tiistai 1. heinäkuuta 2008

I'm sooo in löööv

Alennusmyynneissä on se huono puoli että siellä voi seota. Pahasti. Parissa päivässä olen tullut muutamien uusien ballerinojen, yksien korkkarien, mekon, neuleen sekä lukuisten teepaitojen onnelliseksi omistajaksi. Aijuu ja yksien shortsien myös.

Pakko aloittaa niistä parhaimmista. Tänään sekosin Ziossa ja ostin ne viime viikolla bongaamani Pura Lopezin mustat korkkarit. I'm in love. Pahasti.






Kenkä istuu kuin hanska. Alkuperäinen hinta oli 159 euroa ja nyt maksoin niistä 111 euroa. Not bad. Tai no okei, jos olisin ostanut vain nämä niin sitten joo mutta kun ostin vielä Benettonilta nämä ihanat kangasballerinat, alessa 29 euroa (ei paha sekään ;)) :


Ja sitten vielä nämä nahkaiset tossukat Rizzosta (aivan mahtavan pehmoiset, ei tarvitse ajaa sisään ollenkaan) :


Astuin eilen Lindexin ihmeelliseen maailmaan ja törmäsin heti muutamiin käyttökelpoisiin vaatteisiin. En yleensä käy siellä, jäänyt lapsuudesta varmaan jotain traumoja mutta tosiaan siellähän on ihan kelpo vaatteita. Alesta löysin tällaisen kukkaisen kesämekon, hinta vaivaiset 14,90 euroa. Kuva on vähän epäselvä koska kamerasta on akku loppumassa ja laturi mökillä niin ekan otoksen oli kelvattava.


Hennesiltä löysin sattumalta pellavaiset shortsit jotka onneksi mahtuivat päälle. En jaksa ikinä siellä sovittaa kun tuntuu siltä että oli aamu yhdeksän tai ilta kahdeksan niin sovarissa on aina jono. Pökät eivät olleet alessa mutta halvat kuitenkin, 14,90 e.


Niin joo ja Lindexistä löytyi vielä ihana lila paituli joka sekin oli puoli-ilmainen, 9,90 e eikä edes ollut alessa! Älkää välittäkö kalvakoista koivistani. Paita vaan sattui olemaan sopivasti päälläni kotiasuna.


Ok, mun on vakavasti nyt päästävä tosta nutturasta eroon... Ehdotan itselleni otsatukkaa, mitä mieltä olette?

Lähden nyt kylvettämään väsyneitä jalkojani ja illalla suuntamme poikaystävän kanssa hyvän ystäväni läksiäisiin Manalaan. Tervemenoa Beppuun rakas G !! Ihan tosi, sen paikan nimi on Beppu Japanissa.

Lopuksi vielä hyväksi havaitsemani vinkit alennusmyynteihin.

  1. Mene aina ensimmäisenä päivänä ja viimeisenä mikäli mahdollista. Ja siinä välissä kanssa :). Eikun vakavasti, ekana päivänä löytää melko varmasti vielä kokoja ja viimeisenä on loppurysäys josta tosi hyvällä tuurilla löytää vielä kokoa superhalvalla.
  2. Osta aina oikeaa kokoa. Ei auta vaikka olisi kuinka halpa tahansa, Tuhkimon sisarpuolten varpaansilpomiset on ihan aikuisten oikeesti satua. Plus että laihtuminen on kuitenkin epätodennäköistä kesäaikaan.
  3. Osta heti jos saat sen tunteen että tämä se on. Kyllä nyt harmittaisi jos Puran korkkareita ei olisi enää ollut mutta oma vikahan se olisi ollut. Tässä riskissä oli kyllä se hyvä puoli että alea oli tullut vielä 10 rosenttia lisää.
  4. Osta vain laatua. Ok, en itsekään noudata tätä (vrt lindex) aina mutta suuntaan aina mm. Filippa K:lle alen alkaessa koska en muutoin voi ostaa sieltä kovin usein mitään mutta -40% tuntuu jo hinnoissa. Parhaat ale löytöni ovat olleet juuri Filippa K:lta, Gantilta, Dkny:lta, Sandilta, Ziosta yms. Kaikki näistä on ollut vähintään -30%.
  5. Katse syksyyn. Neuleita ja takkeja myydään kesäaikaankin joten kesäröyhelöt kannattaa suuimmaksiosaksi jättää sinne kauppaan vaan.
Mitäs vielä, tuleeko teillä mieleen jotakin?


