sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Mmm mansikoita


Se on sitten heinäkuu. Ei ihan heti uskoisi, asteita taitaa olla ruhtinaalliset 17. Ainakin oli aamulla puolikahdeksalta kun lähdin töihin. Masentavaa eikö totta?

Kylmästä säästä johtuen ei oikein voi olla ulkona esittelemässä niitä uusia iiiihania bikineitä mitä tuli hamstrattua tuossa keväämmällä peräti kolmet kappaleet. Pitänee keksiä jotain muuta sunnuntaipäivän ratoksi kunhan ensin pääsisi täältä töistä.

Sellaisina päivinä kun on sunnuntai vapaana niin lähden aamupäivällä kauppatorille ostamaan mansikoita ja herneitä,uusiaperunoita ja kalaa. Rakastan torin tunnelmaa ja tuoksuja. Lokit tosin ovat alkaneet harmittavasti tekemään toreista melko hektisiä hyökkäämällä suorastaan kimppuun. Saako niitä, no sanotaan vaikka heittää, kuolettavasti jollain?

No tänäänpä ei ole sellainen sunnuntai että voisi lähteä ostamaan mansikoita torilta joten ostan vähän erilaisia mansikoita netistä. Luulenpa että Strawberrynet.com on jokaisen kosmetiikkafriikin taivas. Tarjolla on kymmeniä eri merkkejä ja hinnat suurinpiirtein kaikissa huomattavasti halvemmalla. Vertailun vuoksi Lancomen juicytube joka maksaa stockalla 25 e strawberrynetissä hinta on 16 e. Sivusto on englanniksi ja hinnat saa suoraan euroissa. Ja mikä parasta, ILMAN TOIMITUSKULUJA! Koska tavarat toimitetaan Hongkongista, ei tilauksen hinnan kannata olla yli 50 e, muutoin saattaa joutua maksamaan tullimaksuja. Asian voi ratkaista tilaamalla kaikki tavarat yksitellen (miinuksena tosin että niitä paketteja saa sitten kantaa sieltä postista selkä vääränä).

Katsotaanpa osaanko lisätä linkin tähän:
http://us.strawberrynet.com/main.aspx?region=FI

Ei kommentteja: