keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Otsikon keksiminen on äärimmäisen vaikeaa toisinaan

Ensinnäkin pahoittelut tästä pitkästä hiljaiselosta. Viikonlopun yövuorot, äitienpäivä ja mökkireissu vei vähän voimia. Mutta nyt taas energiaa täynnä!

Tässä kuvassa on se Diamond&Rubbish kaupasta ostettu neule. Alunperin tuo vyö solmittiin tuohon eteen mutta sitten sivuille jäi sellaiset hölmöt pussit kun vyönauha meni siinä kohtaa paidan alla. Joo kukaan varmaan ei tajunnut...


Palkka tuli ja melkein meni mutta sitten hillitsin itseni ja ostin vain tämän hihattoman paidan Hennesiltä:


Noo okei, ostin The Body Shopista Japanese Cherry Blossom vartalopyreetä (juu pyreetä..) sekä MTV:n kanssa yhteistyssä myytävää Get Lippy huulirasvaa jonka tuotosta osa ainakin menee HIVin vastaiseen kampanjaan. Voin myöntää että rakastan kaikkea tällaista hyväntekeväisyys krääsää ja olen juurikin niin itsekäs että ostan aina jotakin tuotetta josta menee x osa hyvistelyyn mutta silkkaa rahaa en anna juuri koskaan keräyksiin..

Uusimmassa Trendissä oli juttua luonnonmukaisesta kosmetiikasta ja aivopestynä kävelin Ruohonjuureen ostamaan Camomilla shampoota ja hoitoainetta.Plus tietty söpössä rasiassa olevia aniskarkkeja, luomuja nekin (nokun ne oli alessa..tietty.).


Attention! Jos joku tietää mistä saa tummanliiloja polviin asti ulottuvia mekkoja, mieluiten empirelinjaisina ja trikoisina niin saa kertoa! Tai ihan sama mitä materiaalia. Löysin tänään täydellisen mekon Zarasta mutta kokoja ei ollut enää.. Suorastaan kamala tragedia.

Lähden nyt testaamaan uutta luomushampoota ja vartalopyreetä!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerropa kommenttisi noista luomukosmetiikasta, luin saman jutun lehdestä ja kiinnostuin, mutta en ole vielä ostanut mitään tuotetta. Kiva blogi sulla :) Aurinkoista kesänodotusta!

Anna-Maria K kirjoitti...

Piti ihan samaa tulla sanoman kuin Anonyymi edellä, luin minäkin jutun ja jäin miettimään tuotteiden tehoa.

vippe kirjoitti...

Ihan samaa tulin vinkkaamaan kuin kaksi edellistäkin eli laitappa käyttäjän komenttia noista luomustuotteista. Itse kiinnostuin myös Trendin jutun jälkeen, mutta vielä en ole kauppaan asti ehtinyt :D

premier kirjoitti...

Jeejee, kivoja asuja. Yritä muuten löytää vähän valoisampi kuvauspaikka? Parantais kuvanlaatua huomattavasti :)

Asiasta toiseen. You've been challenged, mutta hyvän asian puolesta.

http://herrasmiesblogi.blogspot.com/2008/05/aasian-katastrofit.html

-SL kirjoitti...

Kiva rennot tyylit ja bodyshopin tuotteet on hyviä

Anonyymi kirjoitti...

Kerropa sitten, kuinka vartalopyree toimi. Kuulostaa meinaan älyttömän hassulta.:)

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko kuinka paljon tuo vartalopyree maksoi, noin suunnilleen?

Lily kirjoitti...

Anonyymi: Hiukset jäi ihanan ilmaviksi aivan kuten siinä jutussakin mainittiin mutta muutoin en ole kyllä huomannut juuri eroja. Camomilla pitää vaalean tukan vaaleana mutta tarvitsee varmaan pesukertoja alle.. :)

Jenny: Toimiva tuote ja tosiaan ilman föönausta pärjää hyvin :)

Vippe: Summa summarum: Suosittelen :)

Premier: Tänks :) Ja joo, mun nää kuvaustaidot on niin alkeellisella tasolla että otan neuvosta vaarin kunhan keksin hyvään paikan :)
Kiitos haasteesta, käyn tutustumassa siihen tuota pikaa :)

Moumou: Ostin itseasiassa tuota pyreetä sen takia että se samansarjan vartalovoi on aika raskasta mutta tuo pyree taas on liian litkua mun kuivalle kropalle.. mutta ihana tuoksu :)!

Anonyymi: Oliskos ollut 16,90 e. Halvempi kuitenkin kuin se voi.