perjantai 6. heinäkuuta 2007

Kate Moss onnistuu aina




Vaikka tässä eletäänkin vasta heinäkuuta ja olen hyvin huolissani siitä että kesä vain tuntuu hurahtavan ohitse niin täytyyhän sitä jo hieman miettiä mitä hankkii syksyksi garderobiin.


Oheisessa kuvassa Katella on täydellinen asu, tosin kaikille,kuten minulle, eivät nuo hirmu korkeat vyötäröt sovi mutta aina voi soveltaa. Näytöksistä päätellen harmaa, musta ja luonnonvalkoinen on syksyn juttu. Hyvä niin koska, pakko myöntää, rakastan juuri niitä värejä ja nyt voi yhdistää kirkkaat kengät tai laukun seuraksi kuten Kate.


Ostoslistallani on muutamia aivan pakko saada juttuja :





  • Musta, hyvin istuva ja lyhyt nahkatakki


  • iso tai pieni kirkasvärinen laukku, ehkä lila tai keltainen


  • kirkkaanpunaiset nilkkurit tai avokkaat


  • harmaa iso jättimäinen neulepusero


  • Aniliininpunainen mekko, kts. Stella McCartney(alla)


Paljonkohan näihin menee arviolta rahaa? No ihan liikaa se on varma, eli voi olla että pitää suunnata ensi sunnuntaina Hietsun kirppikselle katsastamaan josko sieltä löytyisi jotain hyödynnettävää. Yleensä löytyy aina jotain, jos ei suurta niin pientä.



Harmittaa ihan vietävästi kun en hankkinut viime keväänä Carlingsilta juuri sellaista nahkatakkia ja vielä alesta kuin olisin halunnut. No eipä sitä kande surkutella, sitäpaitsi uusi mastercardini saapuu aivan näinä päivinä ;). Älytöntä, myönnän..









Ei kommentteja: