keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Haaste ihan kaikille!


Huom! Premier haastoi Herrasmiesblogissa auttamaan Kiinan ja Myanmarin uhreja. Tästä pääset tutustumaan juttuun ja saat hyvät ohjeet vaikkapa lahjoituksen tekemiseen! Itse olen asioinut World Visionin kanssa aieminkin joten oma lahjoitus lähtee sitä kautta. Punainen risti on tietenkin yhtä hyvä kanava. Pahoittelen Premier että lahopääni muisti asian vasta nyt vaikka nämä asiat eivät saisi odottaa!
Haastan kaikki lukijat ja bloggaajat mukaan!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeästä asiasta postaat, mutta pakko sanoa että suosittelen lahjoittajia kääntymään Punaisen ristin puoleen, se on tällä hetkellä ainut järjestö joka saa todella apua Myanmariin perille, muiden avustuspaketit päätyvät sotilashallinnolle. Kiinaan menee kyllä muidenkin rahat :D

Anonyymi kirjoitti...

winda oletko miettinyt kun lahjoitat rahaa punaiselle ristille että kuinka monta prosenttia siitä menee oikeesti siihen tarkoitukseen kuin luulet? suosittelen ottamaan asiasta selvää...

Lily kirjoitti...

Winda ja Anonyymi: Toki on vaikea todella tietää mihin rahat oikeasti menevät mutta eikai tässä muukaan auta. Niinkauan kuin toisin todistetaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Tiedän tasan tarkkaan mihin rahat päätyvät, lahjoitusrahoista ei esimerkiksi saa maksaa työntekijöiden palkkoja, ym muita kuluja. Mulla on eräs läheinen ristillä töissä, joka kyllä tietää miten asiat siellä menee :)

Sori Lily että täällä väittelen asiasta, mutta haluan päteä kun kerrankin oikeasti jotain tiedän :D