lauantai 28. heinäkuuta 2007

Hietsun kirpparilla

Pääsin tänään vihdoin ja viimein Hietsuntorin kirppikselle ja saalis jäi aika laihaksi, yksi ainoa laukku (kuva alla) ja pieni keraaminen lehdenmuotoinen astia josta kuvaa ei ole koska lahjoitin sen jo äidilleni. Maksoin laukusta 2 euroa ja astiasta yhden euron, ihan käypä hinta molemmista.
Mutta mihin on hävinnyt kirpparien hauska tunnelma ja hyvä tinkimisen taito? Yli puolet koko kirpparin tarjonnasta oli pelkkää roskaa ja ylihintaista. Okei ainhana kirpparilla on ollut myynnissä vanhoja pikkareita ja puoliksi käytettyjä huulipunia mutta tarkoitan feikkikamojen vyöryä!! Siellä oli mammat rivissä myymässä kiinasta roudattuja laukkuja ja oheiskamaa ja pyysivät ihan tosissaan niistä 80 euroa tai jopa enemmän, siis laukusta josta näkee kilometrin päähän että se on kopio. Toivottavasti kukaan ei osta epäaitoa, ensinnäkin siksi että se on typerää (feikki ei anna kenellekkään mitään statusarvoa) ja toisekseen että feikistä Chanelista ei todella kannata pulittaa 15 euroa enempää koska ne eivät kiinassakaan maksa enempää. Mitä mieltä olette itse kopioista?
No toivottavasti ensi kerralla on parempi kirpparionni matkassa :)


Yllä vielä kuva uudesta vanhasta laukustani.


Ciao!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hihii, mäki olin tänää hietsun kirpparil (:

Lily kirjoitti...

Tänään oli kyllä hieno päivä olla siellä, noin niinku säiden puitteissa :) löysitkö mitään?

dolce kirjoitti...

Ihana laukku, voisin ottaa..

Anonyymi kirjoitti...

Juu oli ihan mukava, ei tullut kylmä eikä kuuma lyhythihasessa (: löysin melko samantapaisen mustan laukun kun sinä, 3 liilaa rannerengasta sekä paksun norjalaistyyppisen neuleen (jonka tapasia stella mccartneyllä oli mallistossaan :). Itsekin olin kyllä vähän pettynyt "valikoimiin".. :/