Ps. Nina'silla on hyvä ale käynnissä. En itse voi mennä sinne koska sekoan lopullisesti. Kampin Sisleyn liikkeessä oli kaikki asusteet -50%. Unioninkadun La Mattassa on myöskin huima valikoima ballerinoja. Rizzossa on hyviä tarjouksia esim. Guess:in kengistä.

13 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Tilasinkin alesta juuri neuleita syksyksi.:)

-SL kirjoitti...

Ihanat kengät! hyviä vinkkejä

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vinkkejä :) Nuo avokkaat ovat upeat, juuri kalliisiin merkkeihin kuuluisi alessa panostaa :)

Madde kirjoitti...

Oiiii mitä kenkiä..Nuo mustat ylimmäiset ovat niin uuuupeaaat!!!:)

Em kirjoitti...

Ostin itse nuo samaiset Pura Lopezin kengät pari kk sitten (mustat, mutta eri matskulla) ja pakko hehkuttaa, että IHANAT ovat edelleen :) ja hyvät jalassa.
Ihania nuo ballerinakengät myös! t.kateellinen ;)

Lotte K kirjoitti...

IHANIA ale-ostoksia. Nuo Pura Lopezit ovat upeat ja ajattomat, juuri sellaiset mitä aleista kannattaa bongailla.. Onneksi oon täällä evakossa niin ei mee koko palkka heti shoppailuihin.. Mieli tekisi silti. Oih ja voih.

A.K. kirjoitti...

Aivan ihanat nuo korkkarit! :) Muutenkin oot tosi kivoja löytöjä tehny. :)

Lily kirjoitti...

Moumou: Eipä kestä ;)

Sl: Kiiitos :)

Winda: Kiitos! Samaa mieltä, ei olisi ikinä ollut varaa ostaa niitä normaalihintaisina mutta nyt kun ne on niin kyllä ne kestääkin.

Jessica: Täytyy sanoa että eilinen oli mahtava päivä shopata :) Ja kiitos, rakastan niitä kenkiä.. :)

Rea: Ne kankaiset on myös tosi upeat mutta ne ei olleet alessa, jos siis tarkoitit niitä? Ne on niin hyvät jaloissa mutta täytyy myöntää että eilen kun laitoin ne illalla niin jalat oli loppu illasta melkoisen väsyneet mutta siinä olikin parin tunnin shoppaus ennen sitä ;)
Ja hei Rizzoon ja Benettonille vaan, molemmista on kokoja jäljellä vaikka kuinka!

Lotte K: Eikö olekkin! Perustelin Miehelle myös sillä ajattomuudella.. Hehhee. Onneksi sieltä jumalan selän takaa pääsee myös tänne ostostaivaaseen/helvettiin hyvinkin nopeasti ;)

A.K: Tänks :) Voiko kenkiin ihan todenteolla rakastua ja hullaantua näin pahasti..

Unknown kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja myös hyviä vinkkejä:>
Nuo korkkarit vie kielen mennessään nuo olis jotkut niin perfecto vaikka johonkin baariin ;D

dolce kirjoitti...

No niin, ihan liikaa ihania kenkiä... Tottakai aleista kannattaa ostaa, kun kerran halvalla saa :) Itsekkin yritän aina satsata aleissa laatuun halpojen rytkyjen sijasta.. joskus onnistuu, joskus ei ;)

Heide kirjoitti...

KAiki kengöt oli niiin ihania. VArsinkin nuo ensimmäiset, mustissa korkkareissa on Se jokin. :)

Lily kirjoitti...

Lilya: Korkkarit testattu baarissa, toimii :) Olin vaan koko illan ihan paniikissa että jos niille tapahtuu jotain :D

Dolce vita: Hih kiitos :) Nimenomaan, kun voi kerrankin satsata laatuun ;)

Heide: Kiitos! Niissä todellakin on se jokin :)

Minde kirjoitti...

Ihania ale-löytöjä! Mäkin yritän tänään ehtiä ennen dinneriä nopeasti ainakin Zioon. Huono homma tosin, että viime aikoina kaikki rahani ovat jotenkin aivan ihmeellisesti kadonneet taivaan tuuliin... Kumma homma?? ;)