lauantai 7. heinäkuuta 2007

Hulluna astioihin


Sen lisäksi että yritän tehdä itseni varattomaksi uusilla vaatteilla ja kengillä, on minulla näköjään jonkunlainen fiksaatio astioiden keräämiseen. Nuorempana oli rippijuhlat pilalla kun sukulaiset toivat rahan sijasta pöytähopeita tai alkoivat omatoimisesti kerätä jotain astiasarjaa ja näinhän siinä sitten kävi kaikkien juhlien kanssa joten katsoin paremmaksi toivoa itse jotain mieluista ja siitä se ajatus sitten lähti...


Kun on sukulaisia siunaantunut enemmän kuin tahtoisi niin aika paljon saa haalittua kasaan hyviä astioita ennen kuin muuttaa pois kotoa ja sitten tietysti täytyy pitää ne pakolliset tuparit jolloin voi mukavasti täydentää puuttuvia osia astiastosta. Eli kannattaa ottaa neuvosta vaari ja antaa sen vaarin tuoda niitä Villeroy&Bocheja ja estää mahdollinen katastrofi valitsemalla itse.

Itse sitten pitkien pohdintojen seurauksena päädyin Arabian KoKo:on astioiden osalta, juomalasit ovat Iittalan Aino Aaltoa, aterimet Villeroy&Boch ja shamppanjalasit, erityiset suosikkini, Ritzenhoffilta.


Ritzenhoffin lasit ovat muutenkin loistoidea alkaa kerätä vaikka itse jollekkin kaverille, edellyttäen tietysti että ne ovat toivottu lahja. Vaikka lasit ovat hinnaltaan kuin pieniä timangeja (20 euroa kpl) niin se on minulle ainakin ihan max.hinta mitä laitan kavereiden lahjoihin koska joulu ja synttärit ja muut älyttömyydet ovat kuitenkin joka vuosi ja kavereita enemmän kuin yksi.


Käy katsomassa eri taiteilijoiden suunnittelemia laseja täältä: http://www.ritzenhoff.com/index.php?lang=en


ps.niinkin voi käydä että kun muuttaa sitten yhteen sen miehen kanssa niin sillä onkin ihan liikaa omia mielipiteitä eikä se suostu luopumaan niistä omista astioistaan ja pakottaa kompromissiksi säilömään puolet omista hienoista astioista pahvilaatikoihin..

Ei kommentteja: