sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Outletit osa 2


Pahoittelen perjantaista lupaustani kirjoittaa tämä juttu jo eilen mutta viikonloppu meni jotenkin ihan hulinaksi,taas.. On se kumma juttu kun lähtee ihan viattomalle lauantai lounaalle tyttöjen kanssa ja lopputulos on aivan järjetön juhlinta ja kotiin saapuminen aamuyöstä puoli viisi..

Kuten arvata saattaa, tänään en mennyt Hietsun kirpparille aamulla, eikä syynä ollut pelkästään sade. Uusi yritys ensi viikolla. Sen sijaan sain aikaiseksi lauantaina aamupäivällä (ennen kohtalokasta lounasta) lähteä Stockan outlettiin vantaalle mikä oli kylläkin hienoinen pettymys. Saldoksi jäi yksi Escapularion rannekoru joka itseasiassa on aika erikoinen. Siinä on muoviset läpinäkyvät pallerot joiden välissä roikkuu amuletteja jotka esittävät pyhimyksiä, varsinainen lucky charm(yläkulman kuva http://escapulario.com/indexgb.html). Muutoin siellä ei ollut mitään, kaikki tavarat eivät edes olleet alennuksessa, sinänsä erikoista koska se tavara on jo poistettu normaalimyynnistä joten luulisi että siitä tavarasta haluttaisiin eroon.


Lontooseen matkaavat huomio! Kannattaa tsekata DesignerWarehouseSalesin outletin ajankohta. En ole itse päässyt koskaan vielä vierailemaan mutta olen postituslistalla,eli saan tiedon kaikista tulevista myynneistä, joten joku kaunis päivä minäkin olen siellä. Postituslistalle voi kätevästi liittyä DWS sivuilla,linkki alla. Homma toimii käsittääkseni niin että outletin paikka vaihtelee mutta on aina Lontoon lieppeillä jossakin isossa tehdashallissa ja sisäänpääsymaksu 2 puntaa. Näissä myynneissä on Calvin Kleinistä aina Roberto Cavalliin vaatteita,kenkiä,laukkuja mitä ikinä. Parastahan tässä on aleprosentti joka vaihtelee 60-80% välissä. No okei, ei se silti ole ilmaista tavaraa mutta jos joskus on varaa, tai luulee että on varaa kuten minä niin kannattaa käväistä. Linkki DWS:ään on tässä http://www.designerwarehousesales.com/main.php. Jos joku on käynyt tai on menossa niin kerrothan meillekin mitä mieltä olit!


Edellisestä outlet kirjoituksestani jäi mainitsematta kosmetiikka outletit. Lauttasaaressa sijaitseva Cosmari on aika hyvä. Sieltä saa merkkikosmetiikkaa 40% halvemmalla, tosin valikoima ei ole kovin suuri mutta voi tehdä löytöjä. Sieltä voi kysellä esimerkiksi sellaisia tuotteita jotka ovat poistuneet suomesta myynnistä. Cosmarin nettisivut ei kerro valikoimasta juuri mitään, varmaankin siksi että se vaihtelee jatkuvasti. Linkki Cosmarin sivuille tässä: http://www.cosmari.fi/ . Myös Lumenella on tehtaanmyymälä Espoon Kauklahdessa. Siellä en ole käynyt mutta tarkoitus olisi lähiaikoina. Linkki: http://www.lumene.fi/default.asp?docId=19205.


Helsingin Oulunkylässä oleva Helsinki Fashion House pitää ystävämyyntejä pari kertaa vuodessa ja ilmoittaa niistä nettisivuillaan ja hesarissa (ainakin). FH:ssa on pysyvät näyttely ja toimitilat eri vaatemerkeillä ja se on kai sisäänostajille tarkoitettu ja tosiaan pari kertaa vuodessa yritykset tyhjentää liikkeet mallikappaleista jolloin paikka on kaikille avoin. Itse ostan yleensä aina NafNafia, NoaNoaa ja Tara Jarmonia mutta siellä on Paul Franckista Ril´siin merkkejä. Nykyään ystävämyynnit FH:ssa ei ole niin hyviä mutta usein löytää jotain helmiä sikojen joukosta. Linkki :http://www.fashionhouse.fi/index.php .


No tässä oli taas tekstiä kerrakseen. Voi olla että pstauksiin tulee pari päivää taukoa taas koska olen töissä melko kiinni alku viikon mutta sitten alkaa loma! Loma, josta on jo kertynyt hiukka stressiä.. Purjehdusta,mökkeilyä,Krakowa,Tukholma,synttärit,vuosipäivä.. Lista on loputon mutta eiköhän se mene kunnialla sekin ;),


ps.kommentoikaa ja kysykää tai kertokaa vinkkejä!


Ciao!






4 kommenttia:

Anna K kirjoitti...

Heips jälleen!
Kiitos vielä näistä vinkeistä! Tuli monta tarkastamisen arvoista. Vinkkinä vielä listaa muista outleteistä Suomessa (ei varmaankaan läheskään kaikki):
http://www.tehtaanmyymalat.com/nayta.php?lang=fi&class=vaatteet&page=1
Itsellä ei ole näistä henkilökohtaista kokemusta muista kuin Luhdan tehtaanmyymälästä Nastolassa( ulkovaatteita ja tekstiilejä pääosin, halpaa), koskapa tajusin outlettien/tehtaanmyymälöiden olemassaolon vasta hiljattain!:)

Lily kirjoitti...

Heippa!
Kiva kuulla että saattaa olla apua näistäkin, kiitos omasta vinkistäsi myös :) laitan lisää infoa heti kun kuulen jotain mielenkiintoista. Itseasiassa nyt on selvityksessä missäpäin Saksaa on Villeroy&Bochin tehtaanmyymälä.
Hauskaa loppuviikkoa!

jade kirjoitti...

Täältä löytyy tuore outlet-listaus: http://www.jade-lehti.fi/outletit

Anonyymi kirjoitti...

Outletteja ja tehtaanmyymälöitä on listattu myös Tehtaanmyymalat.fi sivustolle.