maanantai 9. heinäkuuta 2007

Pussycatdollseihin friikahtanut (täysin julkisesti)


Pikkuhameet päällä, rintsikat näkyy ja laulut kertoo suurinpiirtein siitä kuinka viedään toisen mies, ei kovinkaan "viileetä" joku voisi väittää. Minusta on, eikä se ole edes salaisuus. Salaisuus on se että olen aivan kokussa Subilta tulevaan telenovela Tuhkimotarinaan jossa juoni on melkein sama kuin H.C Andersenin Rumassa ankanpoikasessa mutta nykyaikaisempi. No, takaisin aiheeseen.

Pussycatdollsien asennetta ei voi kyseenalaistaa, he tietävät olevansa superhotteja ja sehän näkyy ja se juuri on pointtina. Kovin usein naureskellaan juuri sellaiselle mauttomuudelle mutta Pussycatdollsien tehtävä ei ole olla tyyli-ikoni vaan asenneikoni enemmänkin. Enkä nyt tarkoita että lähdetään joukkometsästämään varattuja miehiä tai hilluta vesirajahameissa pitkin kyliä vaan että tyttöjen ei pidä antaa kävellä itsensä yli eikä nöyristellä väärissä paikoissa.

Sitäpaitsi Pussycatien musa on oivaa etkoilu musaa, asenne tarttuu niin hyvässä kuin pahassa.


Ja sitten asiasta neljänteen kukkaruukkuun. Olen lomalla lähdössä poikaystäväni kanssa purjehtimaan ja ajattelin tänä aamuna ääneen, että voisin töiden jälkeen mennä ostamaan uusia purjehdusvaatteita,virhe. Poikaystäväni kertoi valaisevasti että ne viime kesänä ostetut kelpaa ihan hyvin ja jatkoi huomattuaan miettivän ilmeeni että "kukaan kulta ei voi unohtaa että on jo olemassa purjehduskuteet paitsi jos on liikaa vaatteita" johon ei auttanut kuin mumista että "totta, totta.." ja kadota vessaan meikkaamaan ja miettimään kenelle olen ne lainannut...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat loistavasti ja persoonallisesti! Tykkään!

Lily kirjoitti...

voi kiitoksia! ihanaa kun joku kommentoi :)

Anonyymi kirjoitti...

minustakin kirjoitat todella persoonallisesti. ja puhut täyttä asiaa.. ainakin pussycatdollseista :)ja tunnut olevan samanlainen shoppailuholisti kuin minä. heh heh :) jatka samaan malliin!

Lily kirjoitti...

Tänks, U made my day! :)