasi vielä takaisin!