perjantai 27. heinäkuuta 2007

Lipstick Jungle


USA:n Voguen uusimmassa numerossa, siis heinäkuun, on mielenkiintoinen "uutinen". Nimittäin Candace Bushnellin kirjasta Lipstick Jungle tehdään tv-sarja NBC:lle! Sarjan kolmea päähenkilöä esittävät Lindsay Price(Beverly Hills), Brooke Shields(No,brookeshields!) ja Kim Raver(24) (kuva alla googlattu). Olen puolessa välissä kirjaa ja lupaavalta vaikuttaa. Ihan kuten kaikki Bushnellin edellisetkin kirjat (suuri SATC fani!!!) ovat olleet, no jos nyt ei vedet silmissä naurata niin viihdyttäviä kuitenkin.Vedet silmissä nauraa jos lukee Plum Sykesin Manhattanin Blondit... Juu aivan, rakastan tätä "roskaa" mutta vastapainoksi vetäisen Bulgakovin Saatana Saapuu Moskovaan niin ei pääse todellisuus unohtumaan...

Olen monesta blogista lukenut jostain Gossip Girl-kirjoista joista myös tehään sarja. Ilmeisen suosittu sarja siis, itse taidan olla niin fossiili etten ole koskaan ennen Upper East Siden tytöistä kuullutkaan (menen kuitenkin huomenna heti akateemiseen ostamaan pari,hyssss!)

Aaa, sitten vielä yksi leffajuttu. Philip Pullmanin Kultaisesta Kompassista tehdään elokuva! Ihan mun suosikkikirjasarja, lyö laudalta potterit ja hobitit.












4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Google ei ole lähde ja Kultainen Kompassi on jo tehty.

Lily kirjoitti...

Joo totta, google ei ole lähde, pitänee olla tarkempi jatkossa mutta Kultainen Kompassi tulee ensi-iltaan joulukuussa 2007.

Milja kirjoitti...

Mikään ei lyö laudalta Pottereita ;)

Lily kirjoitti...

Olen kyllä vannoutunut Potter -fani mutta se on silti vasta hyvänä kakkosena :)