torstai 5. heinäkuuta 2007

Outlet

Hejjj..!

Kirjoitin kyllä jo aiemmin alennusmyynneistä mutta pitää vielä mainita Outlet myymälöistä koska niissäkin on alet useimmiten. Omia suosikkejani on Stockan Outlet vantaalla josta olen tehnyt huippulöytöjä kuten Sandin merihenkisen jakun hinta oli n. 35 e kun se alunperin on ollut 395 e. Kokoni on kuitenkin 36-38 eli sieltä voi tosiaan löytää tällaisia helmiä. Marimekon Outlet Herttoniemessä on myös ihana, tosin melko kallis edelleen mutta sielläkin on alet kesällä ja talvella. Jos on menossa kesällä tai miksei talvellakin Tukholmaan kannattaa käväistä Stockholm Quality Outletissa Barkarbyssa http://www.qualityoutlet.com/. Siellä on Filippa K:sta Levikseen kaikkea mahdollista ja jos osuu juuri alen aikaan niin voi päästä todella halvalla. Tai mikä nyt on halpaa kenellekkin mutta kuitenkin.

Huh, tultiin juuri mökiltä joten pitänee lähteä purkamaan laukkuja. Milloinkohan hyttysenpuremat tulevat muotiin? Kertakaikkiaan ne pienet vihulaiset rakastavat juuri minun vertani. Viime kesänä olin Hong Kongissa ja kävin parin päivän visiitillä Macaulla ja Taipalla, niin sellaisessa pienessä kalastajakylässä jalkoihini puri miljoona hyttystä ja pari päivää meni ihan pilalle koska odotin milloin se japanin aivokuume iskee. No eihän se sitten tullut ja paikalliset vain nauroivat lievälle paniikilleni mutta jäljet olivat kyllä niin kamalat ettei hametta olisi viitsinyt käyttää jollei lämpötila olisi ollut +34 ja kosteus kuin saunassa. Aina ei voi valita..

Lähden tästä nyt sinne Stockan Outlettiin, ihan vaan kaverin seuraksi...joopajoo :)

ciao!

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Taas pakko kommentoida! Itse vietin kuukauden Hongkongissa kesällä 2005 ja siinä on oikeasti kaupunki, jossa on kaikkea lyhyen matkan päässä. Ja onko muka olemassa jotain, mitä ei voisi sieltä hankkia? Edelleen, muutamat uskomattomimmista matkailukokemuksistani ovat HK:sta.

Itse otin tuon aivokuume-rokotuksen ja pystyin sen suhteen rentoutumaan. Mutta olisin mitä luultavimmin saanut jonkun lämpöhalvauksen, jos en olisi voinut pitää lyhythihaisia etc, koska olin siellä itse juuri monsuuni/sadekautena ja kosteus oli joskus aivan käsittämätöntä.

Lily kirjoitti...

Jep Hongkongiin on pakko palata vielä uudestaan ja toivon mukaan vielä uudestaan ja.. Haaveilen salaa jopa sinne muuttamisesta vähäksi aikaa! Olitko siellä opiskelemassa vai ihan muuten vaan?

Sonja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sonja kirjoitti...

Mä olin siellä ihan muuten vaan, mutta se oli sellanen reissu, että (kun olin lukion 2:lla) paikallinen Lions club aina joka toinen vuosi antoi yhdelle kakkosvuoden opiskelijalle 1500 euroa lentoon ja sai sitten valita paikan sellaisesta listasta. Kun noin iso summa oli käytettävissä pelkästään lentoihin, niin Eurooppahan oli tietty täysin out of question. Aika pitkään palloilin Nykin, Honkkarin, Perun, Japanin ja Etelä-Afrikan välillä ja lopulta, jostain syystä, valitsin sitten tuon Honkkarin. Ei kyllä hetkeäkään kaduta.

Olin koko kuukauden isäntäperheen luona, eli sain kokea myös sitä ihan tavallista (tosin aika varakasta) Hongkong-elämää. Isäntäperheeni asui Happy Valleyssa, jos tiedät paikan. Aika siinä keskustan tuntumassa ja se niitten "talo" (lue: monen pilvenpiirtäjän kompleksi, asuin muistaakseni 28. kerroksessa) näkyi Victoria Peakilta.

Muistan olleeni juuri silloin siellä, kun Lontoossa oli niitä pommi-iskuja siellä metrossa ja taisi olla bussissakin. Ja muistan, että isäntäperheen isä vei minut joka sunnuntai tai chi harkkoihin, joissa aloinkin sitten ravata ihan omatoimisesti, kun se oli niin kivaa. Yhtenä aamuna oli pakko herätä kuudelta katsomaan Victoria Parkiin, kun siellä oli kauheesti eri ryhmiä ja yksittäisiä ihmisiä, jotka harjotteli tai chitä ja itsepuolustuslajeja viuhkoilla, miekoilla jne..

Anna K kirjoitti...

Kiitos outlet-postauksesta! Aihetta ei ole pahemmin käsitelty muotiblogeissa, joten laajemmallekkin postaukselle löytyisi varmasti innokkaita lukijoita.
Blogisi vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta muotiblogilta!:D!

Lily kirjoitti...

Kiitos Anna kommentista! Pitää varmaankin tehdä vähän laajempi postaus siitä jossain vaiheessa kunhan pääsen vauhtiin :). Pitää alkaa laittaa myös vinkkejä ystävämyynteihin koska olen ilmeisesti lykännyt meiliosoitteeni jokaiseen firmaan tässä maassa jotka lähettävät mainoksia niistä...