sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Päättämisen vaikeus

Ääh, nyt alkaa vähän huumori loppumaan täällä mökillä olemiseen. Tiedättekö sen tunteen kun pitkästä aikaa meikkaa oikein kunnolla ja vetäisee korkkarit jalkaan? No okei, olin viimeksi torstaina keskustassa mutta silti.. Huomenna pääsee onneksi taas sivistyksen pariin ja aijon ollakkin muutaman päivän.

Hyvä ystäväni soitti tänään Köpiksestä että siellä olisi French Solen ballerinoja alessa mutta ei niitä käärmekuvioisia kuitenkaan vaan jotkut kivat punaiset. Kuulema ihan mun näköiset...

En ole eläissäni sovittanut kyseisiä tossukoita ja koska malleja on niin monia ja ilmeisen kapeita niin en uskaltanut ottaa riskiä että hän olisi tuonut sieltä. Tai ehkä otan.. Huominen on vielä aikaa. Jos ehdin Nina'siin huomenna niin sitten. Ehkä.

Ärsyttävää kun en osaa päättää. Toisaalta, haluan ehkä kaikista eniten niitä kääremkuvioisia joten ehkä odotan Cannesiin ja etsin sieltä sitten. Mutta olishan noi punaiset aika bäheet.

Lisää French Solen ihania ballerinoja täältä.

Noniin nyt on taas akku loppumassa läppäristä joten pitääkin siis lopettaa. Pakko kyllä kehua itseäni hieman että hyvin olen kestänyt tänäkin kesänä täällä aurinkopaneelin voimin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä noi punaiset ainakin älyttömän hienot on!

Lotte K kirjoitti...

Ihanat, mutta toisaalta todella ikävää jos lesti ei sovikaan omalle jalalle.. :/ Mulla on muuten tuo ihan sama filippa k:n neule stockalta, muistaakseni ostin hulluilta päiviltä mutta ei silti ollut noin halpa.. :)

dolce kirjoitti...

Lähes täydelliset ballerinat, tahtoo... Mökkeilyn jälkeen on kyllä ihanaa päästä tälläämään taas itseänsä. Varsinkin jos on viettänyt aikaansa niin korvessa, ettei ole edes peiliin viisinyt vilkaista.

Lily kirjoitti...

Miu: Niin on mutta sinne jäi, nyyh.. En uskaltanut ostaa niitä sitten kuitenkaan.. :)

Lotte K: Niin sepäse, pitäisi mennä sinne Nina'siin sovittelemaan vähän :) Joo huomasin että se neule oli jo kertaalleen alennettu, se on tosi ihana kyllä :)

Dolce vita: ne on, aijon etsiä sieltä Cannesista jonkun liikkeen joka myy niitä.
Heh, meilläkin on yks sellainen kämänen peili eteisessä mökillä ja eikä siinä kehtaa peilailla kun kaikki ravaa siinä jatkuvasti..

Anonyymi kirjoitti...

TOSI ihanat nuo kengät !