maanantai 5. toukokuuta 2008

Ihana Agyness

Jotenkin tuntuu että inspiraation on tällä hetkellä vähän hukassa ja pukeutumiseni on viime aikoina (ehkä vähän pidempäänkin) ollut vähän, noh, räpiköimistä. Minä olen se josta Saimi Hoyer sanoisi: "Ei herranjestas, missä on hymy?!Heiiii! Sun pitää vähän nyt relata eikä olla niin jäykkä! Sähän näytätä siltä kuin olisit menossa hautajaisiin!". Kaikista hauskinta tuntuu olevan silloin kun ei turhaa mietin miltä näyttää vaan yhdistelee vaatteita fiiliksen mukaan. Vähän niinkuin ihana malli Agyness Deyn. Häneltä ei luovuutta tunnu puuttuvan ja on kaiken lisäksi superkaunis.


Kuva Elle.uk

Kuka väittikään että vaaleanpunainen ja punainen eivät sovi yhteen?




kuva Catwalkqueen.tv

Sininen mekko mulle heti!



Kuva elle.uk

Agynesilla on taito pukeutua eleganttiin iltapukuun sekä poikatytöksi ilman huolen häivää (tahdon oppia saman)




Äh, eihän näin kaunista ihmistä vaan voi olla!



Ylempi ja tämä kuva Catwalkqueen.tv

Jännää että jostain haastattelusta luin että Agyness Deyn, oikealta nimeltään Laura Hollins ilmeisesti, ei suostu kertomaan ikäänsä. Wikipedian mukaan tyyliniekka olisi syntynyt kuitenkin vuonna 1983. No kuka tietää ja samapa tuo. Tytön ikä ei ole se kiinnostavin seikka tässä.

Tämä tyttö lähtee nyt lounaalle ja laittaa puiset papukaijat korviin roikkumaan! Ja suuntaa sen jälkeen ostoksille. Kesäinen mekko olisi ostoslistalla ja näistä mikä tahansa kävisi:



4 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Tuo valkoinen mekko missä roiskittu väriä, iskee minuun. Juuri sopivasti "taidetta" minun makuuni. Tässä sulattelen koko muotivilitystä;D

vippe kirjoitti...

Oon kuullu kans ton ikäjutun, oli jossain lehdessä ihan just vähän aikaa sit. Alunperin syntymävuodeks väitetty jotain ysikyt luvulta, sit jotain 89 tapaista ja nyt toi 83. Mihin sitä sitten uskoo? :D

MouMou kirjoitti...

Mielenkiintoisia nuo alimmat mekot, eivät alkuunkaan pahoja.:)

Lily kirjoitti...

Jenny: Se on minustakin paras oiekastaan niistä kolmesta! Ehkä vähän turhan lyhyt :)

Vippe: Joo olisko ollut Trendissä? Mutta -83 on kaikista uskottavin mutta eihän noista malleista voi tietää :D

Moumou: Sama maku siis :)