perjantai 13. heinäkuuta 2007

Kadonneiden purkkarien metsästys jatkuu

Kuten aiemmin kerroinkin onnettomasta yrityksestäni muistella mihin soppeen olen tunkenut ne purhjehduskamppeet, niin nyt tilanne alkaa näyttää melko selkeältä, ei tosin hyvältä. Nimittäin norsunmuistini mukaan (syön siis fanaattisesti omega3 ja kalanmaksaöljytabletteja) parasystäväni saattoi lainata niitä viime syksynä. Asiasta tekee mutkikkaamman se, että hän lähti puolisen vuotta sitten Australiaan ja sieltä Bahamalle ja on nyttemmin ilmeisesti siirtynyt E-Afrikkaan, mitä en tosin varmaksi osaa sanoa koska sinne ei saa yhteyttä eli vaikea tarkistaa asiaa ja hänhän on tietysti saattanut pakata hienot purkkarini mukaansa! Paitsi että kuka pitää purkkareita muualla kuin veneilemässä, rumat kengät..
Kertakaikkiaan on pakko siis ostaa uudet jollei ne tosiaan ole jemmassa vanhempien veneessä (minkä yritän sitkeästi unohtaa..).

No nyt tuli tällainen säälittävä ruipelopostaus mutta huomenna kirjoitan laajemmin lisää Outlet myymälöistä, mm.kosmetiikka outleteistä ja sunnuntaina sitten Hietsun kirppiksen tunnelmia!

Siis huomiseen!

Ei kommentteja: